Op zoek naar een vacature in Putten? Axxent helpt je graag

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Axxent is al jaren zeer actief als uitzendbureau in Putten waardoor we de leukste vacatures op onze website kunnen plaatsen. Of je nu op zoek bent naar een baan in de productie, de techniek of de bouw: wij helpen je graag. Voordat we de leukste vacature in Putten voor je uit de markt kunnen halen, moeten we eerst weten wat je precies zoekt. Wij maken graag persoonlijk kennis met je om jouw wensen te bespreken. Hoe beter wij je kennen, hoe sneller we de perfecte vacature in Putten voor je kunnen vinden.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Putten

 • Monteur landbouwtechniek Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2650,00 - € 3150,00 per maand (bruto)
  Jij hebt een passie voor landbouwmachines en bent niet bang om een beetje vuil te worden. Verwacht een wereld vol draaiende tandwielen, sissende hydraulica en af en toe een moddergevecht.
 • Fietsenmaker Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Bellen jouw vrienden je als hun fiets kapot is? Repareer jij fluitend een versnelling? Is een gebroken ketting een makkie? Stap in het zadel van deze mooie vacature voor fietstechnicus/fietsenmaker in Ermelo en breng jouw passie voor fietsen naar nieuwe hoogten! Een baan met veel doorgroeimogelijkheden.
 • vacature grondwerker
  Grondwerker Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 14,00 - € 17,50 uurloon
  Met jouw inzet de basis leggen voor infrastructuur die de samenleving verbindt en verbetert? Als grondwerker in de GWW kun je deel uitmaken van een team dat letterlijk de grondvesten legt voor een betere toekomst.
 • Vrachtwagenchauffeur CE Nijkerk
  Nijkerk
  30 - 40 uur
  Het beste uit jezelf halen, slimme oplossingen creëren en een uitdagende baan aangaan in een dynamische logistieke organisatie in de omgeving van Nijkerk!
 • Timmerman Garderen
  Garderen
  40 - 40 uur
  € 17,52 - € 19,87 uurloon
  Kies voor vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je stempel te drukken op prachtige projecten, zoals luxe villa's en appartementencomplexen. Hier krijg je niet alleen de kans om je vakmanschap te tonen, maar ook om met creativiteit en teamwork indrukwekkende projecten van A tot Z te begeleiden.
 • Uitvoerder Garderen
  Garderen
  40 - 40 uur
  € 3614,00 - € 4500,00 per maand (bruto)
  Als uitvoerder bouw ben jij de spil in het bouwproces. Leid het team, beheer het budget en zorg dat alles op rolletjes loopt. Elke dag is een nieuwe uitdaging. Klaar om de leiding te nemen en iets geweldigs te bouwen?
 • Hulpmonteur industriedeuren Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2500,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Wil jij nu eindelijk wel eens wat meer wil verdienen en wat meer waardering krijgen? Woon je in de omgeving van Ermelo en sta je open voor wat meer verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Calculator / Uitvoerder Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2850,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Een avontuurlijke carrière in de wereld van Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), waarbij je leiding geeft aan een team om de beste resultaten te behalen.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Vind de vacature in Putten die goed bij jou past

Als werkzoekende wil je natuurlijk niet de hele dag hoeven speuren naar die ene leuke vacature in Putten. Je hebt immers ook nog een sociaal leven: en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom heeft Axxent het vinden van vacatures, zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt. Op onze website kun je gemakkelijk zoeken naar vacatures in jouw stad en jouw branche. Ben je op zoek naar een baan in de techniek, schoonmaak of de logistiek? Dan krijg je alleen deze vacatures te zien. Zo hoef je niet tientallen vacatures door te spitten die toch niet bij jou passen. Om het nog gemakkelijk te maken, kun je je ook inschrijven voor onze e-maillijst. Dan sturen we de nieuwste vacatures gewoon naar je mail, en weet je zeker dat je nooit meer iets misloopt.Als werkzoekende wil je natuurlijk niet de hele dag hoeven speuren naar die ene leuke vacature in Putten. Je hebt immers ook nog een sociaal leven: en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom heeft Axxent het vinden van vacatures, zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt. Op onze website kun je gemakkelijk zoeken naar vacatures in jouw stad en jouw branche. Ben je op zoek naar een baan in de techniek, schoonmaak of de logistiek? Dan krijg je alleen deze vacatures te zien. Zo hoef je niet tientallen vacatures door te spitten die toch niet bij jou passen. Om het nog gemakkelijk te maken, kun je je ook inschrijven voor onze e-maillijst. Dan sturen we de nieuwste vacatures gewoon naar je mail, en weet je zeker dat je nooit meer iets misloopt.

je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Axxent helpt je bij het vinden van de leukste vacature in Putten

Naast goed-betaald werk, ben je natuurlijk ook op zoek naar gezellige collega's en een fijne werksfeer. Axxent heeft contacten met de leukste werkplekken in en rondom Putten, die regelmatig nieuwe werknemers zoeken. Of je nu een bijbaan zoekt voor de weekenden, of een full-time baan met mogelijkheden tot groei: via ons kom je bij de leukste bedrijven. Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk de lijst met huidige vacatures op onze website.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.