De vacature in Twello die je op het lijf geschreven is

Een vacature in Twello vinden is op zich nog niet het grote probleem. Als je het internet, de lokale kranten en de berichtenborden in de winkels even in de gaten houdt, heb je al snel een heel aantal vacatures waarmee je aan de slag zou kunnen gaan. Wat wel vaak een groot probleem is, is het vinden van net die ene vacature in Twello die jou aanspreekt en je nieuwsgierig maakt. Een baan waarvan je meteen denkt: "Dat is een baan die echt iets voor mij is". En net die eerste gedachten zijn vaak doorslaggevend om van een baan een droombaan te maken. Bij Axxent gaan we dan ook samen met jou op zoek naar die vacature in Twello die met kop en schouders boven de anderen uitsteekt.

Vacatures in een straal van 10 kilometer om Twello

 • Vacature W monteur Apeldoorn
  Apeldoorn
  38
  € 2500,00 - € 3500,00 per maand (bruto)

  Alle W monteurs opgelet!!! Netflixen was nog nooit zo makkelijk tussen kerst en oud en nieuw. Bij dit bedrijf ligt de werkpiek in het voorjaar. Als W monteur ga je op vakantieparken de geplaatste chalets voorzien van alle cv elementen. In deze periode worden alle chalets weer gereedgemaakt voor onvergetelijke vakanties. 

 • Vacature bouw inspecteur Apeldoorn
  Apeldoorn
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van kennis en ervaring

  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw algemene bouw ervaring, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!

 • Vacature medewerker groenvoorziening Axxent
  Vacature Groenvoorziener Klarenbeek
  Klarenbeek
  32 - 40 uur
  € 11,75 - € 14,50 uurloon

  Onkruidbestrijding was nog nooit zo leuk, jij regelt dit wel op je quad. Iedere dag in de buitenlucht samen met een leuk team collega's zorgen voor de groenvoorziening. Van bosmaaien tot snoeien. Lekker veel afwisseling dus!

 • Vacature Productiemedewerker metaal Terwolde
  terwolde
  32 - 38 uur
  € 12,00 - € 16,89 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Bij een groot bedrijf aan het werk welke beschikt over een modern machinepark met meer dan 50 richt- & knipmachines. Jij gaat hier als productiemedewerker zorgen voor een ijzersterk stukje werk! Aan jou de taak om er voor te zorgen dat jouw klanten het gewenste ijzerdraad in de juiste maat ontvangen. Jouw harde werken wordt beloond, iedere vrijdagmiddag ben je vrij.

 • Vacature Timmerman Apeldoorn
  Twello
  40
  € 15,84 - € 18,01 uurloon

  Als ervaren Timmerman ben jij dé professional die wij zoeken in de bouw. Zonder moeite lees jij bouwtekeningen om het timmerwerk goed voor te bereiden. Met behulp van professioneel gereedschap zaag je balken en planken op maat. Als een echte vaktalent weet je nauwkeurig naden en aansluitingen weg te werken. Daarnaast hou jij je ook bezig met het leggen van vloeren en het afhangen van deuren. Kortom, geen dag is hetzelfde.

 • Vacature Accountmanager - Recruiter Apeldoorn
  Apeldoorn
  32 - 40 uur
  € 2426,39 - € 4208,56 per maand (bruto)

  Kanshebber en kanspakker! Wat ons betreft ben je dat allebei! Combineer de vrijheid en verantwoordelijkheid van ondernemerschap in een baan waar jij hét verschil maakt in het dagelijks leven van werknemers en werkgevers. Noem het accountmanager of relatiebeheerder. Jij matcht mensen aan banen en werkgevers waar ze beide het geluk van ervaren.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent vindt altijd jouw ideale vacature in Twello

Jij weet waaraan een vacature in Twello voor jou moet voldoen, om je aandacht te wekken en om jezelf al bij die specifieke opdrachtgever met vol enthousiasme aan de slag te zien gaan. Waarom een vacature opvalt, is voor iedereen verschillend. Voor de één kunnen de werkuren een doorslaggevende factor zijn, voor de ander kan de sector belangrijk zijn en voor nog iemand anders is het team van collega's de reden om wel of niet aan de slag te willen gaan. Wat je reden ook is, we willen graag weten waaraan de perfecte baan voor jou moet voldoen. Op die manier kunnen we heel gericht op zoek gaan naar de leukste banen in de horeca, de bouw, de logistiek of de techniek. Jouw verwachtingen en wensen, samen met je kennis en interesses, kunnen we bij Axxent op die manier koppelen aan de meest geschikte vacature in Twello. Kunnen we voor jou vandaag nog tot actie overgaan?

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten

Jij bent uniek en we willen je daarom bij Axxent graag beter leren kennen. We willen weten welke vacature in Twello we voor jou alvast kunnen reserveren en welke opdrachtgever we met je komst kunnen verblijden. Een professionele match tussen onze nieuwe Happy Worker en onze opdrachtgever kunnen realiseren: het maakt onze dag altijd goed. Mogen we je snel verwelkomen in een van onze kantoren? Je loopbaancoach ontvangt je met de glimlach en met de leukste vacatures in Twello.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Reinard Schouten
Reinard Schouten
Accountmanager Elspeet
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.