De vacature in Twello die je op het lijf geschreven is

Een vacature in Twello vinden is op zich nog niet het grote probleem. Als je het internet, de lokale kranten en de berichtenborden in de winkels even in de gaten houdt, heb je al snel een heel aantal vacatures waarmee je aan de slag zou kunnen gaan. Wat wel vaak een groot probleem is, is het vinden van net die ene vacature in Twello die jou aanspreekt en je nieuwsgierig maakt. Een baan waarvan je meteen denkt: "Dat is een baan die echt iets voor mij is". En net die eerste gedachten zijn vaak doorslaggevend om van een baan een droombaan te maken. Bij Axxent gaan we dan ook samen met jou op zoek naar die vacature in Twello die met kop en schouders boven de anderen uitsteekt.

Vacatures in een straal van 10 kilometer om Twello

 • Coördinator onderhoud in Apeldoorn
  Deventer
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 4250,00 per maand (bruto)
  In deze functie komt jouw gevoel voor overzicht en coördinatie helemaal tot uiting. Jij bewaakt en begeleidt het volledige proces van dagelijks onderhoud en continu onderhoud. Van het aannemen van een werk, tot het uitvoeren van dagelijkse onderhoud, jij hebt alles onder controle. En dat bij een werkgever, die iedere vorm van onderhoud in de bouwwereld echt in de vingers heeft. Jullie versterken elkaar.
 • Vacature Medewerker Groen onderhoud Apeldoorn
  Voorst
  32 - 40 uur
  € 12,73 - € 14,98 uurloon
  Al het groen in de buurt wordt door jou weer netjes. Of het nu snoeien, raster zetten of andere groenwerkzaamheden, jij zorgt voor een mooie en groene buurt.
 • CV monteur Apeldoorn
  Apeldoorn
  38 - 40 uur
  € 13,00 - € 19,00 per maand (bruto)
  Netflixen was nog nooit zo makkelijk tussen kerst en oud en nieuw. Bij dit bedrijf ligt de werkpiek in het voorjaar. Als CV monteur ga je op vakantieparken de geplaatste chalets voorzien van alle cv elementen. In deze periode worden alle chalets weer gereedgemaakt voor onvergetelijke vakanties.
 • Werkvoorbereider Apeldoorn
  Apeldoorn
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Jij krijgt de mogelijkheid om mee te groeien en mede vorm te geven aan de toekomst van dit jonge bedrijf. Onze opdrachtgever is flink aan het groeien en de ambities liegen er niet om.
 • Rayonleid(st)er Regio Zwolle
  Apeldoorn
  32 uur
  € 16,00 - € 18,00 uurloon
  Schoon maakt gelukkig! Deze beleving laat je onze klanten ervaren. Als Rayonleid(st)er ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operationele uitvoering van het schoonmaakteam. Je motiveert en stimuleert je teams en denkt mee over hun werkgeluk. Want gelukkige medewerkers zorgen voor stabiliteit en kwaliteit.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent vindt altijd jouw ideale vacature in Twello

Jij weet waaraan een vacature in Twello voor jou moet voldoen, om je aandacht te wekken en om jezelf al bij die specifieke opdrachtgever met vol enthousiasme aan de slag te zien gaan. Waarom een vacature opvalt, is voor iedereen verschillend. Voor de één kunnen de werkuren een doorslaggevende factor zijn, voor de ander kan de sector belangrijk zijn en voor nog iemand anders is het team van collega's de reden om wel of niet aan de slag te willen gaan. Wat je reden ook is, we willen graag weten waaraan de perfecte baan voor jou moet voldoen. Op die manier kunnen we heel gericht op zoek gaan naar de leukste banen in de horeca, de bouw, de logistiek of de techniek. Jouw verwachtingen en wensen, samen met je kennis en interesses, kunnen we bij Axxent op die manier koppelen aan de meest geschikte vacature in Twello. Kunnen we voor jou vandaag nog tot actie overgaan?

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten

Jij bent uniek en we willen je daarom bij Axxent graag beter leren kennen. We willen weten welke vacature in Twello we voor jou alvast kunnen reserveren en welke opdrachtgever we met je komst kunnen verblijden. Een professionele match tussen onze nieuwe Happy Worker en onze opdrachtgever kunnen realiseren: het maakt onze dag altijd goed. Mogen we je snel verwelkomen in een van onze kantoren? Je loopbaancoach ontvangt je met de glimlach en met de leukste vacatures in Twello.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.