De vacature in Twello die je op het lijf geschreven is

Een vacature in Twello vinden is op zich nog niet het grote probleem. Als je het internet, de lokale kranten en de berichtenborden in de winkels even in de gaten houdt, heb je al snel een heel aantal vacatures waarmee je aan de slag zou kunnen gaan. Wat wel vaak een groot probleem is, is het vinden van net die ene vacature in Twello die jou aanspreekt en je nieuwsgierig maakt. Een baan waarvan je meteen denkt: "Dat is een baan die echt iets voor mij is". En net die eerste gedachten zijn vaak doorslaggevend om van een baan een droombaan te maken. Bij Axxent gaan we dan ook samen met jou op zoek naar die vacature in Twello die met kop en schouders boven de anderen uitsteekt.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Twello

 • vacature medewerker hovenier (leerling)
  Wilp
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,00 uurloon

  Wie wil dit nu niet, lekker werken in de buitenlucht. Wil jij de fijne kneepjes van het hoveniers vak leren en jezelf ontwikkelen tot een volwaardig hovenier? Reageer snel op deze vacature en start als medewerker hovenier bij onze opdrachtgevers in de omgeving van Twello.

 • Vacature Expeditie medewerker
  Twello
  10 - 40 uur
  € 13,00 - € 19,00 uurloon

  Ga op avontuur als Expeditie medewerker bij een mooie opdrachtgever van ons 

 • Vacature poedercoater omgeving Twello
  Twello
  38 uur
  € 14,00 - € 17,00 uurloon

  Werk jij graag met je handen, heb je aantoonbare ervaring met poedercoaten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 • Vacature assemblagemedewerker omgeving Barneveld
  Allround monteur Serviceprojecten
  Twello
  10 - 40 uur
  € 14,00 - € 19,00 uurloon
  afhankelijk van ervaring

  Voor onze opdrachtgever  zijn wij op zoek naar zelfstandige monteurs. Ben jij in het bezit van een werktuigbouwkundig diploma of heb jij een elektromonteursopleiding gedaan én je heb daarnaast een aantal jaren (relevante) ervaring. Kortom je bent een veelzijdig monteur  Dan zijn wij opzoek naar jou!

   • Vacature timmerman omgeving Apeldoorn
    Twello
    40
    € 15,84 - € 18,01 uurloon

    Timmermannen opgelet! Zoek jij nog een nieuwe uitdaging? Zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar een timmerman

   • Vacature assemblagemedewerker omgeving Barneveld
    Vacature Airco Monteur omgeving Apeldoorn
    Twello
    40
    € 13,85 - € 17,35 uurloon

    Als airco monteur bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde. De werkzaamheden zijn divers en je komt op veel verschillende plekken op de Veluwe. Wij zoeken een ervaren airco monteur die sociaal is en met een collega samen op te wil gaan.

   • Vacature productiemedewerker metaal Axxent
    Vacature productiemedewerker metaal omgeving Apeldoorn
    Terwolde
    38
    € 13,00 uurloon

    Als productiemedewerker metaal ben je verantwoordelijk voor jouw eigen machine. Je zorgt dat deze goed ingesteld is en houd de veiligheid goed in de gaten. Het is een functie voor de lange termijn waar er kans is op een vast dienstverband bij de opdrachtgever zelf. Een leuk detail, de vrijdagmiddag ben je vrij!

   Bekijk nog meer vacatures
   Naar vacatureoverzicht

   Axxent vindt altijd jouw ideale vacature in Twello

   Jij weet waaraan een vacature in Twello voor jou moet voldoen, om je aandacht te wekken en om jezelf al bij die specifieke opdrachtgever met vol enthousiasme aan de slag te zien gaan. Waarom een vacature opvalt, is voor iedereen verschillend. Voor de één kunnen de werkuren een doorslaggevende factor zijn, voor de ander kan de sector belangrijk zijn en voor nog iemand anders is het team van collega's de reden om wel of niet aan de slag te willen gaan. Wat je reden ook is, we willen graag weten waaraan de perfecte baan voor jou moet voldoen. Op die manier kunnen we heel gericht op zoek gaan naar de leukste banen in de horeca, de bouw, de logistiek of de techniek. Jouw verwachtingen en wensen, samen met je kennis en interesses, kunnen we bij Axxent op die manier koppelen aan de meest geschikte vacature in Twello. Kunnen we voor jou vandaag nog tot actie overgaan?

   Bekijk het sollicitatieproces

     We kijken ernaar uit om je te ontmoeten

   Jij bent uniek en we willen je daarom bij Axxent graag beter leren kennen. We willen weten welke vacature in Twello we voor jou alvast kunnen reserveren en welke opdrachtgever we met je komst kunnen verblijden. Een professionele match tussen onze nieuwe Happy Worker en onze opdrachtgever kunnen realiseren: het maakt onze dag altijd goed. Mogen we je snel verwelkomen in een van onze kantoren? Je loopbaancoach ontvangt je met de glimlach en met de leukste vacatures in Twello.

   Contact

   Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
   Patrick Berghorst
   Patrick Berghorst
   Accountmanager Twello
   Axxent

   Over Axxent

   Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.