Op zoek naar de leukste vacature in Voorthuizen? Die vind je bij Axxent uitzendbureau

Op zoek naar een leuke baan in regio Voorthuizen? Axxent uitzendbureau heeft een uitgebreid vacatureaanbod. Wij zijn al jaren zeer actief in Voorthuizen, waardoor we goede contacten hebben opgebouwd met de bedrijven in de regio. Of je nu op zoek bent naar een leuke baan in de logistiek, de bouw, de productie of de techniek: bij ons vind je het allemaal. Voor het huidige vacatureaanbod kun je terecht op onze website. Zit er momenteel geen leuke vacature in Voorthuizen voor je bij? Stuur ons dan een open sollicitatie, of schrijf je in voor onze e-maillijst. Dan ontvang je voortaan alle nieuwe vacatures in je mailbox.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Voorthuizen

 • Vacature technische dienst Apeldoorn
  Monteur Technische Dienst Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  24 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.
 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • Productiemedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 2300,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Mooie producten maken waar je trots op kan zijn! Dit is wat jij gaat doen als productiemedewerker bij een deurenleverancier. Met doorgroeimogelijkheden naar monteur buitendienst, werkvoorbereider, kwaliteitsmedewerker of chef werkplaats is dit een baan waar presteren beloond wordt!
 • Onderhoudsmonteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 14,01 - € 18,85 uurloon
  Jouw interesse ligt bij het oplossen van technische vraagstukken! Een storing in een machine of bij de productielijn is voor jou geen enkel probleem. Benieuwd naar meer details? Lees snel verder!
 • Accountmanager regio Apeldoorn Deventer
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Kanshebber en kanspakker! Wat ons betreft ben je dat allebei! Combineer de vrijheid en verantwoordelijkheid van ondernemerschap in een baan waar jij hét verschil maakt in het dagelijks leven van werknemers en werkgevers. Noem het accountmanager of relatiebeheerder. Jij matcht mensen aan banen en werkgevers waar ze beide het geluk van ervaren.
 • Accountmanager Hattemerbroek
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Denken en handelen als een ondernemer voor 2 type klanten, namelijk de werkzoekende en de opdrachtgever die arbeidskrachten zoekt. De kunst is de beste match te maken, want alleen daar bouw je duurzame relaties mee. Je bent bij ons gegarandeerd een Happy Worker als je beschikt over deze skills!
 • zonnepanelen
  Monteur zonnepanelen regio Amersfoort
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Werken op hoogte voor een groenere wereld, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze opdrachtgever kun je dit waarmaken.
 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De boormeesters kunnen een assistent gebruiken. Welke nieuwe collega’s die met of zonder ervaring zouden graag deel willen uitmaken van deze enthousiaste opdrachtgever. Natuurlijk hebben wij een profiel van deze functie maar belangrijker nog vinden wij dat je past binnen die organisatie.
 • Expeditie medewerker Ermelo
  Ermelo
  38 - 38 uur
  € 2100,00 - € 2400,00 per maand (bruto)
  Ik zie jou! Dit familiebedrijf laat jou niet voor een dichte deur staan. Als uitzendkracht tel jij 100% mee. Terwijl jij luxe deuren in het laatste deel van het productieproces afmaakt, mag je ondertussen nieuwe dingen leren binnen het bedrijf.
 • Vacature medewerker groenvoorziening Axxent
  Groenmedewerker Soest
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent helpt je bij het vinden van de leukste vacature in Voorthuizen

Jij neemt natuurlijk geen genoegen met de eerste de beste vacature in Voorthuizen die langskomt. Je bent op zoek naar een leuke baan, met goede verdiensten en gezellige collega's. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom zoeken we bij Axxent niet alleen naar werk dat goed aansluit bij jouw opleiding of werkervaring, maar ook naar een baan waar jij je kunt blijven ontwikkelen. Hard werken en gezelligheid gaan bij ons altijd hand in hand. Of je nu een bijbaan zoekt voor de avonduren of een fulltime functie: wij helpen je graag bij het vinden van die ene vacature die perfect bij jouw leven past.

Kom bij ons langs en vind de leukste vacature in Voorthuizen

Persoonlijk contact met onze werkzoekenden vinden we bij Axxent enorm belangrijk. Kun je die ene leuke vacature in Voorthuizen maar niet vinden? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee kunnen we je wat beter leren kennen. Heb je al enige werkervaring, of wordt dit je eerste fulltime baan? Waar ben je naar op zoek, en wat zijn je dromen voor de toekomst? Met deze informatie op zak wordt het voor onze medewerkers een stuk makkelijker om jouw droombaan te vinden. Kun je niet langskomen? Neem dan contact op via de e-mail, telefoon of whatsapp of bekijk eigenhandig ons vacatureaanbod op de website.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.