Over Houthandel Wijma

Mooie en slimme producten uit hoogwaardige tropische hardhoutsoorten maken, dat is wat wij bij Wijma al meer dan 120 jaar doen.

Wijma verwerkt op een verantwoordelijke en duurzame manier onder andere Afrikaans loofhout tot bijvoorbeeld: bruggen, sluisdeuren, galerijen, balkons en kapconstructies. Wij combineren vakmanschap met ambachtelijk werk als ook moderne CNC techniek.

Er wordt bij Wijma gewerkt aan mooie projecten met een prachtig product, waar we allemaal trots op zijn.

Bekijk de actuele vacatures en solliciteer. We kunnen jouw talent goed gebruiken.


Onze mensen zijn trots op hun werk

De houtproducten worden wereldwijd verkocht. Kwaliteit en betrouwbaarheid is erg belangrijk. Iedereen binnen Wijma werkt vanuit zijn of haar specialisme vol passie aan deze kwaliteit.

Onze mensen blijven vaak jaren lang in dienst. Er heerst hier een collegiale, informele werksfeer. De lijnen zijn kort en er zijn genoeg kansen om je te ontwikkelen binnen Wijma.

Klinkt dit goed? Wacht dan niet, bekijk de vacatures en solliciteer.

Vacatures

 • Medewerker schaafbank Uitgelichte vacature
  Kampen
  32 - 38 uur
  12,89 - 15,75 uurloon

  Werk jij graag met hout? En houd je van de combinatie tussen fysiek werk en werken met een machine? Wij zoeken een medewerker schaafbank!

 • Timmerman houtindustrie Uitgelichte vacature
  Kampen
  32 - 38 uur
  2300,00 - 2900,00 per maand (bruto)

  Ben jij die timmerman die van zijn vak houdt, maar dat dagelijkse reizen helemaal zat is? Lees snel verder, wij zoeken een Timmerman houtindustrie die een combinatie aanspreekt van werken op het bedrijf en werken op karwei.

 • Allround productiemedewerker houtindustrie Uitgelichte vacature
  Kampen
  32 - 38 uur
  2200,00 - 2700,00 per maand (bruto)
  Groei in salaris kun je hier echt verdienen

  Op zoek naar productiewerk dat wel uitdagend is? En waar je ook iets kunt leren en doorgroeien? Wij zoeken een allround productiemedewerker houtindustrie. Lees snel verder!

 • Productiemedewerker houtindustrie (parttime) Uitgelichte vacature
  kampen
  Minimaal twee dagen, maar in overleg van alles mogelijk
  12,89 - 14,89 uurloon

  Altijd al op zoek geweest naar een productie baan waar wel uitdaging in zit? En werk je graag met hout? Lees snel verder en reageer vandaag nog!

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Wil je het vak leren?

Beschik je nog niet over de juiste papieren maar wil je wel graag aan de slag? Ook dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. We bespreken dan samen de mogelijkheden tot (bij)scholing.

Vraag meer informatie

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.