Over Houthandel Wijma

Mooie en slimme producten uit hoogwaardige tropische hardhoutsoorten maken, dat is wat wij bij Wijma al meer dan 120 jaar doen.

Wijma verwerkt op een verantwoordelijke en duurzame manier onder andere Afrikaans loofhout tot bijvoorbeeld: bruggen, sluisdeuren, galerijen, balkons en kapconstructies. Wij combineren vakmanschap met ambachtelijk werk als ook moderne CNC techniek.

Er wordt bij Wijma gewerkt aan mooie projecten met een prachtig product, waar we allemaal trots op zijn.

Bekijk de actuele vacatures en solliciteer. We kunnen jouw talent goed gebruiken.


Onze mensen zijn trots op hun werk

De houtproducten worden wereldwijd verkocht. Kwaliteit en betrouwbaarheid is erg belangrijk. Iedereen binnen Wijma werkt vanuit zijn of haar specialisme vol passie aan deze kwaliteit.

Onze mensen blijven vaak jaren lang in dienst. Er heerst hier een collegiale, informele werksfeer. De lijnen zijn kort en er zijn genoeg kansen om je te ontwikkelen binnen Wijma.

Klinkt dit goed? Wacht dan niet, bekijk de vacatures en solliciteer.

Vacatures

  • Machinaal houtbewerker Kampen
    Kampen
    24 - 38 uur
    € 12,89 - € 15,23 uurloon
    Je bent als machinaal houtbewerker onderdeel van een prachtig eind product. Van sluisdeuren, bruggen tot damwanden hier is niks te gek. Iedere centimeter telt en dat stukje verantwoordelijkheid spreekt jou aan. Binnen dit bedrijf wordt je inzet aantoonbaar beloond, wil jij meer leren? Dan is het hier mogelijk. 
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Wil je het vak leren?

Beschik je nog niet over de juiste papieren maar wil je wel graag aan de slag? Ook dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. We bespreken dan samen de mogelijkheden tot (bij)scholing.

Vraag meer informatie

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.