Ontdek uitdagende administratieve vacatures

Ben je op zoek naar een baan in de administratieve sector? Werken in de administratieve sector kan voor heel veel mensen een aantrekkelijke optie zijn.  Het past goed bij mensen die van orde houden en die goed zijn in het beheren van gegevens, documenten en processen.

Het kan heel veelzijdig zijn omdat er veel functies aan gekoppeld kunnen worden. Van administratief medewerker tot financieel analist. Het belangrijkste is dat je er interesse in hebt om met behulp van de administratieve baan de processen van het bedrijf slim en sneller te maken.  

Bij Axxent vind je meestal administratieve banen op MBO-niveau en enkele op HBO-niveau. Het is fysiek geen zwaar werk, maar vraagt wel weer nauwkeurigheid, geduld, goede communicatie en de juiste vaardigheden in het gebruik van digitale middelen.

Klaar om je zoektocht naar een baan in de administratieve sector te starten? Bekijk dan nu onze actuele administratieve vacatures hieronder en vind de perfecte match voor jouw vaardigheden en ambities.

Vacatures

  • Webshop Beheerder & Administratief Medewerker Nunspeet
    Nunspeet
    16 - 16 uur
    € 15,00 - € 19,00 uurloon
    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Webshop Beheerder & Administratief Medewerker die een klein komt versterken op de maandag en woensdag. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het beheren van onze webshop en het uitvoeren van diverse administratieve taken, waaronder telefonische klantenservice.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Staat de administratieve baan die jij zoekt er nog niet tussen?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw ideale baan in de administratieve sector nog niet in de lijst met vacatures? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.

Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager