Ontdek uitdagende administratieve vacatures

Ben je op zoek naar een baan in de administratieve sector? Werken in de administratieve sector kan voor heel veel mensen een aantrekkelijke optie zijn.  Het past goed bij mensen die van orde houden en die goed zijn in het beheren van gegevens, documenten en processen.

Het kan heel veelzijdig zijn omdat er veel functies aan gekoppeld kunnen worden. Van administratief medewerker tot financieel analist. Het belangrijkste is dat je er interesse in hebt om met behulp van de administratieve baan de processen van het bedrijf slim en sneller te maken.  

Bij Axxent vind je meestal administratieve banen op MBO-niveau en enkele op HBO-niveau. Het is fysiek geen zwaar werk, maar vraagt wel weer nauwkeurigheid, geduld, goede communicatie en de juiste vaardigheden in het gebruik van digitale middelen.

Klaar om je zoektocht naar een baan in de administratieve sector te starten? Bekijk dan nu onze actuele administratieve vacatures hieronder en vind de perfecte match voor jouw vaardigheden en ambities.

Vacatures

 • Calculator/ Werkvoorbereider Houtbewerking Elspeet
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 13,15 - € 16,50 uurloon
  Stel je eens voor, je bent een creatieve geest met een passie voor hout. Je houdt van het ruiken van vers gezaagd hout en het bewonderen van prachtig vervaardigde houten meubels. Maar je wilt meer doen dan alleen maar genieten van de schoonheid van hout, je wilt er actief mee aan de slag! Dat is waar een werkvoorbereider/calculator houtbewerking om de hoek komt kijken.
 • Financieel manager Europoort Rotterdam
  Europoort Rotterdam
  40 - 40 uur
  € 5000,00 - € 6500,00 per maand (bruto)
  Voor een internationaal bedrijf gespecialiseerd in logistiek zijn wij op zoek naar een ervaren Finance Manager regio Rotterdam.
 • Subsidie consulent bouw/vastgoed
  Zwolle
  € 2800,00 - € 5400,00 per maand (bruto)
  Deze baan is een buitenkans voor wie next level wil in de wereld van bouw en vastgoed. Leer van specialisten hoe je jouw kennis om kunt zetten in subsidieadviezen voor duurzame en circulaire projecten. In dit bedrijf werk je met collega’s en klanten aan projecten die verantwoordelijk willen omgaan met de wereld om ons heen. Duurzaamheid vind je ook terug bij deze werkgever in hun personeelsbeleid. Investeren in mensen op gebied van ontwikkeling en plezier maakt deze werkgever zeer plezierig.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Staat de administratieve baan die jij zoekt er nog niet tussen?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw ideale baan in de administratieve sector nog niet in de lijst met vacatures? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.

Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager Elspeet