Werken in de agrarische sector?

Werken in de agrarische sector  is weggelegd voor mensen die houden van natuur en milieu. Of dat nu gaat om werken op het land of werken met dieren. Beide vraagt een liefde voor de natuurlijke omgeving in stallen, kassen of de buitenlucht.

De agrarische sector bestaat uit: veehouderijen, glastuinbouwbedrijven, akkerbouwbedrijven (open teelt),  bedrijven die telen in gebouwen (bedekte teelt) en loonwerkbedrijven. Binnen elke tak zijn de vacatures weer anders. Van stalhulp tot landbouwmedewerker en van kasmedewerker tot grondbewerking. De sfeer bij de bedrijven is vaak gemoedelijk. 

Iets voor jou?

Natuurlijk is het hard werken en is het belangrijk dat je fysiek fit en in conditie bent. Verder heb je een portie geduld nodig. Soms gaan dingen snel, maar de groei was gewas heeft nu eenmaal tijd en aandacht nodig. Voor sommige vacatures heb je een rijbewijs nodig of moet je met een tractor, aanhanger of landbouwvoertuig kunnen rijden. Heb je dat niet? Als je écht graag wilt is scholing in deze vaardigheid vaak wel bespreekbaar.

Vacatures

Geen vacatures gevonden

Staat de agrarische baan die jij zoekt er nog niet tussen?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw ideale baan in de agrarische sector nog niet in de lijst met vacatures? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.

Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager