De leukste bijbaan in Zeewolde vind je bij Axxent

Het vinden van een leuke bijbaan in Zeewolde hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Wij helpen je graag op weg. Axxent uitzendbureau heeft een uitgebreid vacatureaanbod aan leuke bijbanen in de regio. Of je nu wilt werken in de logistiek, de bouw, de horeca of de schoonmaak: we zijn van alle markten thuis! Axxent onderhoudt goede connecties met lokale bedrijven, zodat we onze werkzoekenden de leukste vacatures kunnen bieden. Ben je benieuwd wat we jou te bieden hebben? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of bekijk ons uitgebreide vacatureaanbod snel en gemakkelijk op onze website.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Zeewolde

 • Schoonmaker Barneveld
  Barneveld
  16 - 20 uur
  € 13,27 - € 15,10 uurloon
  In de reiniging in de food-industrie kan een hoop werk zitten. Dat weet jij als geen ander. Schoonmaken moet echt in je zitten. Enthousiast? Lees snel verder.
 • Horecamedewerker Elspeet
  Elspeet
  16 - 20 uur
  € 15,00 - € 17,50 uurloon
  Als je de jacht- en schietsport een warm hart toedraagt is dit dé plek waar jij je helemaal thuis gaat voelen. Jij bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de gasten en het creëren van een gezellige sfeer. Je taken bestaan onder andere uit het opnemen en serveren van bestellingen, het afrekenen van de rekening en het schoonhouden van de kantine.
 • Bouwopruimer omgeving Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 16.56 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
 • Vacature Timmerman Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 2900,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.
 • Vacature administratief medewerker m/v Lelystad
  Lelystad
  24 - 40 uur
  € 2350,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Lekker dagelijks de werkvoorbereiding ontlasten met allerlei administratieve zaken. Dat is toch een dankbare taak. De werktijden zijn in overleg!
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Het vinden van een leuke bijbaan in Zeewolde

Bij het vinden van een leuke bijbaan komt veel meer kijken dan alleen de werkzaamheden die je zult moeten uitvoeren. Ook gezellige collega's en een prettige werksfeer vinden we erg belangrijk. Axxent gelooft namelijk dat je het werk pas echt goed kunt uitvoeren, wanneer jij je op je gemak voelt. We gaan dus samen op zoek naar een baan waar je iedere dag met veel plezier naartoe gaat. Om de beste match tussen werkzoekende en werkgever te kunnen maken, leren we je graag eerst beter kennen. Waar liggen je interesses en wat is je huidige werkervaring? Hoe meer je ons vertelt, hoe sneller wij een leuke bijbaan in Zeewolde voor je kunnen vinden.

Ons vacatureaanbod voor een leuke bijbaan in Zeewolde

Op onze website vind je een uitgebreid vacatureaanbod met vacatures in veel verschillende sectoren. Om het vinden van een passende bijbaan in Zeewolde zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je de vacatures filteren op branche en woonplaats. Bij iedere vacature vind je niet alleen een korte baanbeschrijving, maar ook direct het aantal werkuren en het salaris. Zo weet je precies waar je op solliciteert! Openheid van zaken noemen we dat. Heb je geen tijd (of zin) om iedere dag de vacaturepagina in de gaten te houden? Schrijf je dan in voor onze e-maillijst. Zo ontvang je voortaan de nieuwste vacatures rechtstreeks in je mailbox en hoef je niets leuks meer te missen.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.