De leukste bijbaan in Zeewolde vind je bij Axxent

Het vinden van een leuke bijbaan in Zeewolde hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Wij helpen je graag op weg. Axxent uitzendbureau heeft een uitgebreid vacatureaanbod aan leuke bijbanen in de regio. Of je nu wilt werken in de logistiek, de bouw, de horeca of de schoonmaak: we zijn van alle markten thuis! Axxent onderhoudt goede connecties met lokale bedrijven, zodat we onze werkzoekenden de leukste vacatures kunnen bieden. Ben je benieuwd wat we jou te bieden hebben? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of bekijk ons uitgebreide vacatureaanbod snel en gemakkelijk op onze website.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Zeewolde

 • Lasser Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 14,00 - € 19,50 uurloon
  Niet piepen en mauwen, maar handjes uit de mouwen! Jij bent dé koning van de laswereld. Jij creëert de industriële look die de klanten willen. Dit is jou op het lijf geschreven.
 • Vacature technische dienst Apeldoorn
  Monteur Technische Dienst Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  24 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.
 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • Productiemedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 2300,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Mooie producten maken waar je trots op kan zijn! Dit is wat jij gaat doen als productiemedewerker bij een deurenleverancier. Met doorgroeimogelijkheden naar monteur buitendienst, werkvoorbereider, kwaliteitsmedewerker of chef werkplaats is dit een baan waar presteren beloond wordt!
 • Onderhoudsmonteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 14,01 - € 18,85 uurloon
  Jouw interesse ligt bij het oplossen van technische vraagstukken! Een storing in een machine of bij de productielijn is voor jou geen enkel probleem. Benieuwd naar meer details? Lees snel verder!
 • vacature projectleider wekerom
  Inmeter / tekenaar Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 2800,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Flitsmeister is jouw beste vriend. Dit is dé baan waarin jij onderweg zijn combineert met werken op kantoor. In deze job ben jij inmeter, tekenaar en werkvoorbereider tegelijk. Lekker afwisselend dus!
 • Accountmanager regio Apeldoorn Deventer
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Kanshebber en kanspakker! Wat ons betreft ben je dat allebei! Combineer de vrijheid en verantwoordelijkheid van ondernemerschap in een baan waar jij hét verschil maakt in het dagelijks leven van werknemers en werkgevers. Noem het accountmanager of relatiebeheerder. Jij matcht mensen aan banen en werkgevers waar ze beide het geluk van ervaren.
 • Accountmanager Hattemerbroek
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Denken en handelen als een ondernemer voor 2 type klanten, namelijk de werkzoekende en de opdrachtgever die arbeidskrachten zoekt. De kunst is de beste match te maken, want alleen daar bouw je duurzame relaties mee. Je bent bij ons gegarandeerd een Happy Worker als je beschikt over deze skills!
 • zonnepanelen
  Monteur zonnepanelen regio Amersfoort
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Werken op hoogte voor een groenere wereld, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze opdrachtgever kun je dit waarmaken.
 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De boormeesters kunnen een assistent gebruiken. Welke nieuwe collega’s die met of zonder ervaring zouden graag deel willen uitmaken van deze enthousiaste opdrachtgever. Natuurlijk hebben wij een profiel van deze functie maar belangrijker nog vinden wij dat je past binnen die organisatie.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Het vinden van een leuke bijbaan in Zeewolde

Bij het vinden van een leuke bijbaan komt veel meer kijken dan alleen de werkzaamheden die je zult moeten uitvoeren. Ook gezellige collega's en een prettige werksfeer vinden we erg belangrijk. Axxent gelooft namelijk dat je het werk pas echt goed kunt uitvoeren, wanneer jij je op je gemak voelt. We gaan dus samen op zoek naar een baan waar je iedere dag met veel plezier naartoe gaat. Om de beste match tussen werkzoekende en werkgever te kunnen maken, leren we je graag eerst beter kennen. Waar liggen je interesses en wat is je huidige werkervaring? Hoe meer je ons vertelt, hoe sneller wij een leuke bijbaan in Zeewolde voor je kunnen vinden.

Ons vacatureaanbod voor een leuke bijbaan in Zeewolde

Op onze website vind je een uitgebreid vacatureaanbod met vacatures in veel verschillende sectoren. Om het vinden van een passende bijbaan in Zeewolde zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je de vacatures filteren op branche en woonplaats. Bij iedere vacature vind je niet alleen een korte baanbeschrijving, maar ook direct het aantal werkuren en het salaris. Zo weet je precies waar je op solliciteert! Openheid van zaken noemen we dat. Heb je geen tijd (of zin) om iedere dag de vacaturepagina in de gaten te houden? Schrijf je dan in voor onze e-maillijst. Zo ontvang je voortaan de nieuwste vacatures rechtstreeks in je mailbox en hoef je niets leuks meer te missen.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.