Volop vacatures in de bouw

Nederland bouwt en alle hulp is welkom!

Er is een groot aanbod vacatures voor timmermannen of -vrouwen, stratenmakers, schilders en monteurs. Of je nu een starter of professional bent, wij helpen je aan een werkplek waar jij met plezier aan de slag kunt.

Bekijk ons aanbod met vacatures in de bouw en kies de baan die bij jou past!

Vactures

 • Vacature timmerman houtindustrie Uitgelichte vacature
  Kampen
  32 - 38 uur
  € 2300,00 - € 2900,00 per maand (bruto)

  Ben jij die timmerman uit de omgeving van Kampen die van zijn vak houdt, maar dat reizen helemaal zat is? Lees snel verder, wij hebben een vacature timmerman houtindustrie!

 • Vacature (parttime) Bouwhulp Meppel
  Meppel
  24 - 40 uur
  € 14,97 uurloon

  Ben jij die actieve persoon uit de omgeving van Meppel en spreekt de vacature parttime bouwhulp jou aan? Deze veelzijdige vacature biedt jou veel mogelijkheden. Je valt direct onder de uitvoerder en ben een aanspreekpunt op de bouw!

 • vacature rietdekker putten
  Vacature ervaren rietdekker | ZZP
  Putten
  40
  € 16,00 - € 18,00 uurloon

  Heb je ervaring als rietdekker en lever je daarbij ook nog eens de hoogste kwaliteit? Dan hebben wij een vacature in Putten die goed bij jou past! Ook ZZP’ers worden uitgenodigd om te reageren.

 • Vacature stratenmaker omgeving Biddinghuizen
  Oldebroek
  40 uur
  € 15,84 - € 18,01 uurloon

  Zin om je handen uit de mouwen te steken in de frisse buitenlucht? Dan is deze vacature als stratenmaker echt iets voor jou! Lees snel verder voor meer informatie.

 • Vacature Steigerbouwer Nijkerk
  Bunschoten
  40 uur
  € 2350,00 - € 2950,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk ervaring

  We zoeken het rechtdoorzee type. Een échte aanpakker zonder hoogtevrees, want een steiger bouwen doe je doorgaans niet alleen op de begane grond. Iets voor jou, check de vacature!

 • Vacature timmerman Barneveld Axxent
  Vacature Voorman timmerman in Amersfoort
  Bunschoten
  40 uur
  € 2400,00 - € 3300,00 per maand (bruto)

  Met jouw jarenlange ervaring als timmerman weet jij precies hoe het eraan toegaat in de bouwwereld. En dankzij jouw leidinggevende kwaliteiten, flexibiliteit en positieve energie leid je elk bouwproject van onze opdrachtgever in goede banen. Zien wij jou binnenkort op één van onze bouwplaatsen?

 • Vacature Boormeester Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 uur
  € 3500,00 - € 4500,00 per maand (bruto)

  Als boormeester zijn jouw voornaamste taken het boren van putten, onder andere voor warmte- koude opslag en watervoorzieningen. Je bent b.v.k. in staat om putten tot 300 meter te boren.

 • Vacature Timmerman regio Utrecht en omgeving
  Utrecht
  40 uur
  € 14,35 - € 18,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Wij zijn op zoek naar een timmerman in de omgeving van Utrecht, in een klein team ga je mooie uitdagingen aan van renovatie klussen tot nieuwbouw. Je krijgt eens goed salaris conform bouw CAO.

 • Vacature bouwopruimer Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  16 - 40 uur
  € 14,97 uurloon

  Ben jij actief en wil jij werken als bouwopruimer in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg? Solliciteer dan direct. Deze veelzijdige vacature biedt jou veel mogelijkheden. Je valt direct onder de uitvoerder en ben een aanspreekpunt op de bouw!

 • Vacature monteur vloerverwarming Putten Axxent
  Vacature Timmerman Zwolle
  Zwolle
  32 - 40 uur
  € 17,49 uurloon
  inclusief ADV-vergoeding

  Zoek jij een baan als timmerman in het vastgoed in de omgeving van Zwolle? Dan hebben wij wellicht dé vacature voor jou bij een groeiende en ambitieuze organisatie. In een klein team ga je mooie uitdagingen aan in de renovatie..

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Staat de bouw vacature van jouw dromen er nog niet tussen?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw ideale baan in deze bouwsector nog niet in de lijst met vacatures? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.

Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Reinard Schouten
Reinard Schouten
Accountmanager Elspeet
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.