Volop vacatures in de bouw

Nederland bouwt en alle hulp is welkom!

Er is een groot aanbod vacatures voor timmermannen of -vrouwen, stratenmakers, schilders en monteurs. Of je nu een starter of professional bent, wij helpen je aan een werkplek waar jij met plezier aan de slag kunt.

Bekijk ons aanbod met vacatures in de bouw en kies de baan die bij jou past!

Vactures

 • Vacature Opperman Stratenmaker Harderwijk
  Harderwijk
  40 uur
  € 11,21 - € 13,46 uurloon

  Houd jij er van om te werken in de buitenlucht? Om samen met het team je schouders er onder te zetten voor een mooi eindresultaat? Ben jij in staat om fysiek werk te verrichten? Solliciteer dan direct op deze functie als Opperman Stratenmaker.

 • Vacature monteur vloerverwarming Putten Axxent
  Vacature Timmerman Zwolle
  Zwolle
  32 - 40 uur
  € 17,49 uurloon
  inclusief ADV-vergoeding

  Zoek jij een baan als timmerman in het vastgoed in de omgeving van Zwolle? Dan hebben wij wellicht dé vacature voor jou bij een groeiende en ambitieuze organisatie. In een klein team ga je mooie uitdagingen aan in de renovatie..

 • Timmerman
  Amersfoort
  40 uur
  € 14,35 - € 18,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Wij zijn op zoek naar een timmerman in de omgeving van Amersfoort, in een klein team ga je mooie uitdagingen aan van renovatie klussen tot nieuwbouw. Je krijgt eens goed salaris conform bouw CAO.

 • Vacature houtbewerker Elspeet Axxent
  Vacature houtbewerker Elspeet
  Elspeet
  24 - 40 uur
  € 2250,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Als houtbewerker bij dit bedrijf heb je een mooie, diverse baan. Zo werk je in de werkplaats, maar ook op locatie. Ga jij de uitdaging aan?

 • Vacature Bouwopruimer Hulshorst
  Hulshorst
  32 - 40 uur
  € 14,97 uurloon
  Conform cao bouw

  Vind jij het leuk om te werken in de bouw? Weet jij hoe je een hamer moet vasthouden en zie je werk liggen? Dan val jij met je neus in de boter. We hebben een geschikte baan als Bouwhulp / opruimer voor jou. Lees snel verder en solliciteer direct.

 • Machinist Mobiele kraan
  Mastenbroek
  40 uur
  € 15,00 - € 17,00 uurloon

  Ben jij die machinist mobiele kraan (14-16 tons) met veel ervaring? Word jij als machinist mobiele kraan graag ingezet op uitdagende projecten in de (wegen)bouw, infra en straatwerk? Dan zijn wij opzoek naar jou!

 • Nieuwbouwtimmerman
  Garderen
  40 uur
  {€ 2600,00} per maand (bruto)
  Afhankelijk van kennis en ervaring

  Werken bij een gerenommeerd bouwbedrijf uit de regio dat klaar is voor de toekomst? Wij zijn op zoek naar een timmerman voor een langdurig nieuwbouwproject. In een klein team ga je mooie uitdagingen aan. 

 • Werkvoorbereider Bouw
  Ermelo
  40 uur
  € 3000,00 - € 4200,00 per maand (bruto)

  Heb je ervaring in de bouw en ben je op zoek naar een uitdagende, afwisselende baan met een flinke dosis verantwoordelijkheid? Ga dan via ons aan de slag als werkvoorbereider!

 • Vacature prefab houtskeletbouw in Heerenveen
  Heerenveen
  38
  {€ 2300,00} per maand (bruto)

  Bouwen, maar dan op een werkplek met veel meer comfort dan een traditionele bouwplaats. Binnen en met prettige werktafels. De vacature prefab houtskeletbouw in Heerenveen vraagt om vakmanschap, teamwork en liefde voor bouwen op een moderne innovatieve manier. We vertellen je er alles over op deze vacaturepagina.

 • Vacature bouwopruimer Zwolle
  Zwolle
  16 - 40 uur
  € 14,97 uurloon

  Ben jij actief als bouwopruimer in de omgeving van Zwolle? Deze veelzijdige vacature biedt jou veel mogelijkheden. Je valt direct onder de uitvoerder en ben een aanspreekpunt op de bouw!

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Staat de bouw vacature van jouw dromen er nog niet tussen?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw ideale baan in deze bouwsector nog niet in de lijst met vacatures? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.

Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Reinard Schouten
Reinard Schouten
Accountmanager Elspeet
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.