Vacatures metaalbewerking

Industriële projecten zijn er in vele soorten en van klein tot groot. Coaters, spuiters en stralers zijn hard nodig om projecten netjes af te werken.

Het werk gaat over voorbereiden en coaten van oppervlakken en/of het stralen en schilderen van de objecten. Daar hoort bij: aflakken, beitsen, schuren, ontvetten, plamuren, poedercoaten en andere acties die zorgen voor het 'beste' resultaat.

Vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden voor dit bedrijf

Staat de vacature van jouw dromen er nog niet tussen?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw ideale baan als coater, spuiter of straler nog niet in de lijst met vacatures? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.