Een evenementen vacature op jouw lijf geschreven?

Evenementen bezoeken is heerlijk! Evenementen mogelijk maken geeft nog veel meer voldoening. De lach van de bezoekers die plezier hebben zijn een kroon op je werk. We hoeven jou niet uit te leggen dat er op alle fronten handjes nodig zijn om evenementen mogelijk te maken. Van hekken plaatsen tot tenten opbouwen en afbreken. Van biertjes tappen tot parkeerplaatsbeheer.

Hoewel het evenementenseizoen hoge pieken kent van mei tot en met september is er de andere maanden op beurzen en binnen locaties genoeg te doen.

Vacatures

  • Tentenbouwer Elspeet
    Elspeet
    24 - 40 uur
    € 13,27 - € 15,00 uurloon
    Aan het werk in een klein en hecht team, waar hard werken en gezelligheid belangrijke elementen zijn. Je bouwt samen de mooiste locaties op voor festivals of andere gelegenheden. Als tentenbouwer breek je niet alleen graag de tent af, maar bouw je ook heel graag mee aan de mooiste tenten.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Staat de event job die jij zoekt er nog niet tussen?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw Event vacature nog niet in de lijst met banen? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.

Wij zoeken door tot jij een Happy Worker bent en daarna proosten we samen op je nieuwe baan, misschien wel op een feestje waar jij hard aan meewerkt!

Inschrijven als werkzoekende Contact