Super veel te doen in 't groen

Mooie banen in de groensector

Werken in de buitenlucht, daar geniet jij van! Muziek aan tijdens je werk, geen stress, duidelijkheid over je uren en werken in een leuke ploeg. En oh ja… ook nog eens een prima salaris!

Goed nieuws want er staan een paar fantastische vacatures voor je klaar in de groensector. 

Wil je snel aan de slag als hovenier, leerling hovenier, voorman tuinonderhoud, schuttingzetter? Bekijk dan welke vacatures we momenteel online hebben staan in deze branche of vraag wat er binnenkort beschikbaar komt.

Ga je voor 't eerst bij Axxent aan de slag in 't groen?

Dan krijg je van ons een super mooi kledingpakket dat past bij het werk dat jij gaat doen in ‘t groen. Zo ben je een Happy Worker vanaf de eerste dag!

Vacatures

 • vacature medewerker hovenier (leerling)
  Wilp
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,00 uurloon

  Wie wil dit nu niet, lekker werken in de buitenlucht. Wil jij de fijne kneepjes van het hoveniers vak leren en jezelf ontwikkelen tot een volwaardig hovenier? Reageer snel op deze vacature en start als medewerker hovenier bij onze opdrachtgevers in de omgeving van Twello.

 • Vacature Medewerker Hovenier omgeving Bunschoten/Spakenburg
  Bunschoten
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,00 uurloon

  Lekker werken met planten en bomen, wie wil dat nu niet? Wil jij de fijne kneepjes van het hoveniersvak leren en jezelf ontwikkelen tot een volwaardig hovenier? Reageer snel op deze vacature en start als Medewerker Hovenier bij één van onze opdrachtgevers in de omgeving van Bunschoten/Spakenburg

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Staat jouw groen vacature er nog niet tussen?

Een Happy Worker ben je als je werkt op een plek die bij jou past!  Laat dat nu net ons doel zijn! Wil je meer weten over mogelijkheden of gewoon eens doorspreken wat nu het beste bij jou past? De recruiters van Axxent helpen jou met het vinden van de werkervaring van je leven.

Dus staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed. Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager / Recruiter Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.