Super veel te doen in 't groen

Mooie banen in de groensector

Werken in de buitenlucht, daar geniet jij van! Muziek aan tijdens je werk, geen stress, duidelijkheid over je uren en werken in een leuke ploeg. En oh ja… ook nog eens een prima salaris!

Goed nieuws want er staan een paar fantastische vacatures voor je klaar in de groensector. 

Wil je snel aan de slag als hovenier, leerling hovenier, voorman tuinonderhoud, schuttingzetter? Bekijk dan welke vacatures we momenteel online hebben staan in deze branche of vraag wat er binnenkort beschikbaar komt.

Ga je voor 't eerst bij Axxent aan de slag in 't groen?

Dan krijg je van ons een super mooi kledingpakket dat past bij het werk dat jij gaat doen in ‘t groen. Zo ben je een Happy Worker vanaf de eerste dag!

Vacatures

 • Vacature hovenier Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 13,76 - € 16,87 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Lekker in de frisse buitenlucht aan het werk om de mooiste projecten aan te leggen, onderhouden en te verzorgen. Dit is wat jij gaat doen als hovenier! Lees snel verder voor meer details.

 • Vacature Groenmedewerker Amersfoort
  Bunschoten
  32-40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Op basis van ervaring

  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!

 • Vacature Medewerker Hovenier Bunschoten
  Bunschoten
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,00 uurloon

  Werken met planten en bomen, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze hovenier kan je het hoveniersvak leren en jezelf ontwikkelen. Voor je het weet ben je een zelfstandig werkend hovenier.

 • Vacature Groenmedewerker in Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 14,00 uurloon

  Werken in de binnenstad of de buitenwijken elke dag zie jij wat anders van deze gemeente. De mensen zijn altijd blij als jij komt want jij laat de plantsoenen en parkjes weer tip top in orde achter. In een gezellig team met gemotiveerde mensen haal jij elke dag energie uit je werk.

 • Vacature medewerker groenvoorziening Axxent
  Vacature Groenvoorziener Klarenbeek
  Klarenbeek
  32 - 40 uur
  € 11,75 - € 14,50 uurloon

  Onkruidbestrijding was nog nooit zo leuk, jij regelt dit wel op je quad. Iedere dag in de buitenlucht samen met een leuk team collega's zorgen voor de groenvoorziening. Van bosmaaien tot snoeien. Lekker veel afwisseling dus!

 • Vacature Assistent Hovenier Putten
  Putten
  40
  € 2140,00 - € 2550,00 per maand (bruto)

  Deze baan geeft jou de mogelijkheid te werken aan de aanleg van de mooiste tuinen. Van grond, straat en inplantwerk en het aansluiten van beregening- en elektriciteit installaties tot het plaatsen van schuttingen en veranda's. Naast aanleggen van tuinen hoort het onderhouden van deze mooie tuinen ook bij jouw werk. Zo zie je tuinen zich steeds mooier ontwikkelen met hulp van jouw kennis en kunde,

 • Vacature Kraanmachinist Ermelo
  Ermelo
  38 - 40 uur
  € 11,16 - € 15,02 uurloon

  Het planten van bomen, het machinaal snoeien van hagen, graafwerkzaamheden voor een particulier, het kan allemaal. Nog belangrijker, jij kan dit allemaal! 😊 Veel afwisseling in jouw werkzaamheden, op veel verschillende plekken in de regio van Ermelo. Geen dag is hetzelfde, het enige dat niet verandert is jouw mobiele kraan.

 • montagemedewerker beton barneveld Axxent
  Vacature Grondwerker Zwolle
  Zwolle
  32 - 40 uur
  € 15,34 uurloon

  Als grondwerker kom je in een warm familiebedrijf en werk je nauw samen met iedereen. Ben jij opzoek naar een werkgever waar de communicatielijnen kort zijn? Dan ben je hier op het juiste adres. Naast fijne arbeidsvoorwaarde kan je jezelf binnen dit bedrijf ook continu blijven ontwikkelen. 

 • Vacature Medewerker groenvoorziening Baarn
  Baarn
  40
  € 12,90 - € 14,55 uurloon

  Verdien lekker veel poen, ga werken in het groen. Voor een bedrijf in de regio Baarn zoeken wij groenmedewerkers . Deze baan is geschikt voor jou als je al werkervaring hebt in groen en het gewoon mooi vindt om in de buitenlucht te werken.  Je hebt direct resultaat van je werk en krijgt veel waardering van de buurtbewoners als zij een praatje met jou maken.

 • Vacature (mini) Kraanmachinist Zwolle
  Zwolle
  36 - 40 uur
  € 12,46 - € 16,49 uurloon

  Wil jij een baan met een mooi uitzicht en werken in de buitenlucht? Als kraanmachinist binnen dit warme familie bedrijf heb je het allemaal! Je hebt alle vrijheid in je werk en bent verantwoordelijk voor het afleveren van vakkundig werk. 

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Staat jouw groen vacature er nog niet tussen?

Een Happy Worker ben je als je werkt op een plek die bij jou past!  Laat dat nu net ons doel zijn! Wil je meer weten over mogelijkheden of gewoon eens doorspreken wat nu het beste bij jou past? De recruiters van Axxent helpen jou met het vinden van de werkervaring van je leven.

Dus staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed. Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.