Werken in de dynamische wereld van de tapijtindustrie?

Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in de tapijtindustrie gemotiveerde mensen die graag in de wereld van tapijten aan de slag willen. Is dit iets voor jou? 

De tapijtindustrie heeft een mooi productie- en logistiekproces. Door alsmaar nieuwe ontwikkelingen in dit proces in combinatie met wereldwijde extra vraag in de markt is er vaak behoefte aan nieuwe mensen op allerlei afdelingen.

vacatures

 • Machine operator Zwolle
  Genemuiden
  40 - 40 uur
  € 13,88 - € 16,24 uurloon
  Hier krijg jij de kans om een moderne machine helemaal te leren kennen en bedienen. Dit bedrijf werkt altijd met de modernste technologie. Daarnaast werk je in heerlijke omstandigheden, het hele jaar lekker warm. Niet te heet, maar je kunt wel werken in de korte broek als het buiten regent.
 • Heftruckchauffeur omgeving Zwolle
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 13,68 - € 14,43 uurloon
  Niet iedereen heeft het in de gaten, maar jij bent als heftruckchauffeur in Zwolle één van de belangrijkste schakels in het hele proces in de tapijtindustrie. De aanvoer van benodigdheden is jouw ding, maar ook de verwerking van de producten richting het magazijn. Ben jij er niet, dan staat het hele proces stil. Maar toch heb jij een heerlijke vrije baan!
 • Machineoperator tuft Steenwijk
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 13,88 - € 16,24 uurloon
  Als machineoperator ben je de schakel in het proces. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant.
 • Vacature Operator Genemuiden
  Genemuiden
  32 - 38 uur
  € 13,88 - € 16,24 uurloon
  Hier krijg jij de ruimte om je door te ontwikkelen als operator in de tapijtindustrie. De hoogwaardige techniek van deze machines, mag jij je eigen maken. En dat in een mooi team. En je werkt altijd in een aangename temperatuur!
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Deze opdrachtgever investeert in mensen

Onze opdrachtgever is één van de grotere tapijtproducenten in de regio Zwartewaterland. Dag en nacht wordt er continu tapijt gemaakt dat de hele wereld over gaat. Dit tapijt wordt gemaakt van garens, waarna er een harde achterkant (rug) aan wordt gemaakt om dit vervolgens te verpakken en te verzenden.

Lange termijnvisie maakt dat de opdrachtgever investeert in de mensen. Het is de bedoeling dat je wordt overgenomen na verloop van tijd.

Wil je meer weten, we vertellen je er graag meer over.

Nog geen passende vacature gevonden?

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Neem dan gewoon contact met ons op. Vanuit 7 vestigingen met 30 vaste medewerkers bemiddelen we dagelijks ruim 500 arbeidskrachten van 16 verschillende nationaliteiten.

Wij kennen onze opdrachtgevers goed en helpen je snel op weg naar de baan waar jij gelukkig van wordt.


Inschrijven als werkzoekende

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.