Werken in de dynamische wereld van de tapijtindustrie?

Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in de tapijtindustrie gemotiveerde mensen die graag in de wereld van tapijten aan de slag willen. Is dit iets voor jou? 

De tapijtindustrie heeft een mooi productie- en logistiekproces. Door alsmaar nieuwe ontwikkelingen in dit proces in combinatie met wereldwijde extra vraag in de markt is er vaak behoefte aan nieuwe mensen op allerlei afdelingen.

vacatures

 • Vacature leerling Operator Zwolle
  Zwolle
  38
  € 12,76 uurloon
  Bruto salaris + ploegentoeslag!

  Wil jij graag het vak van operator leren? Onze vacature leerling operator in de omgeving Zwolle is uitermate geschikt om een vak in de praktijk te leren met intentie op een vast contract binnen een jaar. Lees snel verder en reageer vandaag nog!

 • Vacature operator extrusie Zwartsluis
  Zwartsluis
  38
  € 12,76 uurloon
  Bruto salaris + ploegentoeslag!

  Zoek jij een baan als operator waarbij je zelf wel mag nadenken en een goed salaris verdient? Lees nel verder over onze vacaturen operator extrusie in Zwartsluis.

 • Vacature Kwaliteitscontroleur Zwolle
  Zwolle
  38
  € 12,76 uurloon
  Bruto salaris + ploegentoeslag!

  Heb jij oog voor detail en werk je graag in een productieomgeving? Onze vacature Kwaliteitscontroleur Zwolle is echt iets voor jou.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Deze opdrachtgever investeert in mensen

Onze opdrachtgever is één van de grotere tapijtproducenten in de regio Zwartewaterland. Dag en nacht wordt er continu tapijt gemaakt dat de hele wereld over gaat. Dit tapijt wordt gemaakt van garens, waarna er een harde achterkant (rug) aan wordt gemaakt om dit vervolgens te verpakken en te verzenden.

Lange termijnvisie maakt dat de opdrachtgever investeert in de mensen. Het is de bedoeling dat je wordt overgenomen na verloop van tijd.

Wil je meer weten, we vertellen je er graag meer over.

Nog geen passende vacature gevonden?

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Neem dan gewoon contact met ons op. Vanuit 7 vestigingen met 30 vaste medewerkers bemiddelen we dagelijks ruim 500 arbeidskrachten van 16 verschillende nationaliteiten.

Wij kennen onze opdrachtgevers goed en helpen je snel op weg naar de baan waar jij gelukkig van wordt.


Inschrijven als werkzoekende

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.