Axxent: hét uitzendbureau in Kampen

Zoek je een nieuwe baan met flexibele uren, leuke collega’s en natuurlijk een goed salaris? Axxent is het uitzendbureau in Kampen met de leukste en meest uitdagende vacatures. Wij helpen je graag bij het vinden van een baan die goed past bij jouw leven. Heb je een gezin en vind je het belangrijk dat je rooster flexibel is? Of wil je zeker weten dat je genoeg ruimte overhoudt voor je favoriete activiteiten? Bij Axxent leren we je graag persoonlijk kennen, zodat we jou kunnen matchen met een bedrijf dat echt bij jouw wensen en mogelijkheden past. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met onze medewerkers, of bekijk alvast de vacatures op onze website.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Kampen

 • Schoonmaker / onderhoud bouwkranen Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 15,00 uurloon
  Blinken, glanzen, stralen. Hier word jij blij van. Niet vies van een beetje schoonmaakwerk? Hier kan je jouw schoonmaaktalent combineren met de fascinerende wereld van kranen.
 • Werkplaats monteur Zwolle
  Zwolle
  24 - 40 uur
  € 2700,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Van techniek gaat jouw hart sneller kloppen. Autotechniek in de breedste zin van het woord spreekt jou aan. In deze baan werk jij aan zeer uiteenlopende voertuigen; auto's busjes, veegmachines, trekkers of vrachtwagens niets is jou te gek, of wil je graag leren!
 • Calculator / werkvoorbereider omgeving Zwolle
  Hattem
  32 - 40 uur
  € 2900,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Werken aan uitdagende civiele projecten waarbij er ook naar jouw inbreng geluisterd wordt, dat is waar jij energie van krijgt. Dit mag jij gaan doen in een organisatie waar samenwerken nog écht samen is!
 • Teeltmedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 17,00 uurloon
  Als jij een passie hebt voor groen, zit je hier gebakken! Heerlijk buiten aan de slag op deze kwekerij in een klein team waarbij je werkzaamheden ook nog eens afwisselend zijn!
 • Aankomend Badkamermonteur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,99 - € 18,20 uurloon
  Wij leren jou de fijne kneepjes van het vak, en hiervoor behaal jij jouw eigen vak-certificaat in achte weken tijd! En dat doen wij graag, want jij geeft met jouw inzet en klantgerichte houding ook weer veel terug aan ons en onze klanten. Jij wordt de badkamermonteur die rust en veiligheid brengt in het leven van een ouder echtpaar, dat graag wil blijven wonen in hun eigen woning en daarvoor een aangepaste badkamer wenst.
 • Werkvoorbereider houtbewerking Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dankzij jouw werk als werkvoorbereider kunnen jouw collega's in de werkplaats direct aan de slag voor een opdracht. Jij bent degene die het werk voorbereid, calculaties/offertes maakt en de inkopen van materialen doet. Kortom dus een erg afwisselende en uitdagende baan bij een mooi bedrijf!
 • PE/PP-lasser Wezep
  Wezep
  32 - 40 uur
  € 2200,00 - € 3100,00 per maand (bruto)
  Als kunststoflasser werk jij aan verschillende projecten in een klein team waar jij geen nummer bent! Bij onze opdrachtgever werk jij projecten af van A tot Z, van ontwerp tot plaatsing op locatie. Niet op vrijdagmiddag trouwens, dan rond je de laatste dingen af en heb je mooi vroeg weekend, elke week weer!
 • Machine operator Zwolle
  Genemuiden
  40 - 40 uur
  € 13.67 uurloon
  Hier krijg jij de kans om een moderne machine helemaal te leren kennen en bedienen. Dit bedrijf werkt altijd met de modernste technologie. Daarnaast werk je in heerlijke omstandigheden, het hele jaar lekker warm. Niet te heet, maar je kunt wel werken in de korte broek als het buiten regent.
 • Machineoperator tuft Steenwijk
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 12,96 - € 14,15 uurloon
  Als machineoperator ben je de schakel in het proces. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant.
 • Procesoperator Meppel
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 12,96 - € 14,15 uurloon
  Als procesoperator werk je binnen een ambitieuze tapijtindustrie onderneming. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Jij bent onderdeel van dit proces! Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant en ben jij een belangrijke schakel in de kwaliteit van het product.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Een nieuwe baan bij een uitzendbureau in Kampen

Een baan vinden via ons uitzendbureau in Kampen biedt een hoop voordelen. Wij houden rekening met jouw privéleven, zodat je werkt om te leven en niet andersom! Ook zorgen we ervoor dat we een werkplek voor je vinden met leuke collega’s en een goede sfeer, waar jij je echt op je plek zult voelen. Of je nu een baan zoekt in de horeca, de schoonmaak of de productie: Axxent is het uitzendbureau in Kampen met de meest diverse vacatures. Zo vindt jij altijd de goedbetaalde baan die je zoekt. Kijk op onze website naar de huidige vacatures of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag persoonlijk verder in de zoektocht naar jouw ideale baan.

Bekijk de leukste vacatures van Axxent: hét uitzendbureau in Kampen

Als je een nieuwe baan zoekt, dan wil je natuurlijk niet urenlang het internet af hoeven te speuren. Gelukkig kan Axxent je helpen! Neem een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod aan vacatures. Je bekijkt onze vacatures eenvoudig op onze website, waar je kunt filteren op de branche van jouw interesse. Zoek bijvoorbeeld naar vacatures in de schoonmaak, horeca of agrarische sector. Wij helpen je graag aan een passende baan.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager Hattemerbroek
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.