Axxent uitzendbureau Nunspeet: jouw partner op weg naar een leuke baan

Als je op zoek bent naar werk, weet je dat dit vaak niet zo eenvoudig is als het lijkt. Elke dag spit je alle vacatures door die je maar kunt vinden. Elke dag verstuur je cv's en motivatiebrieven. Toch kan het veel eenvoudiger en sneller. Axxent uitzendbureau Nunspeet helpt jou in je zoektocht door je net die vacatures aan te bieden die aansluiten bij wat je echt wilt. We brengen jou en je toekomstige werkgever met elkaar in contact, waardoor een snelle start verzekerd is. Jouw kwaliteiten en sterktes krijgen onze volledige aandacht; bij Axxent uitzendbureau Nunspeet sta jij centraal en dat tonen we je elke dag weer.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nunspeet

 • Vacature projectcoördinator renovatiebouw
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3100,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Jouw kennis en ervaring in de renovatie bouw en de functie van projectcoördinator zijn de ingrediënten voor een vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij mooie renovatieprojecten coördineren en aansturen. En dit mag jij gaan doen binnen een professionele organisatie, waarin je elkaar naar een hoger niveau stuwt.
 • Bouwinspecteur in Apeldoorn
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!
 • Bouwopruimer omgeving Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 16.56 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
 • Vacature productiemedewerker metaal Axxent
  Productiemedewerker Grondstof Industrie Elburg
  Elburg
  32 - 40 uur
  € 13,68 - € 15,00 uurloon
  ''Omdat alleen de beste kwaliteit goed genoeg is.'' Als medewerker in de grondstofindustrie ga je een belangrijke bijdrage leveren binnen dit familiebedrijf. Samen met een enthousiast team ga je in 3-ploegen aan de slag. Lees snel verder voor meer informatie!
 • Poedercoater Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 15,35 - € 17,52 uurloon
  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd is in het maken van aluminium deuren en wanden. Het bedrijf bestaat uit meer dan 60 werknemers en heeft een fijne werksfeer. Als poedercoater kom je terecht in een gezellig, jong team dan streeft naar topkwaliteit en vakmanschap.
 • Monteur Buitendienst trappen en deuren Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 60 uur
  € 15,35 - € 17,52 uurloon
  Hee pietje precies! Maatwerk vind jij heel belangrijk. Dat is nou net precies wat wij zoeken. Je beschikt over twee rechterhanden en je bent iemand die weet hoe je met behulp van moderne machines en gereedschappen een mooi product op maat maakt. Dit doe je door heel Nederland! Geweldig toch?
 • Productiemedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 2300,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Mooie producten maken waar je trots op kan zijn! Dit is wat jij gaat doen als productiemedewerker bij een deurenleverancier. Met doorgroeimogelijkheden naar monteur buitendienst, werkvoorbereider, kwaliteitsmedewerker of chef werkplaats is dit een baan waar presteren beloond wordt!
 • Vacature beginnend MIGMAG-Lasser Elburg
  Elburg
  32 - 40 uur
  € 2350,00 - € 3200,00 per maand (bruto)
  Til jouw lasvaardigheden naar een hoger niveau bij een bedrijf dat al 25 jaar hoogwaardige staalproducten maakt. Dit is je kans! Wij zoeken een enthousiaste MIGMAG-Lasser die nog niet zo lang als lasser werkt, maar wel bereid is te leren en te groeien in een uitdagende omgeving. Onder de vleugels van ervaren professionals krijg jij de kans om je te ontwikkelen tot een top-lasser. Lees snel verder >>
 • Vacature MIGMAG-lasser Elburg
  Elburg
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  MIGMAG-lasser opgelet: jouw werk is essentieel voor de eindkwaliteit van stalen producten. Deze vacature vraagt om een vakkracht met ervaring omdat de eindproducten verbluffend goed moeten zijn. Daar staat vanzelfsprekend een mooie beloning tegenover. Benieuwd of jij de kwaliteit kunt bieden die nodig is? Lees verder
 • Webshop Beheerder & Administratief Medewerker Nunspeet
  Nunspeet
  16 - 16 uur
  € 15,00 - € 19,00 uurloon
  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Webshop Beheerder & Administratief Medewerker die een klein komt versterken op de maandag en woensdag. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het beheren van onze webshop en het uitvoeren van diverse administratieve taken, waaronder telefonische klantenservice.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent uitzendbureau Nunspeet doet het elke keer weer

Bij Axxent geloven we sterk in de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Je persoonlijke coach gaat niet zomaar op zoek naar een baan voor jou, nee, er wordt werk gemaakt van het vinden van de juiste baan voor jou. Een baan waarin je volledig jezelf kunt zijn, waarin al je kwaliteiten tot hun recht komen en waar je gewaardeerd wordt. Doe daar dan nog eens een mooi loon en een prima werk-privébalans bij en dan weet je dat je bij Axxent uitzendbureau Nunspeet op het juiste adres bent. 

Bij Axxent geen lange selectieprocedure, maar een aanpak met maar één doel: jou op de best mogelijke manier begeleiden in je zoektocht naar een nieuwe baan. Jouw coach zorgt voor coaching, begeleiding en ondersteuning vanaf het eerste gesprek tot na je start bij je nieuwe werkgever. Geen enkele uitdaging gaan we hierin uit de weg en onze taak is pas volbracht als jij en je nieuwe werkgever een perfecte match vormen.

Bekijk het sollicitatieproces

Kies vandaag nog jouw nieuwe baan

Kom vandaag nog langs en maak kennis met je persoonlijke coach, zodat je meteen werk kunt maken van die nieuwe baan. Wil je graag aan de slag in de techniek, bouw, logistiek of horeca? Ons ruime aanbod aan vacatures en onze doorgedreven, professionele aanpak zorgen ervoor dat jouw nieuwe baan binnen handbereik ligt en dat je snel aan een nieuwe uitdaging kunt beginnen. Happy Workers die hun professionele kwaliteiten ten volle inzetten voor hun werkgevers, daar worden we bij Axxent blij van. Stap snel Axxent uitzendbureau Nunspeet binnen en voor je het weet heb je dat nieuwe contract op zak.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.