Axxent uitzendbureau Nunspeet: jouw partner op weg naar een leuke baan

Als je op zoek bent naar werk, weet je dat dit vaak niet zo eenvoudig is als het lijkt. Elke dag spit je alle vacatures door die je maar kunt vinden. Elke dag verstuur je cv's en motivatiebrieven. Toch kan het veel eenvoudiger en sneller. Axxent uitzendbureau Nunspeet helpt jou in je zoektocht door je net die vacatures aan te bieden die aansluiten bij wat je echt wilt. We brengen jou en je toekomstige werkgever met elkaar in contact, waardoor een snelle start verzekerd is. Jouw kwaliteiten en sterktes krijgen onze volledige aandacht; bij Axxent uitzendbureau Nunspeet sta jij centraal en dat tonen we je elke dag weer.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nunspeet

 • Werkvoorbereider Harderwijk
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 3625,00 per maand (bruto)
  Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.
 • Monteur Brandbeveiliging omgeving Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 14,58 - € 17,00 uurloon
  Brandblussers, noodverlichting, verbanddozen. Het zijn objecten aan muren waar we elke dag langsheen lopen, zonder ze echt op te merken. Maar dat ze er zijn, is van levensbelang. Is er brand, dan helpen ze de gevolgen beperken en kunnen ze zelfs levensreddend zijn. Jij ontzorgt in deze functie bedrijven als het aankomt op brandbeveiliging.
 • Keukenmedewerk(st)er Vierhouten
  Vierhouten
  28 - 38 uur
  € 12,00 - € 14,00 uurloon
  Als echte keukenprins(es) zorg jij er samen met je collega's voor dat groepen schoolkinderen, (sport)teams, families enzovoort lekker hun dagelijkse maaltijden krijgen!
 • Sloper en bezorger in Nunspeet
  Nunspeet
  36 uur
  € 14,50 - € 17,00 uurloon
  Een afwisselende baan waar jij de spin in het web bent. Als sloper/bezorger ben jij elke dag de beste vriend van de monteurs van onze opdrachtgever.
 • Vacature leerling schilder Elspeet
  Schilder Nunspeet
  Nunspeet
  38 uur
  € 16,47 - € 22,98 uurloon
  Wij zijn opzoek naar een vakbekwame schilder/spuiter. Diploma of niet? Onze opdrachtgever kijkt naar echt vakmanschap! Want dat is hetgeen wat telt. Benieuwd geworden? Lees snel verder!
 • Medewerker Horeca
  Elspeet
  8 - 40 uur
  € 12,00 - € 18,00 uurloon
  Een biertje tappen op een unieke werkplek in de groene omgeving van Elspeet. Als je de jacht- en schietsport een warm hart toedraagt is dit dé plek waar jij je helemaal thuis gaat voelen.
 • Timmerman Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 2600,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.
 • Badkamermonteur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,99 - € 18,20 uurloon
  Elke dag waardering! Elke dag een stukje vakwerk afleveren! Elke dag samenwerken met een vaste collega! Dat geeft nog eens een lekkere energie! Als badkamer monteur bij deze specialist lever je dankbaar werk. En je hoeft niet eens alle ervaring te hebben, als jij er echt zin in hebt, leren we jou de kneepjes van het vak!
 • Monteur brandpreventie
  Bouwinspecteur in Apeldoorn
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!
 • Medewerker Kwekerij Hulshorst
  Hulshorst
  24 - 32 uur
  € 11,75 - € 13,50 uurloon
  Lekker met je groene vingers in de (pot)grond woelen en zelf zien dat jouw stekje groeit! Heerlijk buiten aan de slag op deze kwekerij in een klein team waarbij je werkzaamheden ook nog eens afwisselend zijn! Van stekje tot volwaardige vaste plant ben jij betrokken bij het proces.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent uitzendbureau Nunspeet doet het elke keer weer

Bij Axxent geloven we sterk in de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Je persoonlijke coach gaat niet zomaar op zoek naar een baan voor jou, nee, er wordt werk gemaakt van het vinden van de juiste baan voor jou. Een baan waarin je volledig jezelf kunt zijn, waarin al je kwaliteiten tot hun recht komen en waar je gewaardeerd wordt. Doe daar dan nog eens een mooi loon en een prima werk-privébalans bij en dan weet je dat je bij Axxent uitzendbureau Nunspeet op het juiste adres bent. 

Bij Axxent geen lange selectieprocedure, maar een aanpak met maar één doel: jou op de best mogelijke manier begeleiden in je zoektocht naar een nieuwe baan. Jouw coach zorgt voor coaching, begeleiding en ondersteuning vanaf het eerste gesprek tot na je start bij je nieuwe werkgever. Geen enkele uitdaging gaan we hierin uit de weg en onze taak is pas volbracht als jij en je nieuwe werkgever een perfecte match vormen.

Bekijk het sollicitatieproces

Kies vandaag nog jouw nieuwe baan

Kom vandaag nog langs en maak kennis met je persoonlijke coach, zodat je meteen werk kunt maken van die nieuwe baan. Wil je graag aan de slag in de techniek, bouw, logistiek of horeca? Ons ruime aanbod aan vacatures en onze doorgedreven, professionele aanpak zorgen ervoor dat jouw nieuwe baan binnen handbereik ligt en dat je snel aan een nieuwe uitdaging kunt beginnen. Happy Workers die hun professionele kwaliteiten ten volle inzetten voor hun werkgevers, daar worden we bij Axxent blij van. Stap snel Axxent uitzendbureau Nunspeet binnen en voor je het weet heb je dat nieuwe contract op zak.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.