Axxent uitzendbureau Nunspeet: jouw partner op weg naar een leuke baan

Als je op zoek bent naar werk, weet je dat dit vaak niet zo eenvoudig is als het lijkt. Elke dag spit je alle vacatures door die je maar kunt vinden. Elke dag verstuur je cv's en motivatiebrieven. Toch kan het veel eenvoudiger en sneller. Axxent uitzendbureau Nunspeet helpt jou in je zoektocht door je net die vacatures aan te bieden die aansluiten bij wat je echt wilt. We brengen jou en je toekomstige werkgever met elkaar in contact, waardoor een snelle start verzekerd is. Jouw kwaliteiten en sterktes krijgen onze volledige aandacht; bij Axxent uitzendbureau Nunspeet sta jij centraal en dat tonen we je elke dag weer.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nunspeet

 • Vacature Werkvoorbereider Nunspeet
  Nunspeet
  40
  € 13,87 - € 16,00 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Dankzij jouw werk als werkvoorbereider kunnen jouw collega's in de werkplaats direct aan de slag voor een opdracht. Jij bent degene die het werk voorbereid, calculaties/offertes maakt en de inkopen van materialen doet. Kortom dus een erg afwisselende en uitdagende baan bij een mooi bedrijf!

 • Vacature Lasser Nunspeet
  Nunspeet
  40 uur
  € 14,00 - € 19,50 uurloon

  Niet piepen en mauwen, maar handjes uit de mouwen! Jij bent dé koning van de laswereld. Jij creëert de industriële look die de klanten willen. Dit is jou op het lijf geschreven.

 • Vacature Monteur Buitendienst Nunspeet
  Nunspeet
  40 uur
  € 14,87 - € 21,34 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Hee pietje precies! Maatwerk vind jij heel belangrijk. Dat is nou net precies wat wij zoeken. Je beschikt over twee rechterhanden en je bent iemand die weet hoe je met behulp van moderne machines en gereedschappen een mooi product op maat maakt. Dit doe je door heel Nederland! Geweldig toch?

 • Vacature Inmeter / Tekenaar Nunspeet
  Nunspeet
  40 uur
  € 2800,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van ervaring

  Flitsmeister is jouw beste vriend. Dit is dé baan waarin jij onderweg zijn combineert met werken op kantoor. In deze job ben jij inmeter, tekenaar en werkvoorbereider tegelijk. Lekker afwisselend dus!

 • Vacature hovenier Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 13,76 - € 16,87 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Lekker in de frisse buitenlucht aan het werk om de mooiste projecten aan te leggen, onderhouden en te verzorgen. Dit is wat jij gaat doen als hovenier! Lees snel verder voor meer details.

 • Vacature Badkamer monteur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,99 - € 18,20 uurloon

  ''Op welke afdeling je ook zit: we werken als team”. Dit is het motto van deze badkamer-specialist. Iedere dag biedt deze baan een nieuwe uitdaging en samen met je maatje zorg je dat deze klus geklaard wordt. Je wordt bij dit bedrijf een heuse badkamer specialist, ze leren je het vak on the job! 

 • Vacature bouwopruimer in Elburg
  Elburg
  32 - 40 uur
  € 15,34 uurloon

  De veelzijdige wereld van de bouw, en daarbinnen de meest veelzijdige baan! Dat is de baan van bouwopruimer. Elke dag is totaal anders. Jij bent de oren en ogen van de uitvoerder, want jij komt op ieder hoekje en gaatje op de bouwplaats. En heerlijk fysiek bezig.

 • Vacature tentenbouwer
  Vacature Tentenbouwer Elspeet
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 11,16 - € 14,50 uurloon

  Aan het werk in een klein en hecht team, waar hard werken en gezelligheid belangrijke elementen zijn. Je bouwt samen met je team de mooiste locaties op voor festivals of andere gelegenheden. Als tentenbouwer breek je niet alleen graag de tent af, maar bouw je ook heel graag mee aan de mooiste tenten.

 • Vacature Timmerman Elspeet
  Elspeet
  40
  € 16,24 - € 18,46 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  De spijker op z'n kop! 5 opleverpunten is voor jou al veel. Je bent nauwkeurig, waardoor je die dikke villa met een minimum aan opleverpunten kunt afleveren. Bouwen doe je niet alleen, bouwen doe je samen. De uitdaging voor jou is de afwisseling in verschillende projecten. Van een dikke villa tot aan de restauratie van een bestaand gebouw. Jij voelt je thuis op de bouwplaats. Bij dit bedrijf wordt alles uit handen genomen, van ontwerp tot het eindproject, oftewel korte lijntjes en snel schakelen.

 • Vacature productiemedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  40 uur
  € 2300,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Mooie producten maken waar je trots op kan zijn! Dit is wat jij gaat doen als productiemedewerker bij een deurenleverancier. Met doorgroeimogelijkheden naar monteur buitendienst, werkvoorbereider, kwaliteitsmedewerker of chef werkplaats is dit een baan waar presteren beloond wordt!

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent uitzendbureau Nunspeet doet het elke keer weer

Bij Axxent geloven we sterk in de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Je persoonlijke coach gaat niet zomaar op zoek naar een baan voor jou, nee, er wordt werk gemaakt van het vinden van de juiste baan voor jou. Een baan waarin je volledig jezelf kunt zijn, waarin al je kwaliteiten tot hun recht komen en waar je gewaardeerd wordt. Doe daar dan nog eens een mooi loon en een prima werk-privébalans bij en dan weet je dat je bij Axxent uitzendbureau Nunspeet op het juiste adres bent. 

Bij Axxent geen lange selectieprocedure, maar een aanpak met maar één doel: jou op de best mogelijke manier begeleiden in je zoektocht naar een nieuwe baan. Jouw coach zorgt voor coaching, begeleiding en ondersteuning vanaf het eerste gesprek tot na je start bij je nieuwe werkgever. Geen enkele uitdaging gaan we hierin uit de weg en onze taak is pas volbracht als jij en je nieuwe werkgever een perfecte match vormen.

Bekijk het sollicitatieproces

Kies vandaag nog jouw nieuwe baan

Kom vandaag nog langs en maak kennis met je persoonlijke coach, zodat je meteen werk kunt maken van die nieuwe baan. Wil je graag aan de slag in de techniek, bouw, logistiek of horeca? Ons ruime aanbod aan vacatures en onze doorgedreven, professionele aanpak zorgen ervoor dat jouw nieuwe baan binnen handbereik ligt en dat je snel aan een nieuwe uitdaging kunt beginnen. Happy Workers die hun professionele kwaliteiten ten volle inzetten voor hun werkgevers, daar worden we bij Axxent blij van. Stap snel Axxent uitzendbureau Nunspeet binnen en voor je het weet heb je dat nieuwe contract op zak.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.