Axxent uitzendbureau Nunspeet: jouw partner op weg naar een leuke baan

Als je op zoek bent naar werk, weet je dat dit vaak niet zo eenvoudig is als het lijkt. Elke dag spit je alle vacatures door die je maar kunt vinden. Elke dag verstuur je cv's en motivatiebrieven. Toch kan het veel eenvoudiger en sneller. Axxent uitzendbureau Nunspeet helpt jou in je zoektocht door je net die vacatures aan te bieden die aansluiten bij wat je echt wilt. We brengen jou en je toekomstige werkgever met elkaar in contact, waardoor een snelle start verzekerd is. Jouw kwaliteiten en sterktes krijgen onze volledige aandacht; bij Axxent uitzendbureau Nunspeet sta jij centraal en dat tonen we je elke dag weer.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nunspeet

 • Vacature projectcoördinator renovatiebouw
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3100,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Jouw kennis en ervaring in de renovatie bouw en de functie van projectcoördinator zijn de ingrediënten voor een vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij mooie renovatieprojecten coördineren en aansturen. En dit mag jij gaan doen binnen een professionele organisatie, waarin je elkaar naar een hoger niveau stuwt.
 • (leerling) Glaszetter Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3250,00 per maand (bruto)
  Een glaszetter die niet alleen het vak beheerst, maar ook een lach toveren op het gezicht van klanten. We zoeken een praktisch ingestelde glaszetter die het leuk vind om in een klein familiebedrijf te werken.
 • Werkvoorbereider Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Dankzij jouw werk als werk voorbereider kunnen jouw collega's in de werkplaats direct aan de slag voor een opdracht. Jij bent degene die het werk voorbereid, calculaties/offertes maakt en de inkopen van materialen doet. Kortom dus een erg afwisselende en uitdagende baan bij FD Houtbewerking.
 • Allround hovenier Elspeet
  Elspeet
  40 - 40 uur
  € 15,72 - € 18,23 uurloon
  We zoeken een hovenier zonder groene vingers. Zonder groene vingers? Ja zonder groene vingers. Jij wordt enthousiaster van een mooie eiken balk dan van een vlinderstruik.
 • Montagemedewerker deuren Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 13,27 - € 16,00 uurloon
  Welkom in de wereld van deurtechniek, waar elke dag een nieuwe kans biedt om je technische vaardigheden te ontwikkelen en een tastbaar verschil te maken. Ben jij klaar om de eerste stappen te zetten in je carrière als Junior Monteur Deurtechniek? Lees verder en ontdek hoe jij als montagemedewerker van deuren bij ons kunt bijdragen aan innovatieve projecten en een solide basis kunt leggen voor een bloeiende carrière in de deurtechniek.
 • Horecamedewerker Elspeet
  Elspeet
  16 - 20 uur
  € 15,00 - € 17,50 uurloon
  Als je de jacht- en schietsport een warm hart toedraagt is dit dé plek waar jij je helemaal thuis gaat voelen. Jij bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de gasten en het creëren van een gezellige sfeer. Je taken bestaan onder andere uit het opnemen en serveren van bestellingen, het afrekenen van de rekening en het schoonhouden van de kantine.
 • Montage medewerker Staalbouw Harderwijk
  Harderwijk
  38 - 38 uur
  € 2575,00 - € 3150,00 per maand (bruto)
  Sta jij te popelen om luxe hekwerken en bijzondere staalconstructies door heel Nederland te monteren? Wij zoeken een Montage Medewerker Staalbouw in Harderwijk die houdt van uitdagende projecten. Met een rijbewijs BE ben je klaar voor projecten in het hele land.
 • Bouwinspecteur in Apeldoorn
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!
 • Bouwopruimer omgeving Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 16.56 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
 • Werkvoorbereider Harderwijk
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 3625,00 per maand (bruto)
  Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent uitzendbureau Nunspeet doet het elke keer weer

Bij Axxent geloven we sterk in de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Je persoonlijke coach gaat niet zomaar op zoek naar een baan voor jou, nee, er wordt werk gemaakt van het vinden van de juiste baan voor jou. Een baan waarin je volledig jezelf kunt zijn, waarin al je kwaliteiten tot hun recht komen en waar je gewaardeerd wordt. Doe daar dan nog eens een mooi loon en een prima werk-privébalans bij en dan weet je dat je bij Axxent uitzendbureau Nunspeet op het juiste adres bent. 

Bij Axxent geen lange selectieprocedure, maar een aanpak met maar één doel: jou op de best mogelijke manier begeleiden in je zoektocht naar een nieuwe baan. Jouw coach zorgt voor coaching, begeleiding en ondersteuning vanaf het eerste gesprek tot na je start bij je nieuwe werkgever. Geen enkele uitdaging gaan we hierin uit de weg en onze taak is pas volbracht als jij en je nieuwe werkgever een perfecte match vormen.

Bekijk het sollicitatieproces

Kies vandaag nog jouw nieuwe baan

Kom vandaag nog langs en maak kennis met je persoonlijke coach, zodat je meteen werk kunt maken van die nieuwe baan. Wil je graag aan de slag in de techniek, bouw, logistiek of horeca? Ons ruime aanbod aan vacatures en onze doorgedreven, professionele aanpak zorgen ervoor dat jouw nieuwe baan binnen handbereik ligt en dat je snel aan een nieuwe uitdaging kunt beginnen. Happy Workers die hun professionele kwaliteiten ten volle inzetten voor hun werkgevers, daar worden we bij Axxent blij van. Stap snel Axxent uitzendbureau Nunspeet binnen en voor je het weet heb je dat nieuwe contract op zak.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.