Uitzendbureau in Oldebroek

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Oldebroek waar ze echt de moeite nemen om jou te leren kennen? Waar ze de baan zoeken die perfect bij je past en van korte lijntjes houden? Neem dan contact op met uitzendbureau Axxent. We hebben altijd vele vacatures openstaan die allemaal te vinden zijn op onze website. Mocht daar op dit moment niks tussen zitten, kun je ook gewoon een open sollicitatie indienen, dan gaat ons team aan de slag om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Oldebroek

 • Werkvoorbereider Harderwijk
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 3625,00 per maand (bruto)
  Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.
 • Product specialist Zwolle
  Hattemerbroek
  36 - 40 uur
  € 13,05 - € 20,35 uurloon
  Wil jij samen gas geven? Als product specialist binnen de keuken branche weet jij je weg te vinden. Bij dit internationale bedrijf hebben ze een scala aan kwaliteitsproducten. En die kwaliteit weet jij uit te stralen! Ben jij, bijvoorbeeld, keukenmonteur maar is het werk voor jou te zwaar? Dan is dit de perfecte baan voor jou: Je kan jouw kennis “hergebruiken” alleen nog even het systeem leren kennen!
 • Monteur Brandbeveiliging omgeving Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 14,58 - € 17,00 uurloon
  Brandblussers, noodverlichting, verbanddozen. Het zijn objecten aan muren waar we elke dag langsheen lopen, zonder ze echt op te merken. Maar dat ze er zijn, is van levensbelang. Is er brand, dan helpen ze de gevolgen beperken en kunnen ze zelfs levensreddend zijn. Jij ontzorgt in deze functie bedrijven als het aankomt op brandbeveiliging.
 • Vacature Bouwopruimer Wezep
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 15,72 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
 • Vacature timmerman Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 2900,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.
 • Monteur brandpreventie
  Vacature Bouwinspecteur in Apeldoorn
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!
 • Vacature Badkamermonteur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,99 - € 18,20 uurloon
  Jij bent de badkamermonteur die rust en veiligheid brengt in het leven van een ouder echtpaar, dat graag wil blijven wonen in hun eigen woning. Door jou en jouw collega's veranderen er gespannen gezichten in blije gezichten. En dat terwijl jij lekker bezig bent als monteur, samen met een prettige vaste collega. En de kennis die jij evt. nog niet hebt, die brengen wij jou bij.
 • Sloper en bezorger in Nunspeet
  Nunspeet
  36 uur
  € 14,50 - € 17,00 uurloon
  Een afwisselende baan waar jij de spin in het web bent. Als sloper/bezorger ben jij elke dag de beste vriend van de monteurs van onze opdrachtgever.
 • Vacature leerling schilder Elspeet
  Schilder Nunspeet
  Nunspeet
  38 uur
  € 16,47 - € 22,98 uurloon
  Wij zijn opzoek naar een vakbekwame schilder/spuiter. Diploma of niet? Onze opdrachtgever kijkt naar echt vakmanschap! Want dat is hetgeen wat telt. Benieuwd geworden? Lees snel verder!
 • Hovenier Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,76 - € 16,87 uurloon
  Lekker in de frisse buitenlucht aan het werk om de mooiste projecten aan te leggen, onderhouden en te verzorgen. Dit is wat jij gaat doen als hovenier! Lees snel verder voor meer details.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom uitzendbureau Axxent?

Waarom moet je kiezen voor uitzendbureau Axxent als je wilt werken in Oldebroek? Eigenlijk is het heel simpel: wij zoeken niet zomaar een baan voor je, maar doen ons best om een passende job te vinden waar jij gelukkig van wordt en die ook nog eens goed betaalt. Voor iedereen zit geluk in iets anders. Over het algemeen willen we allemaal fijne collega´s, en plek waar we erkenning krijgen en natuurlijk een gezonde balans tussen je werk en je privéleven.

Je ditchtsbijzijnde Axxent vestiging

Wat voor uitzendwerk heeft Axxent in Oldebroek?

Uitzendbureau Axxant heeft in Oldebroek en andere delen van Midden-Nederland vacatures in verschillende branches open staan. Zo hebben we bijvoorbeeld commerciële en administratieve vacatures of leuke jobsbinnen de logistiek. Ben je iemand die graag bezig is met de handen? Kijk dan eens naar onze vacatures binnen de productiesector of met een technische achtergrond. Ook naar echte horecatijgers en schoonmakers is er regelmatig vraag. En is het echt jouw ding om in de buitenlucht aan de slag te gaan? Dan vind je misschien wel een vacature in de groenvoorziening of grond – weg - en waterbouw die geknipt voor je is.

Jezelf ontwikkelen bij uitzendbureau Axxent

Je bent op zoek naar een baan in Oldebroek maar je weet nog niet zo goed wat je wilt of waar je goed in bent. Of je bent toe aan een verandering maar je vindt het lastig om te bedenken welke richting je op wilt. Kom dan eens langs bij de dichtstbijzijnde vestiging. Ontwikkeling is bij uitzendbureau Axxent heel belangrijk. De jobcoaches van Axxent helpen je graag, zodat je uiteindelijk op de best mogelijke plek terechtkomt, waar ook voldoende ruimte is om te groeien.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.