Uitzendbureau in Oldebroek

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Oldebroek waar ze echt de moeite nemen om jou te leren kennen? Waar ze de baan zoeken die perfect bij je past en van korte lijntjes houden? Neem dan contact op met uitzendbureau Axxent. We hebben altijd vele vacatures openstaan die allemaal te vinden zijn op onze website. Mocht daar op dit moment niks tussen zitten, kun je ook gewoon een open sollicitatie indienen, dan gaat ons team aan de slag om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Oldebroek

 • Vacature MIGMAG-lasser Elburg
  Elburg
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  MIGMAG-lasser opgelet: jouw werk is essentieel voor de eindkwaliteit van stalen producten. Deze vacature vraagt om een vakkracht met ervaring omdat de eindproducten verbluffend goed moeten zijn. Daar staat vanzelfsprekend een mooie beloning tegenover. Benieuwd of jij de kwaliteit kunt bieden die nodig is? Lees verder
 • vacature orderpicker ijsselmuiden
  Vacature magazijnmedewerker Hattem
  Hattem
  40 - 48 uur
  € 2350,00 - € 3200,00 per maand (bruto)
  Groei jij mee met deze groeiende organisatie? Hier is men gewend veel uren te werken, en dat is natuurlijk veel verdienen. Maar daarnaast wordt er hier op alle manieren goed voor jou gezorgd. Een hele fijne werkplek.
 • Vacature plaatwerk lasser (TIG) Hattem
  Hattem
  40 - 48 uur
  € 2700,00 - € 3800,00 per maand (bruto)
  Echt hoogwaardige machines maken, daar kun je toch van genieten! Jouw werk is straks in ieder continent te bewonderen. Hier wil iedere vakman toch aan werken?
 • Bouwinspecteur in Apeldoorn
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!
 • Bouwopruimer omgeving Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 16.56 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
 • Magazijn medewerker in Hattemerbroek
  Hattemerbroek
  40 - 40 uur
  € 14,50 uurloon
  Zorg er samen met jouw collega's voor dat alle bestellingen klaar staan voor verzending. Bestellingen zijn er overigens genoeg, want de producten die jij inpakt worden gebruikt voor allerlei dagelijkse eindproducten van koffiezetapparaten tot auto's. In dit gloednieuwe magazijn van onze opdrachtgever kun jij in dit jonge team aan de slag als magazijn medewerker!
 • Vacature productiemedewerker metaal Axxent
  Productiemedewerker Grondstof Industrie Elburg
  Elburg
  32 - 40 uur
  € 13,68 - € 15,00 uurloon
  ''Omdat alleen de beste kwaliteit goed genoeg is.'' Als medewerker in de grondstofindustrie ga je een belangrijke bijdrage leveren binnen dit familiebedrijf. Samen met een enthousiast team ga je in 3-ploegen aan de slag. Lees snel verder voor meer informatie!
 • Vacature vrachtwagenchauffeur internationaal
  Hattemerbroek
  32 - 48 uur
  € 2525,00 - € 3250,00 per maand (bruto)
  Met brandstof in je bloed heb jij honger naar de grote internationale wegen! Word onderdeel van een familiebedrijf, dat al drie generaties lang met passie de transport- en logistieksector bedient voor lengtegoederen. Dit bedrijf maakt complexe logistiek eenvoudig. Lees verder >>
 • Vacature vrachtwagenchauffeur citytrailer met kooiaap
  Hattemerbroek
  32 - 40 uur
  € 2550,00 - € 3250,00 per maand (bruto)
  Een moderne vrachtwagen die niet ouder is dan 3,5 jaar is een cadeau voor iedere vrachtwagenchauffeur. Voor deze vacature zoeken wie een vrachtwagenchauffeur die voor een familiebedrijf met een trekker met een citytrailer en kooiaap naar diverse bestemmingen in de Benelux wil rijden. Lees verder >>
 • Vacature Vrachtwagenchauffeur binnenland
  Hattemerbroek
  32 - 48 uur
  € 2500,00 - € 3250,00 per maand (bruto)
  Wat ooit begon met paard en wagen gebeurt nu met veel meer pk’s! Met een wagenpark met vrachtwagens die niet ouder dan 3,5 jaar oud zijn, rijdt dit bedrijf door heel Europa om complexe lengtegoederen op de juiste bestemming te krijgen. Wie binnen Nederland wil rijden en streeft naar kwaliteit en betrouwbaarheid in het werk past bij dit familiebedrijf. Lees snel verder >>
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom uitzendbureau Axxent?

Waarom moet je kiezen voor uitzendbureau Axxent als je wilt werken in Oldebroek? Eigenlijk is het heel simpel: wij zoeken niet zomaar een baan voor je, maar doen ons best om een passende job te vinden waar jij gelukkig van wordt en die ook nog eens goed betaalt. Voor iedereen zit geluk in iets anders. Over het algemeen willen we allemaal fijne collega´s, en plek waar we erkenning krijgen en natuurlijk een gezonde balans tussen je werk en je privéleven.

Je ditchtsbijzijnde Axxent vestiging

Wat voor uitzendwerk heeft Axxent in Oldebroek?

Uitzendbureau Axxant heeft in Oldebroek en andere delen van Midden-Nederland vacatures in verschillende branches open staan. Zo hebben we bijvoorbeeld commerciële en administratieve vacatures of leuke jobsbinnen de logistiek. Ben je iemand die graag bezig is met de handen? Kijk dan eens naar onze vacatures binnen de productiesector of met een technische achtergrond. Ook naar echte horecatijgers en schoonmakers is er regelmatig vraag. En is het echt jouw ding om in de buitenlucht aan de slag te gaan? Dan vind je misschien wel een vacature in de groenvoorziening of grond – weg - en waterbouw die geknipt voor je is.

Jezelf ontwikkelen bij uitzendbureau Axxent

Je bent op zoek naar een baan in Oldebroek maar je weet nog niet zo goed wat je wilt of waar je goed in bent. Of je bent toe aan een verandering maar je vindt het lastig om te bedenken welke richting je op wilt. Kom dan eens langs bij de dichtstbijzijnde vestiging. Ontwikkeling is bij uitzendbureau Axxent heel belangrijk. De jobcoaches van Axxent helpen je graag, zodat je uiteindelijk op de best mogelijke plek terechtkomt, waar ook voldoende ruimte is om te groeien.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.