Uitzendbureau in Oldebroek

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Oldebroek waar ze echt de moeite nemen om jou te leren kennen? Waar ze de baan zoeken die perfect bij je past en van korte lijntjes houden? Neem dan contact op met uitzendbureau Axxent. We hebben altijd vele vacatures openstaan die allemaal te vinden zijn op onze website. Mocht daar op dit moment niks tussen zitten, kun je ook gewoon een open sollicitatie indienen, dan gaat ons team aan de slag om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Oldebroek

 • Vacature Stratenmaker omgeving Flevoland
  Oldebroek
  40 uur
  € 16,24 - € 18,46 uurloon

  Niet meer naar de sportschool hoeven en geld besparen! Klinkt dat niet mooi in de oren? In deze baan als stratenmaker kom jij aan de nodige beweging en spiertraining toe. En dat allemaal in de gezonde, frisse buitenlucht!

 • Vacature bouwopruimer in Elburg
  Elburg
  32 - 40 uur
  € 15,34 uurloon

  De veelzijdige wereld van de bouw, en daarbinnen de meest veelzijdige baan! Dat is de baan van bouwopruimer. Elke dag is totaal anders. Jij bent de oren en ogen van de uitvoerder, want jij komt op ieder hoekje en gaatje op de bouwplaats. En heerlijk fysiek bezig.

 • Vacature Accountmanager Hattemerbroek
  Hattemerbroek
  32 - 40 uur
  € 2271,55 - € 4500,00 per maand (bruto)

  Denken en handelen als een ondernemer voor 2 type klanten, namelijk de werkzoekende en de opdrachtgever die arbeidskrachten zoekt. De kunst is de beste match te maken, want alleen daar bouw je duurzame relaties mee. Je bent bij ons gegarandeerd een Happy Worker als je beschikt over deze skills!

 • Vacature Opperman in omgeving Zwolle
  Wezep
  8 - 40 uur
  € 15,34 - € 18,46 uurloon

  Jouw spierballen gebruiken om geld te verdienen en tegelijkertijd een ambacht leren. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar samen met jouw no-nonsense collega stratenmakers, kun jij aan de slag met het straatwerk in de omgeving van Zwolle en doorgroeien tot stratenmaker!

 • Vacature Groenmedewerker Wezep
  Wezep
  24 - 40 uur
  € 13,50 uurloon

  Met deze mooie baan werk jij heerlijk buiten samen met je collega's. Je zorgt ervoor dat mensen zich thuis voelen in hun wijk door het groen netjes te onderhouden en meldingen snel te op te lossen.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom uitzendbureau Axxent?

Waarom moet je kiezen voor uitzendbureau Axxent als je wilt werken in Oldebroek? Eigenlijk is het heel simpel: wij zoeken niet zomaar een baan voor je, maar doen ons best om een passende job te vinden waar jij gelukkig van wordt en die ook nog eens goed betaalt. Voor iedereen zit geluk in iets anders. Over het algemeen willen we allemaal fijne collega´s, en plek waar we erkenning krijgen en natuurlijk een gezonde balans tussen je werk en je privéleven.

Je ditchtsbijzijnde Axxent vestiging

Wat voor uitzendwerk heeft Axxent in Oldebroek?

Uitzendbureau Axxant heeft in Oldebroek en andere delen van Midden-Nederland vacatures in verschillende branches open staan. Zo hebben we bijvoorbeeld commerciële en administratieve vacatures of leuke jobsbinnen de logistiek. Ben je iemand die graag bezig is met de handen? Kijk dan eens naar onze vacatures binnen de productiesector of met een technische achtergrond. Ook naar echte horecatijgers en schoonmakers is er regelmatig vraag. En is het echt jouw ding om in de buitenlucht aan de slag te gaan? Dan vind je misschien wel een vacature in de groenvoorziening of grond – weg - en waterbouw die geknipt voor je is.

Jezelf ontwikkelen bij uitzendbureau Axxent

Je bent op zoek naar een baan in Oldebroek maar je weet nog niet zo goed wat je wilt of waar je goed in bent. Of je bent toe aan een verandering maar je vindt het lastig om te bedenken welke richting je op wilt. Kom dan eens langs bij de dichtstbijzijnde vestiging. Ontwikkeling is bij uitzendbureau Axxent heel belangrijk. De jobcoaches van Axxent helpen je graag, zodat je uiteindelijk op de best mogelijke plek terechtkomt, waar ook voldoende ruimte is om te groeien.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.