Uitzendbureau in Oldebroek

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Oldebroek waar ze echt de moeite nemen om jou te leren kennen? Waar ze de baan zoeken die perfect bij je past en van korte lijntjes houden? Neem dan contact op met uitzendbureau Axxent. We hebben altijd vele vacatures openstaan die allemaal te vinden zijn op onze website. Mocht daar op dit moment niks tussen zitten, kun je ook gewoon een open sollicitatie indienen, dan gaat ons team aan de slag om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Oldebroek

 • Kunststof lasser Wezep
  Wezep
  32 - 40 uur
  € 2600,00 - € 3800,00 per maand (bruto)
  Als kunststof lasser werk jij aan verschillende projecten in een klein team waar jij geen nummer bent! Bij onze opdrachtgever werk jij aan projecten van A tot Z, van ontwerp tot plaatsing op locatie. Niet op vrijdagmiddag trouwens, dan rond je de laatste dingen af en kun jij net na de middag beginnen met het genieten van jouw welverdiende weekend.
 • Vacature projectcoördinator renovatiebouw
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3100,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Jouw kennis en ervaring in de renovatie bouw en de functie van projectcoördinator zijn de ingrediënten voor een vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij mooie renovatieprojecten coördineren en aansturen. En dit mag jij gaan doen binnen een professionele organisatie, waarin je elkaar naar een hoger niveau stuwt.
 • (leerling) Glaszetter Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3250,00 per maand (bruto)
  Een glaszetter die niet alleen het vak beheerst, maar ook een lach toveren op het gezicht van klanten. We zoeken een praktisch ingestelde glaszetter die het leuk vind om in een klein familiebedrijf te werken.
 • Werkvoorbereider Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Dankzij jouw werk als werk voorbereider kunnen jouw collega's in de werkplaats direct aan de slag voor een opdracht. Jij bent degene die het werk voorbereid, calculaties/offertes maakt en de inkopen van materialen doet. Kortom dus een erg afwisselende en uitdagende baan bij FD Houtbewerking.
 • (Junior) Product Manager in Hattemerbroek
  Hattemerbroek
  32 - 40 uur
  € 14,50 - € 18,00 uurloon
  Als (Junior) Productmanager ben jij verantwoordelijk voor de weergave en het analyseren van de producten op de website van onze opdrachtgever. Je zorgt voor de juiste gegevens en een passende afbeelding voor op de site, zorgt dat het product goed vindbaar is op het internet en analyseert de cijfers die je van de site kan halen. Met jouw toewijding pas je perfect in dit gezellige en jonge team dat aan het begin staat van een onderneming waarin jij kunt groeien.
 • Vacature magazijn medewerker
  Hattemerbroek
  32 - 40 uur
  € 14.05 uurloon
  Hier heb je nog echt contact met mensen, dus geen headset op je hoofd met een computer die vertelt wat jij moet doen. Een goede sfeer en goed communiceren vinden wij echt belangrijke Kom werken in ons mooie en gestructureerde magazijn in Hattemerbroek.
 • recreatie
  (Opperman) Stratenmaker Lelystad / Almere
  Oldebroek
  40 - 40 uur
  € 16,24 - € 18,46 uurloon
  Niet meer naar de sportschool hoeven en geld besparen! Klinkt dat niet mooi in de oren? In deze baan als stratenmaker kom jij aan de nodige beweging en spiertraining toe. En dat allemaal in de gezonde, frisse buitenlucht!
 • Bouwinspecteur in Apeldoorn
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!
 • Bouwopruimer omgeving Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 16.56 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
 • Calculator / werkvoorbereider omgeving Zwolle
  Hattem
  32 - 40 uur
  € 2900,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Werken aan uitdagende civiele projecten waarbij er ook naar jouw inbreng geluisterd wordt, dat is waar jij energie van krijgt. Dit mag jij gaan doen in een organisatie waar samenwerken nog écht samen is!
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom uitzendbureau Axxent?

Waarom moet je kiezen voor uitzendbureau Axxent als je wilt werken in Oldebroek? Eigenlijk is het heel simpel: wij zoeken niet zomaar een baan voor je, maar doen ons best om een passende job te vinden waar jij gelukkig van wordt en die ook nog eens goed betaalt. Voor iedereen zit geluk in iets anders. Over het algemeen willen we allemaal fijne collega´s, en plek waar we erkenning krijgen en natuurlijk een gezonde balans tussen je werk en je privéleven.

Je ditchtsbijzijnde Axxent vestiging

Wat voor uitzendwerk heeft Axxent in Oldebroek?

Uitzendbureau Axxant heeft in Oldebroek en andere delen van Midden-Nederland vacatures in verschillende branches open staan. Zo hebben we bijvoorbeeld commerciële en administratieve vacatures of leuke jobsbinnen de logistiek. Ben je iemand die graag bezig is met de handen? Kijk dan eens naar onze vacatures binnen de productiesector of met een technische achtergrond. Ook naar echte horecatijgers en schoonmakers is er regelmatig vraag. En is het echt jouw ding om in de buitenlucht aan de slag te gaan? Dan vind je misschien wel een vacature in de groenvoorziening of grond – weg - en waterbouw die geknipt voor je is.

Jezelf ontwikkelen bij uitzendbureau Axxent

Je bent op zoek naar een baan in Oldebroek maar je weet nog niet zo goed wat je wilt of waar je goed in bent. Of je bent toe aan een verandering maar je vindt het lastig om te bedenken welke richting je op wilt. Kom dan eens langs bij de dichtstbijzijnde vestiging. Ontwikkeling is bij uitzendbureau Axxent heel belangrijk. De jobcoaches van Axxent helpen je graag, zodat je uiteindelijk op de best mogelijke plek terechtkomt, waar ook voldoende ruimte is om te groeien.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.