Axxent: het meest persoonlijke uitzendbureau in Zeewolde

Veel mensen vinden het zoeken naar een nieuwe baan ingewikkeld en tijdrovend. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het grote vacatureaanbod zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wij willen je graag helpen bij het vinden van een leuke baan die goed bij jou past. Axxent is een uitzendbureau in Zeewolde dat zich onderscheidt met een persoonlijke aanpak. Door met jou in gesprek te gaan en je beter te leren kennen, kunnen we sneller een passende baan voor je vinden. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Bekijk onze website voor het huidige vacatureaanbod, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Zeewolde

 • Lasser Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 14,00 - € 19,50 uurloon
  Niet piepen en mauwen, maar handjes uit de mouwen! Jij bent dé koning van de laswereld. Jij creëert de industriële look die de klanten willen. Dit is jou op het lijf geschreven.
 • Vacature technische dienst Apeldoorn
  Monteur Technische Dienst Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  24 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.
 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • Productiemedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 2300,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Mooie producten maken waar je trots op kan zijn! Dit is wat jij gaat doen als productiemedewerker bij een deurenleverancier. Met doorgroeimogelijkheden naar monteur buitendienst, werkvoorbereider, kwaliteitsmedewerker of chef werkplaats is dit een baan waar presteren beloond wordt!
 • Onderhoudsmonteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 14,01 - € 18,85 uurloon
  Jouw interesse ligt bij het oplossen van technische vraagstukken! Een storing in een machine of bij de productielijn is voor jou geen enkel probleem. Benieuwd naar meer details? Lees snel verder!
 • vacature projectleider wekerom
  Inmeter / tekenaar Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 2800,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Flitsmeister is jouw beste vriend. Dit is dé baan waarin jij onderweg zijn combineert met werken op kantoor. In deze job ben jij inmeter, tekenaar en werkvoorbereider tegelijk. Lekker afwisselend dus!
 • Accountmanager regio Apeldoorn Deventer
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Kanshebber en kanspakker! Wat ons betreft ben je dat allebei! Combineer de vrijheid en verantwoordelijkheid van ondernemerschap in een baan waar jij hét verschil maakt in het dagelijks leven van werknemers en werkgevers. Noem het accountmanager of relatiebeheerder. Jij matcht mensen aan banen en werkgevers waar ze beide het geluk van ervaren.
 • Accountmanager Hattemerbroek
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Denken en handelen als een ondernemer voor 2 type klanten, namelijk de werkzoekende en de opdrachtgever die arbeidskrachten zoekt. De kunst is de beste match te maken, want alleen daar bouw je duurzame relaties mee. Je bent bij ons gegarandeerd een Happy Worker als je beschikt over deze skills!
 • zonnepanelen
  Monteur zonnepanelen regio Amersfoort
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Werken op hoogte voor een groenere wereld, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze opdrachtgever kun je dit waarmaken.
 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De boormeesters kunnen een assistent gebruiken. Welke nieuwe collega’s die met of zonder ervaring zouden graag deel willen uitmaken van deze enthousiaste opdrachtgever. Natuurlijk hebben wij een profiel van deze functie maar belangrijker nog vinden wij dat je past binnen die organisatie.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Het uitzendbureau in Zeewolde voor het vinden van een leuke baan

Wij geloven dat een baan veel meer is dan alleen de werkzaamheden die je moet uitvoeren. Om je werk goed te kunnen doen, moet er namelijk ook sprake zijn van een fijne werksfeer. Axxent is het uitzendbureau in Zeewolde dat je helpt in de zoektocht naar een baan die aansluit bij jouw leven en jouw interesses. Door onze jarenlange ervaring in deze regio hebben we goede contacten opgebouwd met de leukste werkgevers in en rondom Zeewolde. Bij ons vind je niet alleen een goedbetaalde baan, maar ook een werkplek met gezellige collega's.

Axxent: het uitzendbureau in Zeewolde met de leukste vacatures

Ben je enthousiast geworden over onze persoonlijke aanpak en ben je op zoek naar een leuke baan in Zeewolde? Laat ons je dan helpen. Kom langs op kantoor voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek. We kunnen je dan snel inschrijven in ons systeem, waardoor je geen leuke vacature meer hoeft te missen. Je kunt bij ons natuurlijk ook zelfstandig op zoek gaan naar een baan. Ons huidige vacatureaanbod vind je op onze website. Axxent is een groot uitzendbureau in Zeewolde, dus onze medewerkers zullen regelmatig nieuwe vacatures aan onze website toevoegen. Om niets te missen, raden we je aan om de site minimaal één keer per week te bezoeken of je in te schrijven voor onze maillijst. Dan krijg je de nieuwste vacatures voortaan gewoon in je mailbox!

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.