Axxent: het meest persoonlijke uitzendbureau in Zeewolde

Veel mensen vinden het zoeken naar een nieuwe baan ingewikkeld en tijdrovend. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het grote vacatureaanbod zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wij willen je graag helpen bij het vinden van een leuke baan die goed bij jou past. Axxent is een uitzendbureau in Zeewolde dat zich onderscheidt met een persoonlijke aanpak. Door met jou in gesprek te gaan en je beter te leren kennen, kunnen we sneller een passende baan voor je vinden. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Bekijk onze website voor het huidige vacatureaanbod, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Zeewolde

 • Werkvoorbereider Harderwijk
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 3625,00 per maand (bruto)
  Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.
 • Horecamedewerker Elspeet
  Elspeet
  16 - 20 uur
  € 15,00 - € 17,50 uurloon
  Als je de jacht- en schietsport een warm hart toedraagt is dit dé plek waar jij je helemaal thuis gaat voelen. Jij bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de gasten en het creëren van een gezellige sfeer. Je taken bestaan onder andere uit het opnemen en serveren van bestellingen, het afrekenen van de rekening en het schoonhouden van de kantine.
 • Medewerker Ingangscontrole Uddel
  Uddel
  32 - 38 uur
  € 15,99 - € 17,12 uurloon
  Ben jij die scherpe blik achter de poort? Als medewerker ingangscontrole ben je werkzaam op het productielab en verwerk je alle inkomende grondstoffen. Je voert kwaliteitscontroles uit en zorgt ervoor dat er een goede doorstroming is van het terreinverkeer. Een belangrijke en uitdagende functie die je op het lijf geschreven moet zijn. Wat voor jou? 😊
 • Hypotheekadviseur Harderwijk
  Harderwijk
  30 - 40 uur
  salaris is afhankelijk van ervaring
  Bijdragen aan een onbezorgd leven voor (potentiële) klanten én continu werken aan je eigen ontwikkeling. Jouw ambitie krijgt bij dit bedrijf veel ruimte en vrijheid maar ook veel persoonlijke aandacht, want jouw werkplezier is belangrijk. Samen met je collega's werk je elke dag aan het verder verbeteren van de dienstverlening en jouw eigen kwaliteiten.
 • (Assistent) hovenier Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 14.60 uurloon
  Lekker in de frisse buitenlucht aan het werk om de mooiste projecten aan te leggen, onderhouden en te verzorgen. Dit is wat jij gaat doen als assistent (aankomend) hovenier! Lees snel verder voor meer details.
 • Montage medewerker Staalbouw Harderwijk
  Harderwijk
  38 - 38 uur
  € 2575,00 - € 3150,00 per maand (bruto)
  Sta jij te popelen om luxe hekwerken en bijzondere staalconstructies door heel Nederland te monteren? Wij zoeken een Montage Medewerker Staalbouw in Harderwijk die houdt van uitdagende projecten. Met een rijbewijs BE ben je klaar voor projecten in het hele land.
 • Operator Barneveld
  Barneveld
  40 - 40 uur
  € 14,00 - € 17,00 uurloon
  Een familiebedrijf actief in pluimveeverwerking met vestigingen in Epe en Barneveld. Ze zijn gespecialiseerd in het slachten en verwerken van kip. Er wordt bij dit bedrijf continue geïnvesteerd in de ontwikkeling van medewerkers, machines, gebouwen en producten. De productielocatie in Barneveld richt zich volledig op de productie van ready to-heat kipproducten voor grootverbruik, retail en foodservice.
 • vacature grondwerker
  Grondwerker Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3250,00 per maand (bruto)
  Laat het grondwater stijgen en je carrière bloeien, met je poten in de klei. Een nieuwe stap maken van grondwerker naar grondwerker/bronbemaler? Als grondwerker/bronbemaler speel jij een cruciale rol in het beheren van grondwater, volgens strikte regelgeving, en zorg je ervoor dat het op de juiste plekken wordt verplaatst.
 • Bouwinspecteur in Apeldoorn
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!
 • Bouwopruimer omgeving Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 16.56 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Het uitzendbureau in Zeewolde voor het vinden van een leuke baan

Wij geloven dat een baan veel meer is dan alleen de werkzaamheden die je moet uitvoeren. Om je werk goed te kunnen doen, moet er namelijk ook sprake zijn van een fijne werksfeer. Axxent is het uitzendbureau in Zeewolde dat je helpt in de zoektocht naar een baan die aansluit bij jouw leven en jouw interesses. Door onze jarenlange ervaring in deze regio hebben we goede contacten opgebouwd met de leukste werkgevers in en rondom Zeewolde. Bij ons vind je niet alleen een goedbetaalde baan, maar ook een werkplek met gezellige collega's.

Axxent: het uitzendbureau in Zeewolde met de leukste vacatures

Ben je enthousiast geworden over onze persoonlijke aanpak en ben je op zoek naar een leuke baan in Zeewolde? Laat ons je dan helpen. Kom langs op kantoor voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek. We kunnen je dan snel inschrijven in ons systeem, waardoor je geen leuke vacature meer hoeft te missen. Je kunt bij ons natuurlijk ook zelfstandig op zoek gaan naar een baan. Ons huidige vacatureaanbod vind je op onze website. Axxent is een groot uitzendbureau in Zeewolde, dus onze medewerkers zullen regelmatig nieuwe vacatures aan onze website toevoegen. Om niets te missen, raden we je aan om de site minimaal één keer per week te bezoeken of je in te schrijven voor onze maillijst. Dan krijg je de nieuwste vacatures voortaan gewoon in je mailbox!

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.