Axxent: het meest persoonlijke uitzendbureau in Zeewolde

Veel mensen vinden het zoeken naar een nieuwe baan ingewikkeld en tijdrovend. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het grote vacatureaanbod zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wij willen je graag helpen bij het vinden van een leuke baan die goed bij jou past. Axxent is een uitzendbureau in Zeewolde dat zich onderscheidt met een persoonlijke aanpak. Door met jou in gesprek te gaan en je beter te leren kennen, kunnen we sneller een passende baan voor je vinden. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Bekijk onze website voor het huidige vacatureaanbod, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Zeewolde

 • Poedercoater Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 15,35 - € 17,52 uurloon
  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd is in het maken van aluminium deuren en wanden. Het bedrijf bestaat uit meer dan 60 werknemers en heeft een fijne werksfeer. Als poedercoater kom je terecht in een gezellig, jong team dan streeft naar topkwaliteit en vakmanschap.
 • Vacature projectcoördinator renovatiebouw
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3100,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Jouw kennis en ervaring in de renovatie bouw en de functie van projectcoördinator zijn de ingrediënten voor een vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij mooie renovatieprojecten coördineren en aansturen. En dit mag jij gaan doen binnen een professionele organisatie, waarin je elkaar naar een hoger niveau stuwt.
 • Monteur mechanische dienst Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 18,00 - € 23,85 uurloon
  De Technische dienst is verantwoordelijk voor het hart van onze opdrachtgever. Als Mechanisch Monteur kom jij op alle afdelingen binnen de organisatie en ben je de sleutelfiguur voor het soepel blijven draaien van de operationele processen.
 • Grondwerker Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 14,00 - € 17,50 uurloon
  Met jouw inzet de basis leggen voor infrastructuur die de samenleving verbindt en verbetert? Als grondwerker in de GWW kun je deel uitmaken van een team dat letterlijk de grondvesten legt voor een betere toekomst.
 • Webshop Beheerder & Administratief Medewerker Nunspeet
  Nunspeet
  16 - 16 uur
  € 15,00 - € 19,00 uurloon
  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Webshop Beheerder & Administratief Medewerker die een klein komt versterken op de maandag en woensdag. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het beheren van onze webshop en het uitvoeren van diverse administratieve taken, waaronder telefonische klantenservice.
 • Productiemedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 2300,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Mooie producten maken waar je trots op kan zijn! Dit is wat jij gaat doen als productiemedewerker bij een deurenleverancier. Met doorgroeimogelijkheden naar monteur buitendienst, werkvoorbereider, kwaliteitsmedewerker of chef werkplaats is dit een baan waar presteren beloond wordt!
 • Hypotheekadviseur Lelystad
  Lelystad
  30 - 40 uur
  Bijdragen aan een onbezorgd leven voor (potentiële) klanten én continu werken aan je eigen ontwikkeling. Jouw ambitie krijgt bij dit bedrijf veel ruimte en vrijheid maar ook veel persoonlijke aandacht, want jouw werkplezier is belangrijk. Samen met je collega's werk je elke dag aan het verder verbeteren van de dienstverlening en jouw eigen kwaliteiten.
 • Vrachtwagenchauffeur CE Nijkerk
  Nijkerk
  30 - 40 uur
  Het beste uit jezelf halen, slimme oplossingen creëren en een uitdagende baan aangaan in een dynamische logistieke organisatie in de omgeving van Nijkerk!
 • Monteur Buitendienst trappen en deuren Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 60 uur
  € 15,35 - € 17,52 uurloon
  Hee pietje precies! Maatwerk vind jij heel belangrijk. Dat is nou net precies wat wij zoeken. Je beschikt over twee rechterhanden en je bent iemand die weet hoe je met behulp van moderne machines en gereedschappen een mooi product op maat maakt. Dit doe je door heel Nederland! Geweldig toch?
 • Vacature Timmerman Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 2900,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Het uitzendbureau in Zeewolde voor het vinden van een leuke baan

Wij geloven dat een baan veel meer is dan alleen de werkzaamheden die je moet uitvoeren. Om je werk goed te kunnen doen, moet er namelijk ook sprake zijn van een fijne werksfeer. Axxent is het uitzendbureau in Zeewolde dat je helpt in de zoektocht naar een baan die aansluit bij jouw leven en jouw interesses. Door onze jarenlange ervaring in deze regio hebben we goede contacten opgebouwd met de leukste werkgevers in en rondom Zeewolde. Bij ons vind je niet alleen een goedbetaalde baan, maar ook een werkplek met gezellige collega's.

Axxent: het uitzendbureau in Zeewolde met de leukste vacatures

Ben je enthousiast geworden over onze persoonlijke aanpak en ben je op zoek naar een leuke baan in Zeewolde? Laat ons je dan helpen. Kom langs op kantoor voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek. We kunnen je dan snel inschrijven in ons systeem, waardoor je geen leuke vacature meer hoeft te missen. Je kunt bij ons natuurlijk ook zelfstandig op zoek gaan naar een baan. Ons huidige vacatureaanbod vind je op onze website. Axxent is een groot uitzendbureau in Zeewolde, dus onze medewerkers zullen regelmatig nieuwe vacatures aan onze website toevoegen. Om niets te missen, raden we je aan om de site minimaal één keer per week te bezoeken of je in te schrijven voor onze maillijst. Dan krijg je de nieuwste vacatures voortaan gewoon in je mailbox!

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.