Op zoek naar een leuke baan? Axxent is hét uitzendbureau in Zwolle

Ben jij op zoek naar een leuke, flexibele baan in Zwolle? Axxent is al jaren actief als uitzendbureau in Zwolle en omgeving en we hebben dan ook een breed aanbod aan vacatures voor diverse branches. Of je nu op zoek bent naar een baan in de productie, de logistiek of de bouw: we hebben de ideale vacature voor jou! Onze betrokken medewerkers helpen je graag bij het vinden van een leuke baan die goed bij jou past. Wil jij graag flexibele werktijden, een goed salaris en leuke collega’s? Axxent is hét uitzendbureau in Zwolle dat jouw wensen en voorkeuren centraal stelt.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Zwolle

 • Werkplaats monteur Zwolle
  Zwolle
  24 - 40 uur
  € 2700,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Van techniek gaat jouw hart sneller kloppen. Autotechniek in de breedste zin van het woord spreekt jou aan. In deze baan werk jij aan zeer uiteenlopende voertuigen; auto's busjes, veegmachines, trekkers of vrachtwagens niets is jou te gek, of wil je graag leren!
 • Calculator / werkvoorbereider omgeving Zwolle
  Hattem
  32 - 40 uur
  € 2900,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Werken aan uitdagende civiele projecten waarbij er ook naar jouw inbreng geluisterd wordt, dat is waar jij energie van krijgt. Dit mag jij gaan doen in een organisatie waar samenwerken nog écht samen is!
 • Aankomend Badkamermonteur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,99 - € 18,20 uurloon
  Wij leren jou de fijne kneepjes van het vak, en hiervoor behaal jij jouw eigen vak-certificaat in achte weken tijd! En dat doen wij graag, want jij geeft met jouw inzet en klantgerichte houding ook weer veel terug aan ons en onze klanten. Jij wordt de badkamermonteur die rust en veiligheid brengt in het leven van een ouder echtpaar, dat graag wil blijven wonen in hun eigen woning en daarvoor een aangepaste badkamer wenst.
 • Werkvoorbereider houtbewerking Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dankzij jouw werk als werkvoorbereider kunnen jouw collega's in de werkplaats direct aan de slag voor een opdracht. Jij bent degene die het werk voorbereid, calculaties/offertes maakt en de inkopen van materialen doet. Kortom dus een erg afwisselende en uitdagende baan bij een mooi bedrijf!
 • PE/PP-lasser Wezep
  Wezep
  32 - 40 uur
  € 2200,00 - € 3100,00 per maand (bruto)
  Als kunststoflasser werk jij aan verschillende projecten in een klein team waar jij geen nummer bent! Bij onze opdrachtgever werk jij projecten af van A tot Z, van ontwerp tot plaatsing op locatie. Niet op vrijdagmiddag trouwens, dan rond je de laatste dingen af en heb je mooi vroeg weekend, elke week weer!
 • Productiemedewerker Metaal Terwolde
  Terwolde
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 15,75 uurloon
  Jij houdt van een ijzersterk stukje werk! 😊 Als productie medewerker metaal ben je een echte aanpakker met technisch inzicht. Bij dit bedrijf kan jij je helemaal uitleven samen met je vaste team aan collega's. Jouw opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervaardigen van ijzerdraadproducten, ze produceren een tussenproduct voor andere fabrikanten. Ieder product is maatwerk, echt uniek dus!
 • Machine operator Zwolle
  Genemuiden
  40 - 40 uur
  € 13.67 uurloon
  Hier krijg jij de kans om een moderne machine helemaal te leren kennen en bedienen. Dit bedrijf werkt altijd met de modernste technologie. Daarnaast werk je in heerlijke omstandigheden, het hele jaar lekker warm. Niet te heet, maar je kunt wel werken in de korte broek als het buiten regent.
 • Machineoperator tuft Steenwijk
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 12,96 - € 14,15 uurloon
  Als machineoperator ben je de schakel in het proces. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant.
 • Procesoperator Meppel
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 12,96 - € 14,15 uurloon
  Als procesoperator werk je binnen een ambitieuze tapijtindustrie onderneming. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Jij bent onderdeel van dit proces! Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant en ben jij een belangrijke schakel in de kwaliteit van het product.
 • Timmerman Houtindustrie Kampen
  Kampen
  24 - 38 uur
  € 2500,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Bruggen, sluisdeuren van meer dan honderd meter, vlonders en ga zo maar door.. Dit alles wordt gemaakt bij Wijma. Ben jij de Timmerman (m/v) die dit alles kan bouwen? Vanaf het begin aanwezig zijn bij dit proces is waar jou droom ligt. Ook hoef je nooit meer lange afstanden als Timmerman (m/v) af te leggen want dit alles vindt plaats op een vaste werkplek in Kampen.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom kiezen voor Axxent als jouw uitzendbureau in Zwolle?

Onze medewerkers begrijpen dat een baan meer is dan alleen geld verdienen. Het is belangrijk dat je plezier hebt in je werk, goed contact met je collega's hebt en je op je plek voelt binnen een bedrijf. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en zoeken we naar de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Ons doel is om jou aan een baan in Zwolle te helpen waar je gelukkig van wordt. Bovendien kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden binnen jouw vakgebied. Zoek je een uitzendbureau in Zwolle dat jou kan helpen bij het vinden van je ideale baan? Axxent helpt je graag.

Vind jouw baan bij ons uitzendbureau in Zwolle

Ben je toe aan een goedbetaalde baan die je perfect kunt combineren met je privéleven? Axxent is het uitzendbureau in Zwolle dat met jou meedenkt. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een fulltime functie of flexibele werkuren: via ons vind je werk dat echt bij jou past. Op onze website kun je gemakkelijk zoeken naar vacatures binnen de branche waar jij wil werken. Er komen dagelijks nieuwe vacatures binnen, dus jouw ideale baan heb je zo gevonden! Natuurlijk helpen wij je ook graag persoonlijk met het vinden van een passende vacature. Neem contact met ons op voor de baan die past bij jouw leven!

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager Hattemerbroek
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.