Op zoek naar een vacature in Hattemerbroek? Bij Axxent heb je die zo gevonden!

Op zoek naar een nieuwe baan? Tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan zeker de vacatures van Axxent in Hattemerbroek. Zoveel unieke, boeiende en uitdagende vacatures in Hattemerbroek wachten op de juiste kandidaat. Misschien zelfs wel op jou. Ben jij die gedreven, gemotiveerde en enthousiaste nieuwe Happy Worker die we zoeken? Kom vandaag nog langs en samen maken we al je dromen waar.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Hattemerbroek

 • Vacature Stratenmaker omgeving Flevoland
  Oldebroek
  40 uur
  € 16,24 - € 18,46 uurloon

  Niet meer naar de sportschool hoeven en geld besparen! Klinkt dat niet mooi in de oren? In deze baan als stratenmaker kom jij aan de nodige beweging en spiertraining toe. En dat allemaal in de gezonde, frisse buitenlucht!

 • Vacature Allround Timmerman in Zwolle
  Zwolle
  24 - 40 uur
  € 18,46 - € 20,00 uurloon

  Kom werken als allround timmerman in een klein en vast team. Ga aan de slag met kleinschalige projecten waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bekroon jouw carrière als timmerman door zij aan zij te werken met een vakman met tientallen jaren ervaring als timmerman. 

 • Vacature Sloper in Heerde
  Heerde
  8 - 40 uur
  € 15,34 - € 19,38 uurloon

  Het verschil tussen dom slopen en slim slopen is geld! Slopen is namelijk een vak. Dit bedrijf loopt voorop in circulair slopen. Grondstoffen kun je opnieuw gebruiken als er op de juiste manier gesloopt wordt. Bij dit bedrijf mag je dat leren, zo kun je uiteindelijk slopen wat er het beste bij jou werkplezier past.

 • Vacature Montagemedewerker Zwolle
  Hattem
  32 - 40 uur
  € 14,12 - € 18,20 uurloon

  Jij houdt wel van een uitdaging, kozijnen plaatsen op hoogte deins jij niet voor terug. Het plaatsen van ramen, deuren, verandadaken, windschermen, gevels en ingangsdeuren binnen dit jonge en dynamische bedrijf is waar jou passie ligt. Die ambitie wordt binnen dit bedrijf gezien en beloond doormiddel van doorgroeimogelijkheden en cursussen! 

 • Vacature Timmerman Zwolle
  Zwolle
  32 - 40 uur
  {€ 3300,00} per maand (bruto)

  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.

 • Vacature (parttime) Bouwhulp omgeving Zwolle
  Zwolle
  24 - 40 uur
  € 15,34 uurloon

  Bouwhulp klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwhulp ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.

 • Vacature Accountmanager Hattemerbroek
  Hattemerbroek
  32 - 40 uur
  € 2271,55 - € 4500,00 per maand (bruto)

  Denken en handelen als een ondernemer voor 2 type klanten, namelijk de werkzoekende en de opdrachtgever die arbeidskrachten zoekt. De kunst is de beste match te maken, want alleen daar bouw je duurzame relaties mee. Je bent bij ons gegarandeerd een Happy Worker als je beschikt over deze skills!

 • montagemedewerker beton barneveld Axxent
  Vacature Grondwerker Zwolle
  Zwolle
  32 - 40 uur
  € 15,34 uurloon

  Als grondwerker kom je in een warm familiebedrijf en werk je nauw samen met iedereen. Ben jij opzoek naar een werkgever waar de communicatielijnen kort zijn? Dan ben je hier op het juiste adres. Naast fijne arbeidsvoorwaarde kan je jezelf binnen dit bedrijf ook continu blijven ontwikkelen. 

 • Vacature (mini) Kraanmachinist Zwolle
  Zwolle
  36 - 40 uur
  € 12,46 - € 16,49 uurloon

  Wil jij een baan met een mooi uitzicht en werken in de buitenlucht? Als kraanmachinist binnen dit warme familie bedrijf heb je het allemaal! Je hebt alle vrijheid in je werk en bent verantwoordelijk voor het afleveren van vakkundig werk. 

 • Vacature Opperman in omgeving Zwolle
  Wezep
  8 - 40 uur
  € 15,34 - € 18,46 uurloon

  Jouw spierballen gebruiken om geld te verdienen en tegelijkertijd een ambacht leren. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar samen met jouw no-nonsense collega stratenmakers, kun jij aan de slag met het straatwerk in de omgeving van Zwolle en doorgroeien tot stratenmaker!

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De troeven van Axxent

Bij Axxent ben je nooit de zoveelste kandidaat in de rij, dat is zeker. Een persoonlijke aanpak van je eigen loopbaancoach, daarmee maken we elke dag het verschil. Samen gaan we aan de slag om jou te linken aan de voor jou perfecte vacature in Hattemerbroek. We willen niet zomaar een baan voor je vinden. We willen die baan vinden waarin jouw motivatie, enthousiasme en interesses het beste tot hun recht kunnen komen. Axxent gaat verder waar anderen stoppen en dat weten ook onze klanten. Ben jij de perfecte kandidaat om je nieuwe werkgever verder te helpen? We brengen jullie graag met elkaar in contact. Maar natuurlijk doen we dat niet zonder een grondige voorbereiding en begeleiding door je loopbaancoach. Jij moet je goed voelen bij die vacature in Hattemerbroek, alleen zo kun je het beste van jezelf geven en kun je al je talenten volop inzetten. Wij tevreden, jij tevreden en je nieuwe werkgever tevreden, meer kunnen we niet wensen en daar willen we je nu al voor bedanken.

Bekijk het sollicitatieproces

Jouw vacature in Hattemerbroek al gevonden?

Heb je bij Axxent een vacature gevonden die je op het lijf geschreven is? We bespreken die graag samen met jou. Nog niets gevonden? Geen nood, onze loopbaancoaches gaan samen met jou op zoek naar die baan die perfect bij je past en waar je veel plezier gaat hebben. Good Work, Good Life, daar gaan we voor en niets minder. Geen woorden, maar daden dus. Een vacatures in Hattemerbroek in de groenvoorziening, bouw, horeca, administratie, techniek; je noemt het maar op en wij gaan meteen voor jou aan de slag. Een baan met een goed salaris, met aandacht voor je persoonlijke situatie en in een gezellig team, klinkt goed toch?   

Kom snel langs om kennis te maken, onze loopbaancoaches wachten op je met een goede kop koffie en grenzeloos enthousiasme om voor jou de geknipte vacatures in Hattemerbroek te vinden.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Amber Kranenburg
Amber Kranenburg
Commercieel Medewerker Binnendienst
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.