Op zoek naar een vacature in Hattemerbroek? Bij Axxent heb je die zo gevonden!

Op zoek naar een nieuwe baan? Tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan zeker de vacatures van Axxent in Hattemerbroek. Zoveel unieke, boeiende en uitdagende vacatures in Hattemerbroek wachten op de juiste kandidaat. Misschien zelfs wel op jou. Ben jij die gedreven, gemotiveerde en enthousiaste nieuwe Happy Worker die we zoeken? Kom vandaag nog langs en samen maken we al je dromen waar.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Hattemerbroek

 • Vacature Grondwerker | Fulltime | Regio Zwolle
  Mastenbroek
  40 - 40 uur
  € 16,00 - € 18,00 uurloon

  Dit is een vacature voor een strijder in buitenlucht! Wij zoeken een grondwerker die zich niet snel gek laat maken op de afwisselende projecten. Je werk heeft alles te maken met ‘in’ en ‘op’ de grond. Graven, aanleggen, herstellen. We vertellen je graag meer.

 • Vacature Technisch Commercieel Medewerker | Fulltime | Regio Heerde
  Heerde
  38 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2600,00 per maand (bruto)

  Ga als technisch commercieel medewerker binnendienst aan de slag bij een gerenommeerd bedrijf in het hekwerk.

 • Vacature Logistiek medewerker Zwolle
  Zwolle
  38
  € 12,76 uurloon
  Bruto salaris + ploegentoeslag!

  Ben jij die actieve logistiek medewerker die een super uitdagende baan in de regio Zwolle zoekt? Zoek jij een baan met een goed salaris en vaste uren? Lees dan snel verder.

 • Vacature chauffeur veegmachine Zwolle
  Zwolle
  40
  € 2600,00 - € 3000,00 per maand (bruto)

  Door ontwikkelen als chauffeur of wegenbouw medewerker? Dit is je kans! De vacature chauffeur veegmachine omgeving Zwolle is nu jouw kans!

 • Vacature chauffeur kolkenzuiger regio Zwolle
  Zwolle
  40
  € 2600,00 - € 3000,00 per maand (bruto)

  Wil jij graag op pad met een vaste collega om er voor te zorgen dat straatkolken langs de weg niet verstopt raken en/of overstromen? Lees snel verder hoe jouw dag er uit kan komen te zien als chauffeur op de kolkenzuiger.

 • Vacature stratenmaker omgeving Biddinghuizen
  Oldebroek
  40 uur
  € 15,84 - € 18,01 uurloon

  Zin om je handen uit de mouwen te steken in de frisse buitenlucht? Dan is deze vacature als stratenmaker echt iets voor jou! Lees snel verder voor meer informatie.

 • Vacature productiemedewerker metaal Axxent
  Vacature Productiemedewerker
  Heerde
  40 uur
  € 13,20 uurloon
  Veel mogelijk qua uren/diensten

  Ben jij iemand die graag wilt bijdragen aan het productieproces? Lees dan snel deze vacature als productiemedewerker in Heerde. 

 • Vacature schoonmaker Oldebroek
  Oldebroek
  36 - 38 uur
  € 11,75 uurloon

  Een afwisselende baan in de schoonmaak? Onze vacature schoonmaker in Oldebroek is dan wellicht echt iets voor jou!

 • Vacature monteur vloerverwarming Putten Axxent
  Vacature Timmerman Zwolle
  Zwolle
  32 - 40 uur
  € 17,49 uurloon
  inclusief ADV-vergoeding

  Zoek jij een baan als timmerman in het vastgoed in de omgeving van Zwolle? Dan hebben wij wellicht dé vacature voor jou bij een groeiende en ambitieuze organisatie. In een klein team ga je mooie uitdagingen aan in de renovatie..

 • Vacature Accountmanager Hattemerbroek
  Hattemerbroek
  32 - 40 uur
  € 2271,55 - € 4500,00 per maand (bruto)

  De Axxent Groep verbindt dagelijks opdrachtgevers en werkzoekenden met elkaar. Een accountmanager heeft om die reden een belangrijke positie in de organisatie. Door kennis van de branche weet jij als accountmanager goed in te spelen op zowel de behoefte van de werknemers als opdrachtgevers.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De troeven van Axxent

Bij Axxent ben je nooit de zoveelste kandidaat in de rij, dat is zeker. Een persoonlijke aanpak van je eigen loopbaancoach, daarmee maken we elke dag het verschil. Samen gaan we aan de slag om jou te linken aan de voor jou perfecte vacature in Hattemerbroek. We willen niet zomaar een baan voor je vinden. We willen die baan vinden waarin jouw motivatie, enthousiasme en interesses het beste tot hun recht kunnen komen. Axxent gaat verder waar anderen stoppen en dat weten ook onze klanten. Ben jij de perfecte kandidaat om je nieuwe werkgever verder te helpen? We brengen jullie graag met elkaar in contact. Maar natuurlijk doen we dat niet zonder een grondige voorbereiding en begeleiding door je loopbaancoach. Jij moet je goed voelen bij die vacature in Hattemerbroek, alleen zo kun je het beste van jezelf geven en kun je al je talenten volop inzetten. Wij tevreden, jij tevreden en je nieuwe werkgever tevreden, meer kunnen we niet wensen en daar willen we je nu al voor bedanken.

Bekijk het sollicitatieproces

Jouw vacature in Hattemerbroek al gevonden?

Heb je bij Axxent een vacature gevonden die je op het lijf geschreven is? We bespreken die graag samen met jou. Nog niets gevonden? Geen nood, onze loopbaancoaches gaan samen met jou op zoek naar die baan die perfect bij je past en waar je veel plezier gaat hebben. Good Work, Good Life, daar gaan we voor en niets minder. Geen woorden, maar daden dus. Een vacatures in Hattemerbroek in de groenvoorziening, bouw, horeca, administratie, techniek; je noemt het maar op en wij gaan meteen voor jou aan de slag. Een baan met een goed salaris, met aandacht voor je persoonlijke situatie en in een gezellig team, klinkt goed toch?   

Kom snel langs om kennis te maken, onze loopbaancoaches wachten op je met een goede kop koffie en grenzeloos enthousiasme om voor jou de geknipte vacatures in Hattemerbroek te vinden.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Amber Kluinhaar-Kranenburg
Amber Kluinhaar-Kranenburg
Commercieel Medewerker Binnendienst
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.