Op zoek naar een vacature in Hattemerbroek? Bij Axxent heb je die zo gevonden!

Op zoek naar een nieuwe baan? Tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan zeker de vacatures van Axxent in Hattemerbroek. Zoveel unieke, boeiende en uitdagende vacatures in Hattemerbroek wachten op de juiste kandidaat. Misschien zelfs wel op jou. Ben jij die gedreven, gemotiveerde en enthousiaste nieuwe Happy Worker die we zoeken? Kom vandaag nog langs en samen maken we al je dromen waar.

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Hattemerbroek

 • Heftruckchauffeur omgeving Zwolle
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 13,67 - € 14,43 uurloon
  Niet iedereen heeft het in de gaten, maar jij bent als heftruckchauffeur in Zwolle één van de belangrijkste schakels in het hele proces in de tapijtindustrie. De aanvoer van benodigdheden is jouw ding, maar ook de verwerking van de producten richting het magazijn. Ben jij er niet, dan staat het hele proces stil. Maar toch heb jij een heerlijke vrije baan!
 • Vacature CNC zetter/kanter
  Kampen
  24 - 40 uur
  € 2700,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Vanaf nu maak jij alleen maar unieke producten voor met name groot keukens en interieurbouw. Elk product is uniek, dus seriematig werken is vanaf nu voorbij! Dit ga jij doen binnen een bedrijf dat werkt met alleen hoogwaardig materiaal, maar die ook op een hoogwaardige manier met personeelsbeleid omgaat.
 • Bouwinspecteur in Apeldoorn
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!
 • Technische dienst Kampen
  Kampen
  32 - 40 uur
  € 2700,00 - € 3800,00 per maand (bruto)
  Nog echt sleutelen aan mooie robuuste machines en meedenken met ontwikkelingen van een machinepark. Jouw technisch hart begint harder te kloppen! Binnen deze functie in de technische dienst is elektrotechniek, hydrauliek, pneumatiek en besturingstechniek iets dat jou aanspreekt. Deze functie ademt techniek!
 • Machinaal houtbewerker Kampen
  Kampen
  24 - 38 uur
  € 2600,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Je bent als machinaal houtbewerker onderdeel van een team dat een prachtig eind product maakt. Van sluisdeuren, bruggen tot damwanden hier is niks te gek. Iedere centimeter telt en dat stukje verantwoordelijkheid spreekt jou aan. Binnen dit bedrijf wordt je inzet aantoonbaar beloond, wil jij meer leren? Dan is het hier mogelijk. 
 • Wijma Kampen werken-bij
  Logistiek medewerker Kampen
  Kampen
  32 - 38 uur
  € 2500,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De vrijheid van een logistiek medewerker binnen een mooi bedrijf als Wijma! Hier doe jij niet elke dag hetzelfde rondje, maar is de afwisseling enorm. Dit is een baan misschien wel voor het leven...
 • Bouwopruimer omgeving Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 16.56 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
 • Vacature Medewerker Schaverij Kampen
  Kampen
  32 - 38 uur
  € 2500,00 - € 3200,00 per maand (bruto)
  Met deze functie kun jij tenminste je energie kwijt en heb je aan het einde van de dag een voldaan gevoel. Je komt op een afdeling die vol in ontwikkeling is, binnenkort een nieuwe schaafbank en een interne verhuizing van de afdeling. Draag jij hier graag aan bij?
 • Machine operator Zwolle
  Genemuiden
  40 - 40 uur
  € 13,88 - € 16,24 uurloon
  Hier krijg jij de kans om een moderne machine helemaal te leren kennen en bedienen. Dit bedrijf werkt altijd met de modernste technologie. Daarnaast werk je in heerlijke omstandigheden, het hele jaar lekker warm. Niet te heet, maar je kunt wel werken in de korte broek als het buiten regent.
 • recreatie
  (Opperman) Stratenmaker Lelystad / Almere
  Oldebroek
  40 - 40 uur
  € 16,24 - € 18,46 uurloon
  Niet meer naar de sportschool hoeven en geld besparen! Klinkt dat niet mooi in de oren? In deze baan als stratenmaker kom jij aan de nodige beweging en spiertraining toe. En dat allemaal in de gezonde, frisse buitenlucht!
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De troeven van Axxent

Bij Axxent ben je nooit de zoveelste kandidaat in de rij, dat is zeker. Een persoonlijke aanpak van je eigen loopbaancoach, daarmee maken we elke dag het verschil. Samen gaan we aan de slag om jou te linken aan de voor jou perfecte vacature in Hattemerbroek. We willen niet zomaar een baan voor je vinden. We willen die baan vinden waarin jouw motivatie, enthousiasme en interesses het beste tot hun recht kunnen komen. Axxent gaat verder waar anderen stoppen en dat weten ook onze klanten. Ben jij de perfecte kandidaat om je nieuwe werkgever verder te helpen? We brengen jullie graag met elkaar in contact. Maar natuurlijk doen we dat niet zonder een grondige voorbereiding en begeleiding door je loopbaancoach. Jij moet je goed voelen bij die vacature in Hattemerbroek, alleen zo kun je het beste van jezelf geven en kun je al je talenten volop inzetten. Wij tevreden, jij tevreden en je nieuwe werkgever tevreden, meer kunnen we niet wensen en daar willen we je nu al voor bedanken.

Bekijk het sollicitatieproces

Jouw vacature in Hattemerbroek al gevonden?

Heb je bij Axxent een vacature gevonden die je op het lijf geschreven is? We bespreken die graag samen met jou. Nog niets gevonden? Geen nood, onze loopbaancoaches gaan samen met jou op zoek naar die baan die perfect bij je past en waar je veel plezier gaat hebben. Good Work, Good Life, daar gaan we voor en niets minder. Geen woorden, maar daden dus. Een vacatures in Hattemerbroek in de groenvoorziening, bouw, horeca, administratie, techniek; je noemt het maar op en wij gaan meteen voor jou aan de slag. Een baan met een goed salaris, met aandacht voor je persoonlijke situatie en in een gezellig team, klinkt goed toch?   

Kom snel langs om kennis te maken, onze loopbaancoaches wachten op je met een goede kop koffie en grenzeloos enthousiasme om voor jou de geknipte vacatures in Hattemerbroek te vinden.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.