Op zoek naar een vacature in Hattemerbroek? Bij Axxent heb je die zo gevonden!

Op zoek naar een nieuwe baan? Tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan zeker de vacatures van Axxent in Hattemerbroek. Zoveel unieke, boeiende en uitdagende vacatures in Hattemerbroek wachten op de juiste kandidaat. Misschien zelfs wel op jou. Ben jij die gedreven, gemotiveerde en enthousiaste nieuwe Happy Worker die we zoeken? Kom vandaag nog langs en samen maken we al je dromen waar.

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Hattemerbroek

 • Kitter omgeving Heerde
  Heerde
  24 - 40 uur
  € 16,65 - € 20,00 uurloon
  Alles kits kitter? Kit jij als de beste? Naadloos, representatief, zorgvuldigheid. Woorden waarin jij je herkent. Ervaring is niet vereist. Als je het vak wilt leren is dat ook goed.
 • Procesoperator Meppel
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 12,96 - € 14,15 uurloon
  Als procesoperator werk je binnen een ambitieuze tapijtindustrie onderneming. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Jij bent onderdeel van dit proces! Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant en ben jij een belangrijke schakel in de kwaliteit van het product.
 • Machineoperator tuft Steenwijk
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 12,96 - € 14,15 uurloon
  Als machineoperator ben je de schakel in het proces. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant.
 • Timmerman Houtindustrie Kampen
  Kampen
  24 - 38 uur
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Bruggen, sluisdeuren van meer dan honderd meter, vlonders en ga zo maar door.. Dit alles wordt gemaakt bij Wijma. Ben jij de Timmerman (m/v) die dit alles kan bouwen? Vanaf het begin aanwezig zijn bij dit proces is waar jou droom ligt. Ook hoef je nooit meer lange afstanden als Timmerman (m/v) af te leggen want dit alles vindt plaats op een vaste werkplek in Kampen.
 • Machinaal houtbewerker Kampen
  Kampen
  24 - 38 uur
  € 12,89 - € 15,23 uurloon
  Je bent als machinaal houtbewerker onderdeel van een prachtig eind product. Van sluisdeuren, bruggen tot damwanden hier is niks te gek. Iedere centimeter telt en dat stukje verantwoordelijkheid spreekt jou aan. Binnen dit bedrijf wordt je inzet aantoonbaar beloond, wil jij meer leren? Dan is het hier mogelijk. 
 • Werkvoorbereider Harderwijk
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 3625,00 per maand (bruto)
  Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.
 • Product specialist Zwolle
  Hattemerbroek
  36 - 40 uur
  € 13,05 - € 20,35 uurloon
  Wil jij samen gas geven? Als product specialist binnen de keuken branche weet jij je weg te vinden. Bij dit internationale bedrijf hebben ze een scala aan kwaliteitsproducten. En die kwaliteit weet jij uit te stralen! Ben jij, bijvoorbeeld, keukenmonteur maar is het werk voor jou te zwaar? Dan is dit de perfecte baan voor jou: Je kan jouw kennis “hergebruiken” alleen nog even het systeem leren kennen!
 • Monteur Brandbeveiliging omgeving Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 14,58 - € 17,00 uurloon
  Brandblussers, noodverlichting, verbanddozen. Het zijn objecten aan muren waar we elke dag langsheen lopen, zonder ze echt op te merken. Maar dat ze er zijn, is van levensbelang. Is er brand, dan helpen ze de gevolgen beperken en kunnen ze zelfs levensreddend zijn. Jij ontzorgt in deze functie bedrijven als het aankomt op brandbeveiliging.
 • Medewerker Schaverij
  Kampen
  32 - 38 uur
  € 14,50 - € 16,50 uurloon
  Met deze functie kun jij tenminste je energie kwijt en heb je aan het einde van de dag een voldaan gevoel. Je komt op een afdeling die vol in ontwikkeling is, binnenkort een nieuwe schaafbank en een interne verhuizing van de afdeling. Draag jij hier graag aan bij?
 • Vacature Bouwopruimer Wezep
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 15,72 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De troeven van Axxent

Bij Axxent ben je nooit de zoveelste kandidaat in de rij, dat is zeker. Een persoonlijke aanpak van je eigen loopbaancoach, daarmee maken we elke dag het verschil. Samen gaan we aan de slag om jou te linken aan de voor jou perfecte vacature in Hattemerbroek. We willen niet zomaar een baan voor je vinden. We willen die baan vinden waarin jouw motivatie, enthousiasme en interesses het beste tot hun recht kunnen komen. Axxent gaat verder waar anderen stoppen en dat weten ook onze klanten. Ben jij de perfecte kandidaat om je nieuwe werkgever verder te helpen? We brengen jullie graag met elkaar in contact. Maar natuurlijk doen we dat niet zonder een grondige voorbereiding en begeleiding door je loopbaancoach. Jij moet je goed voelen bij die vacature in Hattemerbroek, alleen zo kun je het beste van jezelf geven en kun je al je talenten volop inzetten. Wij tevreden, jij tevreden en je nieuwe werkgever tevreden, meer kunnen we niet wensen en daar willen we je nu al voor bedanken.

Bekijk het sollicitatieproces

Jouw vacature in Hattemerbroek al gevonden?

Heb je bij Axxent een vacature gevonden die je op het lijf geschreven is? We bespreken die graag samen met jou. Nog niets gevonden? Geen nood, onze loopbaancoaches gaan samen met jou op zoek naar die baan die perfect bij je past en waar je veel plezier gaat hebben. Good Work, Good Life, daar gaan we voor en niets minder. Geen woorden, maar daden dus. Een vacatures in Hattemerbroek in de groenvoorziening, bouw, horeca, administratie, techniek; je noemt het maar op en wij gaan meteen voor jou aan de slag. Een baan met een goed salaris, met aandacht voor je persoonlijke situatie en in een gezellig team, klinkt goed toch?   

Kom snel langs om kennis te maken, onze loopbaancoaches wachten op je met een goede kop koffie en grenzeloos enthousiasme om voor jou de geknipte vacatures in Hattemerbroek te vinden.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager Hattemerbroek
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.