Op zoek naar een vacature in Kampen? Vind jouw baan bij Axxent!

Ben je op zoek naar een leuke baan in Kampen en omgeving? Dan ben je bij Axxent aan het juiste adres. Bij Axxent kun je altijd rekenen op persoonlijke aandacht. We leren je graag kennen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een vacature in Kampen die helemaal aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Zoek je een goedbetaalde baan in de techniek, productie of bouw? Axxent plaatst zeer regelmatig nieuwe vacatures op de website, dus voor je het weet kun jij aan de slag! Zoek op onze website naar vacatures in Kampen of neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag om werk te vinden dat bij je past.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Kampen

 • Vacature CNC zetter/kanter
  Kampen
  24 - 40 uur
  € 2700,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Vanaf nu maak jij alleen maar unieke producten voor met name groot keukens en interieurbouw. Elk product is uniek, dus seriematig werken is vanaf nu voorbij! Dit ga jij doen binnen een bedrijf dat werkt met alleen hoogwaardig materiaal, maar die ook op een hoogwaardige manier met personeelsbeleid omgaat.
 • Verkoopadviseur keukens Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Zonder spanning en zelfverzekerd een gesprek voeren, daar ligt jouw talent. In je werk ga je altijd voor het maximaal haalbare en dat wil je uitstralen. Overzicht houden en glashelder communiceren vind jij ook geen probleem. Daarnaast werk je graag samen met anderen en kan je uitstekend vooruit denken. Als verkoopadviseur luister je goed naar de klant, vraag je voldoende door en geef je eerlijke adviezen. Je bent pas 100% tevreden wanneer de klant dat ook is.
 • Vacature Timmerman Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 2900,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.
 • Vacature Operator Genemuiden
  Genemuiden
  32 - 38 uur
  € 13,88 - € 16,24 uurloon
  Hier krijg jij de ruimte om je door te ontwikkelen als operator in de tapijtindustrie. De hoogwaardige techniek van deze machines, mag jij je eigen maken. En dat in een mooi team. En je werkt altijd in een aangename temperatuur!
 • Werkvoorbereider Harderwijk
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 3625,00 per maand (bruto)
  Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.
 • Machineoperator tuft Steenwijk
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 13,88 - € 16,24 uurloon
  Als machineoperator ben je de schakel in het proces. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant.
 • Calculator / werkvoorbereider omgeving Zwolle
  Hattem
  32 - 40 uur
  € 2900,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Werken aan uitdagende civiele projecten waarbij er ook naar jouw inbreng geluisterd wordt, dat is waar jij energie van krijgt. Dit mag jij gaan doen in een organisatie waar samenwerken nog écht samen is!
 • Timmerman Houtindustrie Kampen
  Kampen
  24 - 38 uur
  € 2700,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Bruggen, sluisdeuren van meer dan honderd meter, vlonders en ga zo maar door.. Dit alles wordt gemaakt bij Wijma. Ben jij de Timmerman (m/v) die dit alles kan bouwen? Vanaf het begin aanwezig zijn bij dit proces is waar jou droom ligt. Ook hoef je nooit meer lange afstanden als Timmerman (m/v) af te leggen want dit alles vindt plaats op een vaste werkplek in Kampen.
 • Heftruckchauffeur omgeving Zwolle
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 13,67 - € 14,43 uurloon
  Niet iedereen heeft het in de gaten, maar jij bent als heftruckchauffeur in Zwolle één van de belangrijkste schakels in het hele proces in de tapijtindustrie. De aanvoer van benodigdheden is jouw ding, maar ook de verwerking van de producten richting het magazijn. Ben jij er niet, dan staat het hele proces stil. Maar toch heb jij een heerlijke vrije baan!
 • Machine operator Zwolle
  Genemuiden
  40 - 40 uur
  € 13,88 - € 16,24 uurloon
  Hier krijg jij de kans om een moderne machine helemaal te leren kennen en bedienen. Dit bedrijf werkt altijd met de modernste technologie. Daarnaast werk je in heerlijke omstandigheden, het hele jaar lekker warm. Niet te heet, maar je kunt wel werken in de korte broek als het buiten regent.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Vind de perfecte vacature in Kampen

Als je op zoek bent naar een leuke vacature in Kampen, dan wil je daar natuurlijk niet eindeloos naar hoeven speuren. Bij Axxent maken we het vinden van een baan die echt aan jouw wensen voldoet lekker makkelijk. Op onze website kun je eenvoudig zoeken naar een vacature in Kampen binnen de branche die je interesseert. Wil je graag werken in de schoonmaak, de horeca of de logistiek? Dankzij onze handige zoekfilters krijg je alleen deze vacatures te zien. Natuurlijk helpen onze medewerkers je ook graag persoonlijk om een baan te vinden die aansluit bij jouw wensen, vaardigheden en privésituatie. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat dit goed te combineren is met de rest van je leven. Je werkt tenslotte om van je leven te kunnen genieten!

Axxent heeft de ideale vacature in Kampen voor jou!

Werken moet ook leuk zijn. Dat begrijpen we bij Axxent maar al te goed. Daarom helpen we jou graag aan een goedbetaalde baan met leuke collega’s en een prettige werksfeer. Heb je behoefte aan een flexibel rooster, zodat je je baan goed kunt combineren met bijvoorbeeld het gezinsleven? Of je nu op zoek bent naar een flexibele baan, een bijbaan of juist een fulltime functie met doorgroeimogelijkheden: via ons vind je het bedrijf waar jij je op je plek voelt. Wil je graag weten wat Axxent voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.