Op zoek naar een vacature in Kampen? Vind jouw baan bij Axxent!

Ben je op zoek naar een leuke baan in Kampen en omgeving? Dan ben je bij Axxent aan het juiste adres. Bij Axxent kun je altijd rekenen op persoonlijke aandacht. We leren je graag kennen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een vacature in Kampen die helemaal aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Zoek je een goedbetaalde baan in de techniek, productie of bouw? Axxent plaatst zeer regelmatig nieuwe vacatures op de website, dus voor je het weet kun jij aan de slag! Zoek op onze website naar vacatures in Kampen of neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag om werk te vinden dat bij je past.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Kampen

 • Schoonmaker / onderhoud bouwkranen Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 15,00 uurloon
  Blinken, glanzen, stralen. Hier word jij blij van. Niet vies van een beetje schoonmaakwerk? Hier kan je jouw schoonmaaktalent combineren met de fascinerende wereld van kranen.
 • Werkplaats monteur Zwolle
  Zwolle
  24 - 40 uur
  € 2700,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Van techniek gaat jouw hart sneller kloppen. Autotechniek in de breedste zin van het woord spreekt jou aan. In deze baan werk jij aan zeer uiteenlopende voertuigen; auto's busjes, veegmachines, trekkers of vrachtwagens niets is jou te gek, of wil je graag leren!
 • Calculator / werkvoorbereider omgeving Zwolle
  Hattem
  32 - 40 uur
  € 2900,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Werken aan uitdagende civiele projecten waarbij er ook naar jouw inbreng geluisterd wordt, dat is waar jij energie van krijgt. Dit mag jij gaan doen in een organisatie waar samenwerken nog écht samen is!
 • Teeltmedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 17,00 uurloon
  Als jij een passie hebt voor groen, zit je hier gebakken! Heerlijk buiten aan de slag op deze kwekerij in een klein team waarbij je werkzaamheden ook nog eens afwisselend zijn!
 • Aankomend Badkamermonteur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,99 - € 18,20 uurloon
  Wij leren jou de fijne kneepjes van het vak, en hiervoor behaal jij jouw eigen vak-certificaat in achte weken tijd! En dat doen wij graag, want jij geeft met jouw inzet en klantgerichte houding ook weer veel terug aan ons en onze klanten. Jij wordt de badkamermonteur die rust en veiligheid brengt in het leven van een ouder echtpaar, dat graag wil blijven wonen in hun eigen woning en daarvoor een aangepaste badkamer wenst.
 • Werkvoorbereider houtbewerking Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dankzij jouw werk als werkvoorbereider kunnen jouw collega's in de werkplaats direct aan de slag voor een opdracht. Jij bent degene die het werk voorbereid, calculaties/offertes maakt en de inkopen van materialen doet. Kortom dus een erg afwisselende en uitdagende baan bij een mooi bedrijf!
 • PE/PP-lasser Wezep
  Wezep
  32 - 40 uur
  € 2200,00 - € 3100,00 per maand (bruto)
  Als kunststoflasser werk jij aan verschillende projecten in een klein team waar jij geen nummer bent! Bij onze opdrachtgever werk jij projecten af van A tot Z, van ontwerp tot plaatsing op locatie. Niet op vrijdagmiddag trouwens, dan rond je de laatste dingen af en heb je mooi vroeg weekend, elke week weer!
 • Machine operator Zwolle
  Genemuiden
  40 - 40 uur
  € 13.67 uurloon
  Hier krijg jij de kans om een moderne machine helemaal te leren kennen en bedienen. Dit bedrijf werkt altijd met de modernste technologie. Daarnaast werk je in heerlijke omstandigheden, het hele jaar lekker warm. Niet te heet, maar je kunt wel werken in de korte broek als het buiten regent.
 • Machineoperator tuft Steenwijk
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 12,96 - € 14,15 uurloon
  Als machineoperator ben je de schakel in het proces. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant.
 • Procesoperator Meppel
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 12,96 - € 14,15 uurloon
  Als procesoperator werk je binnen een ambitieuze tapijtindustrie onderneming. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Jij bent onderdeel van dit proces! Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant en ben jij een belangrijke schakel in de kwaliteit van het product.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Vind de perfecte vacature in Kampen

Als je op zoek bent naar een leuke vacature in Kampen, dan wil je daar natuurlijk niet eindeloos naar hoeven speuren. Bij Axxent maken we het vinden van een baan die echt aan jouw wensen voldoet lekker makkelijk. Op onze website kun je eenvoudig zoeken naar een vacature in Kampen binnen de branche die je interesseert. Wil je graag werken in de schoonmaak, de horeca of de logistiek? Dankzij onze handige zoekfilters krijg je alleen deze vacatures te zien. Natuurlijk helpen onze medewerkers je ook graag persoonlijk om een baan te vinden die aansluit bij jouw wensen, vaardigheden en privésituatie. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat dit goed te combineren is met de rest van je leven. Je werkt tenslotte om van je leven te kunnen genieten!

Axxent heeft de ideale vacature in Kampen voor jou!

Werken moet ook leuk zijn. Dat begrijpen we bij Axxent maar al te goed. Daarom helpen we jou graag aan een goedbetaalde baan met leuke collega’s en een prettige werksfeer. Heb je behoefte aan een flexibel rooster, zodat je je baan goed kunt combineren met bijvoorbeeld het gezinsleven? Of je nu op zoek bent naar een flexibele baan, een bijbaan of juist een fulltime functie met doorgroeimogelijkheden: via ons vind je het bedrijf waar jij je op je plek voelt. Wil je graag weten wat Axxent voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager Hattemerbroek
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.