Er wacht een mooie vacature in Nunspeet op je

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, die je energie en werkvreugde geeft? Onze vacatures in Nunspeet zullen vast en zeker je interesse opwekken en je helpen uitkijken naar die nieuwe start. Leuke banen, uitdagende opdrachten, leuke bedrijven om voor te werken, toffe collega's en een mooi loon als beloning. Je kunt er allemaal op rekenen bij Axxent. Klinkt goed? We helpen je graag verder door voor jou die vacature in Nunspeet te vinden die je altijd al wilde, maar waarvan je dacht die nooit te zullen vinden. Aarzel dus niet langer en kom langs voor een eerste kennismaking met Axxent, je zult meteen overtuigd zijn.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nuspeet

 • Vacature Werkvoorbereider Nunspeet
  Nunspeet
  40
  € 13,87 - € 16,00 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Dankzij jouw werk als werkvoorbereider kunnen jouw collega's in de werkplaats direct aan de slag voor een opdracht. Jij bent degene die het werk voorbereid, calculaties/offertes maakt en de inkopen van materialen doet. Kortom dus een erg afwisselende en uitdagende baan bij een mooi bedrijf!

 • Vacature Lasser Nunspeet
  Nunspeet
  40 uur
  € 14,00 - € 19,50 uurloon

  Niet piepen en mauwen, maar handjes uit de mouwen! Jij bent dé koning van de laswereld. Jij creëert de industriële look die de klanten willen. Dit is jou op het lijf geschreven.

 • Vacature Monteur Buitendienst Nunspeet
  Nunspeet
  40 uur
  € 14,87 - € 21,34 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Hee pietje precies! Maatwerk vind jij heel belangrijk. Dat is nou net precies wat wij zoeken. Je beschikt over twee rechterhanden en je bent iemand die weet hoe je met behulp van moderne machines en gereedschappen een mooi product op maat maakt. Dit doe je door heel Nederland! Geweldig toch?

 • Vacature Inmeter / Tekenaar Nunspeet
  Nunspeet
  40 uur
  € 2800,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van ervaring

  Flitsmeister is jouw beste vriend. Dit is dé baan waarin jij onderweg zijn combineert met werken op kantoor. In deze job ben jij inmeter, tekenaar en werkvoorbereider tegelijk. Lekker afwisselend dus!

 • Vacature hovenier Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 13,76 - € 16,87 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Lekker in de frisse buitenlucht aan het werk om de mooiste projecten aan te leggen, onderhouden en te verzorgen. Dit is wat jij gaat doen als hovenier! Lees snel verder voor meer details.

 • Vacature Badkamer monteur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,99 - € 18,20 uurloon

  ''Op welke afdeling je ook zit: we werken als team”. Dit is het motto van deze badkamer-specialist. Iedere dag biedt deze baan een nieuwe uitdaging en samen met je maatje zorg je dat deze klus geklaard wordt. Je wordt bij dit bedrijf een heuse badkamer specialist, ze leren je het vak on the job! 

 • Vacature bouwopruimer in Elburg
  Elburg
  32 - 40 uur
  € 15,34 uurloon

  De veelzijdige wereld van de bouw, en daarbinnen de meest veelzijdige baan! Dat is de baan van bouwopruimer. Elke dag is totaal anders. Jij bent de oren en ogen van de uitvoerder, want jij komt op ieder hoekje en gaatje op de bouwplaats. En heerlijk fysiek bezig.

 • Vacature tentenbouwer
  Vacature Tentenbouwer Elspeet
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 11,16 - € 14,50 uurloon

  Aan het werk in een klein en hecht team, waar hard werken en gezelligheid belangrijke elementen zijn. Je bouwt samen met je team de mooiste locaties op voor festivals of andere gelegenheden. Als tentenbouwer breek je niet alleen graag de tent af, maar bouw je ook heel graag mee aan de mooiste tenten.

 • Vacature Timmerman Elspeet
  Elspeet
  40
  € 16,24 - € 18,46 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  De spijker op z'n kop! 5 opleverpunten is voor jou al veel. Je bent nauwkeurig, waardoor je die dikke villa met een minimum aan opleverpunten kunt afleveren. Bouwen doe je niet alleen, bouwen doe je samen. De uitdaging voor jou is de afwisseling in verschillende projecten. Van een dikke villa tot aan de restauratie van een bestaand gebouw. Jij voelt je thuis op de bouwplaats. Bij dit bedrijf wordt alles uit handen genomen, van ontwerp tot het eindproject, oftewel korte lijntjes en snel schakelen.

 • Vacature productiemedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  40 uur
  € 2300,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Mooie producten maken waar je trots op kan zijn! Dit is wat jij gaat doen als productiemedewerker bij een deurenleverancier. Met doorgroeimogelijkheden naar monteur buitendienst, werkvoorbereider, kwaliteitsmedewerker of chef werkplaats is dit een baan waar presteren beloond wordt!

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Vacature in Nunspeet bij Axxent

Bij Axxent benaderen we iedere kandidaat op onze eigen en unieke manier, niet als de zoveelste kandidaat die onze databank komt aanvullen. Al vanaf het eerste contact krijg je een persoonlijke loopbaancoach, die je door het hele traject helpt, je met raad en daad zal bijstaan en waarbij je steeds terecht kunt voor een luisterend oor. Vanaf het moment dat we weten naar welke baan je op zoek bent, gaat je loopbaancoach over tot actie. Tot we jou tot een van onze nieuwe Happy Workers kunnen rekenen. 

Omwille van het grote aanbod aan vacatures in Nunspeet in de bouw, logistiek, techniek, horeca en zo verder vinden we voor iedereen, en dus zeker ook voor jou, de perfecte baan die helemaal bij alle wensen en doelen aansluit. Jouw inzet, motivatie en grenzeloos enthousiasme zorgen ervoor dat je nieuwe werkgever je met open armen ontvangt en dat al vanaf dag één. Vind je een baan niet leuk? Geen enkel probleem, dan zoeken we gewoon verder. Axxent zet persoonlijk in op iedere kandidaat, zonder beperkingen en met een glimlach.

Hoe kan Axxent je helpen?

Je bent na het lezen van wat hierboven staat natuurlijk benieuwd naar wat Axxent voor jou kan doen. Dat snappen we maar al te goed. Kom gerust kennismaken en ontdek zelf onze loopbaancoaches en de vacature in Nunspeet die op je wacht. Binnen de kortste keren kun je in je nieuwe uitdaging aan de slag en zul je je afvragen waarom je nog niet eerder de stap zette. Good Work, Good Life, zeker ook voor jou.

Bekijk het sollicitatieproces

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.