Er wacht een mooie vacature in Nunspeet op je

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, die je energie en werkvreugde geeft? Onze vacatures in Nunspeet zullen vast en zeker je interesse opwekken en je helpen uitkijken naar die nieuwe start. Leuke banen, uitdagende opdrachten, leuke bedrijven om voor te werken, toffe collega's en een mooi loon als beloning. Je kunt er allemaal op rekenen bij Axxent. Klinkt goed? We helpen je graag verder door voor jou die vacature in Nunspeet te vinden die je altijd al wilde, maar waarvan je dacht die nooit te zullen vinden. Aarzel dus niet langer en kom langs voor een eerste kennismaking met Axxent, je zult meteen overtuigd zijn.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nuspeet

 • Werkvoorbereider Harderwijk
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 3625,00 per maand (bruto)
  Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.
 • Monteur Brandbeveiliging omgeving Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 14,58 - € 17,00 uurloon
  Brandblussers, noodverlichting, verbanddozen. Het zijn objecten aan muren waar we elke dag langsheen lopen, zonder ze echt op te merken. Maar dat ze er zijn, is van levensbelang. Is er brand, dan helpen ze de gevolgen beperken en kunnen ze zelfs levensreddend zijn. Jij ontzorgt in deze functie bedrijven als het aankomt op brandbeveiliging.
 • Vacature Bouwopruimer Wezep
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 15,72 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
 • Vacature timmerman Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 2900,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.
 • Monteur brandpreventie
  Vacature Bouwinspecteur in Apeldoorn
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!
 • Vacature Badkamermonteur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,99 - € 18,20 uurloon
  Jij bent de badkamermonteur die rust en veiligheid brengt in het leven van een ouder echtpaar, dat graag wil blijven wonen in hun eigen woning. Door jou en jouw collega's veranderen er gespannen gezichten in blije gezichten. En dat terwijl jij lekker bezig bent als monteur, samen met een prettige vaste collega. En de kennis die jij evt. nog niet hebt, die brengen wij jou bij.
 • Keukenmedewerk(st)er Vierhouten
  Vierhouten
  28 - 38 uur
  € 12,00 - € 14,00 uurloon
  Als echte keukenprins(es) zorg jij er samen met je collega's voor dat groepen schoolkinderen, (sport)teams, families enzovoort lekker hun dagelijkse maaltijden krijgen!
 • Sloper en bezorger in Nunspeet
  Nunspeet
  36 uur
  € 14,50 - € 17,00 uurloon
  Een afwisselende baan waar jij de spin in het web bent. Als sloper/bezorger ben jij elke dag de beste vriend van de monteurs van onze opdrachtgever.
 • Vacature leerling schilder Elspeet
  Schilder Nunspeet
  Nunspeet
  38 uur
  € 16,47 - € 22,98 uurloon
  Wij zijn opzoek naar een vakbekwame schilder/spuiter. Diploma of niet? Onze opdrachtgever kijkt naar echt vakmanschap! Want dat is hetgeen wat telt. Benieuwd geworden? Lees snel verder!
 • Medewerker Kwekerij Hulshorst
  Hulshorst
  24 - 32 uur
  € 11,75 - € 13,50 uurloon
  Lekker met je groene vingers in de (pot)grond woelen en zelf zien dat jouw stekje groeit! Heerlijk buiten aan de slag op deze kwekerij in een klein team waarbij je werkzaamheden ook nog eens afwisselend zijn! Van stekje tot volwaardige vaste plant ben jij betrokken bij het proces.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Vacature in Nunspeet bij Axxent

Bij Axxent benaderen we iedere kandidaat op onze eigen en unieke manier, niet als de zoveelste kandidaat die onze databank komt aanvullen. Al vanaf het eerste contact krijg je een persoonlijke loopbaancoach, die je door het hele traject helpt, je met raad en daad zal bijstaan en waarbij je steeds terecht kunt voor een luisterend oor. Vanaf het moment dat we weten naar welke baan je op zoek bent, gaat je loopbaancoach over tot actie. Tot we jou tot een van onze nieuwe Happy Workers kunnen rekenen. 

Omwille van het grote aanbod aan vacatures in Nunspeet in de bouw, logistiek, techniek, horeca en zo verder vinden we voor iedereen, en dus zeker ook voor jou, de perfecte baan die helemaal bij alle wensen en doelen aansluit. Jouw inzet, motivatie en grenzeloos enthousiasme zorgen ervoor dat je nieuwe werkgever je met open armen ontvangt en dat al vanaf dag één. Vind je een baan niet leuk? Geen enkel probleem, dan zoeken we gewoon verder. Axxent zet persoonlijk in op iedere kandidaat, zonder beperkingen en met een glimlach.

Hoe kan Axxent je helpen?

Je bent na het lezen van wat hierboven staat natuurlijk benieuwd naar wat Axxent voor jou kan doen. Dat snappen we maar al te goed. Kom gerust kennismaken en ontdek zelf onze loopbaancoaches en de vacature in Nunspeet die op je wacht. Binnen de kortste keren kun je in je nieuwe uitdaging aan de slag en zul je je afvragen waarom je nog niet eerder de stap zette. Good Work, Good Life, zeker ook voor jou.

Bekijk het sollicitatieproces

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.