Er wacht een mooie vacature in Nunspeet op je

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, die je energie en werkvreugde geeft? Onze vacatures in Nunspeet zullen vast en zeker je interesse opwekken en je helpen uitkijken naar die nieuwe start. Leuke banen, uitdagende opdrachten, leuke bedrijven om voor te werken, toffe collega's en een mooi loon als beloning. Je kunt er allemaal op rekenen bij Axxent. Klinkt goed? We helpen je graag verder door voor jou die vacature in Nunspeet te vinden die je altijd al wilde, maar waarvan je dacht die nooit te zullen vinden. Aarzel dus niet langer en kom langs voor een eerste kennismaking met Axxent, je zult meteen overtuigd zijn.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nuspeet

 • Vacature projectcoördinator renovatiebouw
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3100,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Jouw kennis en ervaring in de renovatie bouw en de functie van projectcoördinator zijn de ingrediënten voor een vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij mooie renovatieprojecten coördineren en aansturen. En dit mag jij gaan doen binnen een professionele organisatie, waarin je elkaar naar een hoger niveau stuwt.
 • Recruiter Midden-Nederland
  Elspeet
  40 - 40 uur
  € 3000,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van ervaring
  Als recruiter werf jij de beste kandidaten voor de mooiste opdrachtgevers in de omgeving van Midden-Nederland. De Axxent Groep verbindt dagelijks opdrachtgevers en werkzoekenden met elkaar in verschillende branches. Door jouw werk zijn bedrijven in staat te groeien en vinden werknemers de baan van hun dromen.
 • Verkoopadviseur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van ervaring
  Zonder spanning en zelfverzekerd een gesprek voeren, daar ligt jouw talent. In je werk ga je altijd voor het maximaal haalbare en dat wil je uitstralen. Overzicht houden en glashelder communiceren vind jij ook geen probleem. Daarnaast werk je graag samen met anderen en kan je uitstekend vooruit denken. Als verkoopadviseur luister je goed naar de klant, vraag je voldoende door en geef je eerlijke adviezen. Je bent pas 100% tevreden wanneer de klant dat ook is.
 • (leerling) Glaszetter Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3250,00 per maand (bruto)
  Een glaszetter die niet alleen het vak beheerst, maar ook een lach toveren op het gezicht van klanten. We zoeken een praktisch ingestelde glaszetter die het leuk vind om in een klein familiebedrijf te werken.
 • Werkvoorbereider Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Dankzij jouw werk als werk voorbereider kunnen jouw collega's in de werkplaats direct aan de slag voor een opdracht. Jij bent degene die het werk voorbereid, calculaties/offertes maakt en de inkopen van materialen doet. Kortom dus een erg afwisselende en uitdagende baan bij FD Houtbewerking.
 • Hovenier Aanleg Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 16,50 - € 19,56 uurloon
  Heb jij groene vingers en hou je van buiten werken? Als hovenier help je mee om groene ruimtes te creëren. Weg met het beton, tijd voor meer natuurlijke schoonheid en rust. Al zin om de handen uit de mouwen te steken en de wereld groener te maken? 😉
 • Bouwinspecteur in Apeldoorn
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!
 • Bouwopruimer omgeving Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 16,56 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
 • Allround hovenier Elspeet
  Elspeet
  40 - 40 uur
  € 15,72 - € 18,23 uurloon
  We zoeken een hovenier zonder groene vingers. Zonder groene vingers? Ja zonder groene vingers. Jij wordt enthousiaster van een mooie eiken balk dan van een vlinderstruik.
 • Leerling monteur deurtechniek Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 13,27 - € 16,00 uurloon
  Welkom in de wereld van deurtechniek, waar elke dag een nieuwe kans biedt om je technische vaardigheden te ontwikkelen en een tastbaar verschil te maken. Ben jij klaar om de eerste stappen te zetten in je carrière als Junior Monteur Deurtechniek? Lees verder en ontdek hoe jij als Junior Monteur Deurtechniek bij ons kunt bijdragen aan innovatieve projecten en een solide basis kunt leggen voor een bloeiende carrière in de deurtechniek.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Vacature in Nunspeet bij Axxent

Bij Axxent benaderen we iedere kandidaat op onze eigen en unieke manier, niet als de zoveelste kandidaat die onze databank komt aanvullen. Al vanaf het eerste contact krijg je een persoonlijke loopbaancoach, die je door het hele traject helpt, je met raad en daad zal bijstaan en waarbij je steeds terecht kunt voor een luisterend oor. Vanaf het moment dat we weten naar welke baan je op zoek bent, gaat je loopbaancoach over tot actie. Tot we jou tot een van onze nieuwe Happy Workers kunnen rekenen. 

Omwille van het grote aanbod aan vacatures in Nunspeet in de bouw, logistiek, techniek, horeca en zo verder vinden we voor iedereen, en dus zeker ook voor jou, de perfecte baan die helemaal bij alle wensen en doelen aansluit. Jouw inzet, motivatie en grenzeloos enthousiasme zorgen ervoor dat je nieuwe werkgever je met open armen ontvangt en dat al vanaf dag één. Vind je een baan niet leuk? Geen enkel probleem, dan zoeken we gewoon verder. Axxent zet persoonlijk in op iedere kandidaat, zonder beperkingen en met een glimlach.

Hoe kan Axxent je helpen?

Je bent na het lezen van wat hierboven staat natuurlijk benieuwd naar wat Axxent voor jou kan doen. Dat snappen we maar al te goed. Kom gerust kennismaken en ontdek zelf onze loopbaancoaches en de vacature in Nunspeet die op je wacht. Binnen de kortste keren kun je in je nieuwe uitdaging aan de slag en zul je je afvragen waarom je nog niet eerder de stap zette. Good Work, Good Life, zeker ook voor jou.

Bekijk het sollicitatieproces

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.