Vacature in Oldebroek

Als je op zoek bent naar een baan in Oldebroek ben je bij uitzendbureau Axxent aan het goede adres. Wij stoppen pas met zoeken als we de perfecte vacature in Oldebroek voor je gevonden hebben. Wij staan voor korte lijntjes en duidelijke taal, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. De bedrijven waar wij mee samenwerken zijn betrouwbaar en betalen een eerlijk salaris. Ons team zal zich altijd maximaal inzetten om tot de best mogelijke arbeidsvoorwaarden te komen.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Oldebroek

 • Werkvoorbereider Harderwijk
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 3625,00 per maand (bruto)
  Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.
 • vacature logistiek elburg
  Orderpicker Zwolle
  Oldebroek
  8 - 25 uur
  € 12,00 - € 13,00 uurloon
  Als medewerker bij onze opdrachtgever heb je maar één doel: zorgen dat de bestelde orders bij de klant komen. Hiervoor zoek je de order bij elkaar in het magazijn, verpakt deze en zorgt dat deze verzonden wordt. Hierin krijg je een heleboel vrijheid, maar natuurlijk zijn er een aantal voorwaarden. Eigen muziekje, flexibele werktijden en niet continu iemand die over jouw schouders meekijkt.
 • Product specialist Zwolle
  Hattemerbroek
  36 - 40 uur
  € 13,05 - € 20,35 uurloon
  Wil jij samen gas geven? Als product specialist binnen de keuken branche weet jij je weg te vinden. Bij dit internationale bedrijf hebben ze een scala aan kwaliteitsproducten. En die kwaliteit weet jij uit te stralen! Ben jij, bijvoorbeeld, keukenmonteur maar is het werk voor jou te zwaar? Dan is dit de perfecte baan voor jou: Je kan jouw kennis “hergebruiken” alleen nog even het systeem leren kennen!
 • Monteur Brandbeveiliging omgeving Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 14,58 - € 17,00 uurloon
  Brandblussers, noodverlichting, verbanddozen. Het zijn objecten aan muren waar we elke dag langsheen lopen, zonder ze echt op te merken. Maar dat ze er zijn, is van levensbelang. Is er brand, dan helpen ze de gevolgen beperken en kunnen ze zelfs levensreddend zijn. Jij ontzorgt in deze functie bedrijven als het aankomt op brandbeveiliging.
 • Assistent Financial Controller in Hattemerbroek
  Hattem
  24 - 24 uur
  € 2500,00 - € 3200,00 per maand (bruto)
  Ga samen met de financial controller aan de slag met de gehele financiële afdeling van deze groeiende onderneming! Bij dit internationaal opererende bedrijf zorg jij ervoor dat de financial controller de juiste informatie kan overleggen met de directie. Hou jij het debiteurensaldo op het juiste niveau?
 • Sloper en bezorger in Nunspeet
  Nunspeet
  36 uur
  € 14,50 - € 17,00 uurloon
  Een afwisselende baan waar jij de spin in het web bent. Als sloper/bezorger ben jij elke dag de beste vriend van de monteurs van onze opdrachtgever.
 • Vacature leerling schilder Elspeet
  Schilder Nunspeet
  Nunspeet
  38 uur
  € 16,47 - € 22,98 uurloon
  Wij zijn opzoek naar een vakbekwame schilder/spuiter. Diploma of niet? Onze opdrachtgever kijkt naar echt vakmanschap! Want dat is hetgeen wat telt. Benieuwd geworden? Lees snel verder!
 • Timmerman Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 2600,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.
 • Badkamermonteur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,99 - € 18,20 uurloon
  Elke dag waardering! Elke dag een stukje vakwerk afleveren! Elke dag samenwerken met een vaste collega! Dat geeft nog eens een lekkere energie! Als badkamer monteur bij deze specialist lever je dankbaar werk. En je hoeft niet eens alle ervaring te hebben, als jij er echt zin in hebt, leren we jou de kneepjes van het vak!
 • Monteur brandpreventie
  Bouwinspecteur in Apeldoorn
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Een vacature in Oldebroek via Axxent

Wat maakt Axxent anders dan andere uitzendbureaus? Een voorbeeld is onze persoonlijke benadering. Wij willen je echt leren kennen: wie jij bent, wat je motiveert en vooral wat je belangrijk vindt in een baan. Pas dan kunnen wij de ultieme match maken en je koppelen aan de juiste werkgever in Oldebroek. Onze jobcoaches zijn goed bereikbaar en staan altijd klaar om je een helpende hand te bieden.

Wij kijken nooit alleen naar jouw CV. Er wordt ook rekening gehouden met jouw krachten, vaardigheden en ontwikkelingsmogelijkheden. Een (opfris)cursus kan zomaar de weg naar jouw droombaan in Oldebroek zijn! Bij Axxent willen wij dat je een goede balans vindt tussen werk en privéleven. Een gelukkig werknemer presteert beter op de werkvloer en zit thuis ook veel beter in z'n vel. Kortom, een win – win situatie voor beide partijen.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

In welke branche zoek je een vacature?

Op de website van Axxent staan diverse vacatures open in Oldebroek en omgeving. Het betreft verschillende sectoren zoals bijvoorbeeld productie, techniek, logistiek, groen of grond – weg - en waterbouw. Daarnaast zijn er ook vacatures in Oldebroek voor schoonmaakwerk, administratieve of commerciële functies en horeca. Heb je alle vacatures bekeken en zat er niks passends tussen? Schrijf je dan in via een open sollicitatie. Ons team overweegt wat de mogelijkheden voor je zijn. Soms blijkt een job die je nooit had overwogen toch heel leuk te zijn!

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.