Vacature in Oldebroek

Als je op zoek bent naar een baan in Oldebroek ben je bij uitzendbureau Axxent aan het goede adres. Wij stoppen pas met zoeken als we de perfecte vacature in Oldebroek voor je gevonden hebben. Wij staan voor korte lijntjes en duidelijke taal, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. De bedrijven waar wij mee samenwerken zijn betrouwbaar en betalen een eerlijk salaris. Ons team zal zich altijd maximaal inzetten om tot de best mogelijke arbeidsvoorwaarden te komen.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Oldebroek

 • Vacature Stratenmaker omgeving Flevoland
  Oldebroek
  40 uur
  € 16,24 - € 18,46 uurloon

  Niet meer naar de sportschool hoeven en geld besparen! Klinkt dat niet mooi in de oren? In deze baan als stratenmaker kom jij aan de nodige beweging en spiertraining toe. En dat allemaal in de gezonde, frisse buitenlucht!

 • Vacature bouwopruimer in Elburg
  Elburg
  32 - 40 uur
  € 15,34 uurloon

  De veelzijdige wereld van de bouw, en daarbinnen de meest veelzijdige baan! Dat is de baan van bouwopruimer. Elke dag is totaal anders. Jij bent de oren en ogen van de uitvoerder, want jij komt op ieder hoekje en gaatje op de bouwplaats. En heerlijk fysiek bezig.

 • Vacature Accountmanager Hattemerbroek
  Hattemerbroek
  32 - 40 uur
  € 2271,55 - € 4500,00 per maand (bruto)

  Denken en handelen als een ondernemer voor 2 type klanten, namelijk de werkzoekende en de opdrachtgever die arbeidskrachten zoekt. De kunst is de beste match te maken, want alleen daar bouw je duurzame relaties mee. Je bent bij ons gegarandeerd een Happy Worker als je beschikt over deze skills!

 • Vacature Opperman in omgeving Zwolle
  Wezep
  8 - 40 uur
  € 15,34 - € 18,46 uurloon

  Jouw spierballen gebruiken om geld te verdienen en tegelijkertijd een ambacht leren. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar samen met jouw no-nonsense collega stratenmakers, kun jij aan de slag met het straatwerk in de omgeving van Zwolle en doorgroeien tot stratenmaker!

 • Vacature Groenmedewerker Wezep
  Wezep
  24 - 40 uur
  € 13,50 uurloon

  Met deze mooie baan werk jij heerlijk buiten samen met je collega's. Je zorgt ervoor dat mensen zich thuis voelen in hun wijk door het groen netjes te onderhouden en meldingen snel te op te lossen.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Een vacature in Oldebroek via Axxent

Wat maakt Axxent anders dan andere uitzendbureaus? Een voorbeeld is onze persoonlijke benadering. Wij willen je echt leren kennen: wie jij bent, wat je motiveert en vooral wat je belangrijk vindt in een baan. Pas dan kunnen wij de ultieme match maken en je koppelen aan de juiste werkgever in Oldebroek. Onze jobcoaches zijn goed bereikbaar en staan altijd klaar om je een helpende hand te bieden.

Wij kijken nooit alleen naar jouw CV. Er wordt ook rekening gehouden met jouw krachten, vaardigheden en ontwikkelingsmogelijkheden. Een (opfris)cursus kan zomaar de weg naar jouw droombaan in Oldebroek zijn! Bij Axxent willen wij dat je een goede balans vindt tussen werk en privéleven. Een gelukkig werknemer presteert beter op de werkvloer en zit thuis ook veel beter in z'n vel. Kortom, een win – win situatie voor beide partijen.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

In welke branche zoek je een vacature?

Op de website van Axxent staan diverse vacatures open in Oldebroek en omgeving. Het betreft verschillende sectoren zoals bijvoorbeeld productie, techniek, logistiek, groen of grond – weg - en waterbouw. Daarnaast zijn er ook vacatures in Oldebroek voor schoonmaakwerk, administratieve of commerciële functies en horeca. Heb je alle vacatures bekeken en zat er niks passends tussen? Schrijf je dan in via een open sollicitatie. Ons team overweegt wat de mogelijkheden voor je zijn. Soms blijkt een job die je nooit had overwogen toch heel leuk te zijn!

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.