De leukste vacature in Zeewolde vind je bij Axxent

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe baan, maar zie je soms door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag verder. Axxent is een uitzendbureau met een groot aantal vacatures in veel verschillende branches. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek, de bouw, de techniek of de productie: bij ons vind je een vacature die goed bij jou past. Ben je benieuwd naar ons huidige vacatureaanbod? Bekijk dan de vacatures op onze website. Zit er momenteel niets leuks voor je bij? Schrijf je dan in voor onze e-maillijst. Dan ontvang je de nieuwste vacatures voortaan direct in je mailbox.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Zeewolde

 • Lasser Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 14,00 - € 19,50 uurloon
  Niet piepen en mauwen, maar handjes uit de mouwen! Jij bent dé koning van de laswereld. Jij creëert de industriële look die de klanten willen. Dit is jou op het lijf geschreven.
 • Vacature technische dienst Apeldoorn
  Monteur Technische Dienst Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  24 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.
 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • Productiemedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 2300,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Mooie producten maken waar je trots op kan zijn! Dit is wat jij gaat doen als productiemedewerker bij een deurenleverancier. Met doorgroeimogelijkheden naar monteur buitendienst, werkvoorbereider, kwaliteitsmedewerker of chef werkplaats is dit een baan waar presteren beloond wordt!
 • Onderhoudsmonteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 14,01 - € 18,85 uurloon
  Jouw interesse ligt bij het oplossen van technische vraagstukken! Een storing in een machine of bij de productielijn is voor jou geen enkel probleem. Benieuwd naar meer details? Lees snel verder!
 • vacature projectleider wekerom
  Inmeter / tekenaar Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 2800,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Flitsmeister is jouw beste vriend. Dit is dé baan waarin jij onderweg zijn combineert met werken op kantoor. In deze job ben jij inmeter, tekenaar en werkvoorbereider tegelijk. Lekker afwisselend dus!
 • Accountmanager regio Apeldoorn Deventer
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Kanshebber en kanspakker! Wat ons betreft ben je dat allebei! Combineer de vrijheid en verantwoordelijkheid van ondernemerschap in een baan waar jij hét verschil maakt in het dagelijks leven van werknemers en werkgevers. Noem het accountmanager of relatiebeheerder. Jij matcht mensen aan banen en werkgevers waar ze beide het geluk van ervaren.
 • Accountmanager Hattemerbroek
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Denken en handelen als een ondernemer voor 2 type klanten, namelijk de werkzoekende en de opdrachtgever die arbeidskrachten zoekt. De kunst is de beste match te maken, want alleen daar bouw je duurzame relaties mee. Je bent bij ons gegarandeerd een Happy Worker als je beschikt over deze skills!
 • zonnepanelen
  Monteur zonnepanelen regio Amersfoort
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Werken op hoogte voor een groenere wereld, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze opdrachtgever kun je dit waarmaken.
 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De boormeesters kunnen een assistent gebruiken. Welke nieuwe collega’s die met of zonder ervaring zouden graag deel willen uitmaken van deze enthousiaste opdrachtgever. Natuurlijk hebben wij een profiel van deze functie maar belangrijker nog vinden wij dat je past binnen die organisatie.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Vind een bijbaan of fulltime vacature bij Axxent

Bij ons vind je een breed aanbod aan vacatures. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan voor in de weekenden of een fulltime functie met doorgroeimogelijkheden: we helpen je graag in je zoektocht naar die perfecte baan. Om het vinden van een geschikte baan zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken, kun je op onze website de vacatures filteren op woonplaats en branche. Ben je op zoek naar een horecavacature in Zeewolde? Dan filter je gemakkelijk de vacatures met deze specificaties ertussenuit. Zo zorgen we ervoor dat het zoeken naar een baan geen dagtaak wordt, en je genoeg tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Kun je toch geen leuke vacature vinden? Stuur ons dan een open sollicitatie. Dan houden wij een oogje voor je open.

Axxent helpt je bij het vinden van de leukste vacature in Zeewolde

Bij Axxent geloven we dat iedereen een leuke baan verdient. Ons motto is niet voor niets: je werkt om te leven en niet andersom! Wij gaan daarom niet alleen op zoek naar een baan die bij je past, maar ook naar een werkplek waar jij je op je gemak voelt. Uit onze ervaringen blijkt namelijk dat werknemers veel langer bij een bedrijf blijven werken wanneer de werksfeer goed is. Ben je op zoek naar een uitdagende baan met goede verdiensten en leuke collega's? Kom dan een keer een kopje koffie bij ons drinken op kantoor. Samen vinden we snel de leukste vacature in Zeewolde.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.