De leukste vacature in Zeewolde vind je bij Axxent

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe baan, maar zie je soms door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag verder. Axxent is een uitzendbureau met een groot aantal vacatures in veel verschillende branches. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek, de bouw, de techniek of de productie: bij ons vind je een vacature die goed bij jou past. Ben je benieuwd naar ons huidige vacatureaanbod? Bekijk dan de vacatures op onze website. Zit er momenteel niets leuks voor je bij? Schrijf je dan in voor onze e-maillijst. Dan ontvang je de nieuwste vacatures voortaan direct in je mailbox.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Zeewolde

 • Werkvoorbereider Harderwijk
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 3625,00 per maand (bruto)
  Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.
 • Monteur Brandbeveiliging omgeving Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 14,58 - € 17,00 uurloon
  Brandblussers, noodverlichting, verbanddozen. Het zijn objecten aan muren waar we elke dag langsheen lopen, zonder ze echt op te merken. Maar dat ze er zijn, is van levensbelang. Is er brand, dan helpen ze de gevolgen beperken en kunnen ze zelfs levensreddend zijn. Jij ontzorgt in deze functie bedrijven als het aankomt op brandbeveiliging.
 • Calculator/ Werkvoorbereider Houtbewerking Elspeet
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 13,15 - € 16,50 uurloon
  Stel je eens voor, je bent een creatieve geest met een passie voor hout. Je houdt van het ruiken van vers gezaagd hout en het bewonderen van prachtig vervaardigde houten meubels. Maar je wilt meer doen dan alleen maar genieten van de schoonheid van hout, je wilt er actief mee aan de slag! Dat is waar een werkvoorbereider/calculator houtbewerking om de hoek komt kijken.
 • Vacature Bouwopruimer Wezep
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 15,72 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
 • Metaalbewerker Zeewolde
  Zeewolde
  32 - 40 uur
  € 15,00 - € 20,00 uurloon
  Trekker, Tractor... kies jij maar hoe je het uitspreekt! Maar uiteindelijk ga jij als metaalbewerker aan de slag om velgen van deze voertuigen te maken. In verschillende groottes. Leuk toch? Lees snel verder.
 • Vacature timmerman Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 2900,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.
 • Monteur brandpreventie
  Vacature Bouwinspecteur in Apeldoorn
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!
 • Vacature technische dienst Apeldoorn
  Monteur Technische Dienst Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  24 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.
 • Vacature Badkamermonteur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,99 - € 18,20 uurloon
  Jij bent de badkamermonteur die rust en veiligheid brengt in het leven van een ouder echtpaar, dat graag wil blijven wonen in hun eigen woning. Door jou en jouw collega's veranderen er gespannen gezichten in blije gezichten. En dat terwijl jij lekker bezig bent als monteur, samen met een prettige vaste collega. En de kennis die jij evt. nog niet hebt, die brengen wij jou bij.
 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Vind een bijbaan of fulltime vacature bij Axxent

Bij ons vind je een breed aanbod aan vacatures. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan voor in de weekenden of een fulltime functie met doorgroeimogelijkheden: we helpen je graag in je zoektocht naar die perfecte baan. Om het vinden van een geschikte baan zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken, kun je op onze website de vacatures filteren op woonplaats en branche. Ben je op zoek naar een horecavacature in Zeewolde? Dan filter je gemakkelijk de vacatures met deze specificaties ertussenuit. Zo zorgen we ervoor dat het zoeken naar een baan geen dagtaak wordt, en je genoeg tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Kun je toch geen leuke vacature vinden? Stuur ons dan een open sollicitatie. Dan houden wij een oogje voor je open.

Axxent helpt je bij het vinden van de leukste vacature in Zeewolde

Bij Axxent geloven we dat iedereen een leuke baan verdient. Ons motto is niet voor niets: je werkt om te leven en niet andersom! Wij gaan daarom niet alleen op zoek naar een baan die bij je past, maar ook naar een werkplek waar jij je op je gemak voelt. Uit onze ervaringen blijkt namelijk dat werknemers veel langer bij een bedrijf blijven werken wanneer de werksfeer goed is. Ben je op zoek naar een uitdagende baan met goede verdiensten en leuke collega's? Kom dan een keer een kopje koffie bij ons drinken op kantoor. Samen vinden we snel de leukste vacature in Zeewolde.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.