De beste vacature in Zwolle vind je bij Axxent

Ben jij op zoek naar een leuke vacature in Zwolle? Axxent is hét uitzendbureau dat je zoekt. Wij hebben de meest diverse vacatures in Zwolle en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een administratieve functie, een baan in de productie of juist een baan in de schoonmaakbranche: bij ons vind je de leukste werkplekken. Bij Axxent vinden we het belangrijk dat je op de juiste plek terechtkomt. Daarom kijken we verder dan je cv en helpen we je snel aan een goedbetaalde baan in Zwolle die helemaal bij jou past.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Zwolle

 • Machinaal houtbewerker Kampen
  Kampen
  24 - 38 uur
  € 2600,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Je bent als machinaal houtbewerker onderdeel van een team dat een prachtig eind product maakt. Van sluisdeuren, bruggen tot damwanden hier is niks te gek. Iedere centimeter telt en dat stukje verantwoordelijkheid spreekt jou aan. Binnen dit bedrijf wordt je inzet aantoonbaar beloond, wil jij meer leren? Dan is het hier mogelijk. 
 • Logistiek medewerker Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 14,00 - € 16,00 uurloon
  Als Logistiek Medewerker bij DB Keukens ben je een cruciale schakel in ons logistieke proces. Je zorgt ervoor dat onze keukens perfect verzendklaar zijn en houdt de kwaliteit van inkomende en uitgaande goederen scherp in de gaten.
 • Lasser Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 14,00 - € 19,50 uurloon
  Niet piepen en mauwen, maar handjes uit de mouwen! Jij bent dé koning van de laswereld. Jij creëert de industriële look die de klanten willen. Dit is jou op het lijf geschreven.
 • Vacature Operator Genemuiden
  Genemuiden
  32 - 38 uur
  € 13,88 - € 16,24 uurloon
  Hier krijg jij de ruimte om je door te ontwikkelen als operator in de tapijtindustrie. De hoogwaardige techniek van deze machines, mag jij je eigen maken. En dat in een mooi team. En je werkt altijd in een aangename temperatuur!
 • Werkvoorbereider Harderwijk
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 3625,00 per maand (bruto)
  Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.
 • Machineoperator tuft Steenwijk
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 13,88 - € 16,24 uurloon
  Als machineoperator ben je de schakel in het proces. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant.
 • Calculator / werkvoorbereider omgeving Zwolle
  Hattem
  32 - 40 uur
  € 2900,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Werken aan uitdagende civiele projecten waarbij er ook naar jouw inbreng geluisterd wordt, dat is waar jij energie van krijgt. Dit mag jij gaan doen in een organisatie waar samenwerken nog écht samen is!
 • (Opperman) Stratenmaker Lelystad / Almere
  Oldebroek
  40 - 40 uur
  € 16,24 - € 18,46 uurloon
  Niet meer naar de sportschool hoeven en geld besparen! Klinkt dat niet mooi in de oren? In deze baan als stratenmaker kom jij aan de nodige beweging en spiertraining toe. En dat allemaal in de gezonde, frisse buitenlucht!
 • Vacature plaatwerk lasser (TIG) Hattem
  Hattem
  40 - 48 uur
  € 2700,00 - € 3800,00 per maand (bruto)
  Echt hoogwaardige machines maken, daar kun je toch van genieten! Jouw werk is straks in ieder continent te bewonderen. Hier wil iedere vakman toch aan werken?
 • Vacature magazijnmedewerker Hattem
  Hattem
  40 - 48 uur
  € 2350,00 - € 3200,00 per maand (bruto)
  Groei jij mee met deze groeiende organisatie? Hier is men gewend veel uren te werken, en dat is natuurlijk veel verdienen. Maar daarnaast wordt er hier op alle manieren goed voor jou gezorgd. Een hele fijne werkplek.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom Axxent voor vacatures in Zwolle?

Bij Axxent werken we hard om jou de beste vacatures aan te bieden. Daarbij stellen we jouw wensen voorop. Heb je een gezin en zoek je een baan die je goed kunt combineren met jouw privésituatie? Geen probleem! Wij hebben genoeg vacatures met flexibele roosters en gunstige reistijden. Ook vinden we het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Het team van Axxent helpt je graag om een baan te vinden met fijne collega’s, goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. Ben je helemaal klaar voor die leuke baan in Zwolle? Neem contact met ons op via onze website!

Onze vacatures in Zwolle

Axxent heeft een ruim aanbod aan vacatures in Zwolle en omgeving. We zijn vooral actief in de volgende branches:

• Productie

• Logistiek

• Bouw

• Techniek

• Groenvoorziening

Op onze website kun je gemakkelijk filteren op de branche die jou het meeste aanspreekt. Ook kun je filteren op locatie, zodat je alleen vacatures in Zwolle te zien krijgt. Natuurlijk staan onze medewerkers ook klaar om je te helpen een vacature te vinden die aansluit bij jouw wensen. Wij gaan graag met je in gesprek om erachter te komen wie jij bent en waar je precies naar op zoek bent. Samen vinden we de vacature voor jou.

Solliciteren op een vacature in Zwolle

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze vacatures op onze website en solliciteer direct. Heb je vragen over een vacature in Zwolle of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte baan voor jouw situatie.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.