Good Work Good Life

Dagelijks bemiddelen we ruim 500 arbeidskrachten van 16 verschillende nationaliteiten. Wie zijn wij? De Axxent Groep.

De Axxent Groep bestaat uit meerdere merken. De twee belangrijkste zijn Axxent (NL-workers) en DutchDays (EU-workers).

Werken bij de Axxent Groep staat gelijk aan werken met veel plezier. Happy Workers: daar geloven wij in! Zowel voor onze uitzendkrachten als vaste medewerkers.

Vacatures

Geen vacatures gevonden

Meer over de Axxent Groep

Axxent Groep werkt vanuit meerdere vestigingen in Midden Nederland.  Met een enthousiast team bemiddelen we dagelijks ruim 500 arbeidskrachten van 16 verschillende nationaliteiten.

In juli 2021 werd Axxent Groep overgenomen door Flexcraft Group. Axxent Groep blijft werken onder eigen label, en maakt tegelijkertijd efficiënt gebruik van de extra mogelijkheden door de samenwerking. Je leest meer over de overname in dit artikel.

De bedrijfscultuur binnen de Axxent Groep

We houden van hard werken en resultaten behalen. Niet vanuit een gedwongen structuur maar juist vanuit de passie voor het vak. De juiste persoon matchen op de goede plek. Dat kan alleen als je een team bent en als team goed functioneert. De Axxent Groep gelooft in Good Work Good Life. Een goede balans tussen je werk en privé leven.

In de bedrijfscultuur rust een natuurlijk respect voor elkaar. Open, eerlijk en opbouwend. Ook vind je er een flinke portie gezelligheid. Kunnen en mogen leren, jezelf ontwikkelen en shinen op het moment dat je een super mooi resultaat behaalt. De vrijmibo is gezellig, we gamen zo af toe, inclusief de collega's die er niets van bakken. Ook zijn er collega's die in hun vrije tijd met elkaar sporten en/of samen leuke events bezoeken.

De verschillende vestigingen zijn alles behalve eilanden. We komen bij elkaar over de vloer, overleggen samen en vinden elkaar uiteraard ook via de digitale wereld.

Merken van de Axxent Groep

Axxent NL-workers

Axxent matcht Nederlandse alleskunners voor praktisch elk project- en personeelsvraagstuk. Denk aan opleiden, uitzenden, de werving & selectie van vaste en uitzendmedewerkers en HR-diensten op alle niveaus.  Onze blik gaat verder dan alleen de werkervaring. We kijken samen naar de toekomst.

Soms vraagt de baan van hun dromen extra scholing. We denken dan mee in het traject en maken dit
bespreekbaar bij opdrachtgevers. J

Happy Workers zijn mensen die gelukkig zijn en beter presteren als zij lekker in hun vel zitten. Goed werkgeverschap gaat over elkaar zien en samen plannen maken voor de toekomst en daarmee mensen aan je binden.

DutchDays EU-workers

DutchDays matcht Europese arbeidskrachten op werkplekken in Nederland. Met de arbeidskrapte op de Nederlandse markt is dit een goede oplossing voor bedrijven waar men staat te springen om arbeidskrachten om te kunnen groeien. Arbeidsplekken bestaan uit beroepen waar specialisme wordt verwacht zoals goede timmermannen,loodgieters en elektromonteurs. Daarnaast zijn productiewerkplekken geschikt.


Wij werken nauw samen met onze moederorganisatie Flexcraft. Zij beschikken over wervingskantoren in het buitenland om grote groepen werknemers te realiseren. Flexcraft is SNF-gecertificeerd. Arbeidsmigranten kunnen daarom gebruik maken van kwalitatief goede huisvesting via Flexcraft.

We helpen de werknemers uit het buitenland aan werk, woning en een goede tijd in Nederland. Dat kanvoor korte of langere tijd.

Zie jij kansen voor jezelf bij Axxent Groep?

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen en zou je wel graag aan de slag willen bij de Axxent Groep? Neem dan contact met ons op. Wie weet hebben we alsnog een goede match voor je. Je inschrijven voor een vacature alert kan natuurlijk ook. Je bent daarmee direct op de hoogte wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Neemt contact op Ontvang Vacature Alerts

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.