Good Work Good Life

Dagelijks bemiddelen we ruim 500 arbeidskrachten van 16 verschillende nationaliteiten. Wie zijn wij? De Axxent Groep.

De Axxent Groep bestaat uit meerdere merken. De twee belangrijkste zijn Axxent (NL-workers) en DutchDays (EU-workers).

Werken bij de Axxent Groep staat gelijk aan werken met veel plezier. Happy Workers: daar geloven wij in! Zowel voor onze uitzendkrachten als vaste medewerkers.

Vacatures

 • Accountmanager regio Apeldoorn Deventer
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Kanshebber en kanspakker! Wat ons betreft ben je dat allebei! Combineer de vrijheid en verantwoordelijkheid van ondernemerschap in een baan waar jij hét verschil maakt in het dagelijks leven van werknemers en werkgevers. Noem het accountmanager of relatiebeheerder. Jij matcht mensen aan banen en werkgevers waar ze beide het geluk van ervaren.
 • Accountmanager Hattemerbroek
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Denken en handelen als een ondernemer voor 2 type klanten, namelijk de werkzoekende en de opdrachtgever die arbeidskrachten zoekt. De kunst is de beste match te maken, want alleen daar bouw je duurzame relaties mee. Je bent bij ons gegarandeerd een Happy Worker als je beschikt over deze skills!
 • Administratief medewerker
  Nunspeet
  24 - 32 uur
  € 2000,00 - € 2500,00 per maand (bruto)
  Praktijkervaring met backoffice en administratieve werkzaamheden? Ben jij hiernaast ook klant- en medewerker gericht? Vind je het fijn om onderdeel te zijn van een hecht backoffice team? Vanwege de groei van onze organisatie en interne verschuivingen zijn wij op zoek naar een gedreven medewerker voor onze backoffice.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Meer over de Axxent Groep

Vanuit 7 vestigingen in Midden Nederland, met 30 vaste medewerkers bemiddelt de Axxent Groep dagelijks ruim 500 arbeidskrachten van 16 verschillende nationaliteiten. In juli 2021 werd De Axxent Groep overgenomen door Flexcraft Group. De Axxent Groep blijft werken onder eigen label. Je leest meer over de overname in dit artikel.

De bedrijfscultuur binnen de Axxent Groep

We houden van hard werken en resultaten behalen. Niet vanuit een gedwongen structuur maar juist vanuit de passie voor het vak. De juiste persoon matchen op de goede plek. Dat kan alleen als je een team bent en als team goed functioneert. De Axxent Groep gelooft in Good Work Good Life. Een goede balans tussen je werk en privé leven.

In de bedrijfscultuur rust een natuurlijk respect voor elkaar. Open, eerlijk en opbouwend. Ook vind je er een flinke portie gezelligheid. Kunnen en mogen leren, jezelf ontwikkelen en shinen op het moment dat je een super mooi resultaat behaalt. De vrijmibo is gezellig, we gamen zo af toe, inclusief de collega's die er niets van bakken. Ook zijn er collega's die in hun vrije tijd met elkaar sporten en/of samen leuke events bezoeken.

De zeven vestigingen zijn alles behalve eilanden. We komen bij elkaar over de vloer, overleggen samen en vinden elkaar uiteraard ook via de digitale wereld.

Wat collega's vertellen

Merken van de Axxent Groep

Axxent NL-workers

Axxent matcht Nederlandse alleskunners voor praktisch elk project- en personeelsvraagstuk. Denk aan opleiden, uitzenden, de werving & selectie van vaste en uitzendmedewerkers en HR-diensten op alle niveaus.

DutchDays EU-workers

DutchDays matcht Europese arbeidskrachten op plekken waar hun inzet hard nodig is. Elk bedrijf is gebaat bij medewerkers die goed in hun vel zitten. DutchDays ondersteunt Europese kandidaten daarom zo goed mogelijk om een goed leven te bieden in de tijd dat ze in Nederland werkzaam zijn. 

Visament

Visamet International is een Europees wervingsbureau dat gevestigd is in Nederland. Wij helpen hoger opgeleide individuen en groepen bij het vinden van een baan. En werkgevers bij hun zoektocht naar het geweldige talent dat zij nodig hebben voor de Nederlandse arbeidsmarkt.

Zie jij kansen voor jezelf bij de Axxent Groep?

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen en zou je wel graag aan de slag willen bij de Axxent Groep? Neem dan contact met ons op. Wie weet hebben we alsnog een goede match voor je. Je inschrijven voor een vacature alert kan natuurlijk ook. Je bent daarmee direct op de hoogte wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Neemt contact op Ontvang Vacature Alerts
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.