Good Work Good Life

Dagelijks bemiddelen we ruim 500 arbeidskrachten van 16 verschillende nationaliteiten. Wie zijn wij? De Axxent Groep.

De Axxent Groep bestaat uit meerdere merken. De twee belangrijkste zijn Axxent (NL-workers) en DutchDays (EU-workers).

Werken bij de Axxent Groep staat gelijk aan werken met veel plezier. Happy Workers: daar geloven wij in! Zowel voor onze uitzendkrachten als vaste medewerkers.

Vacatures

 • Vacature Accountmanager omgeving Bunschoten-Spakenburg | Axxent Groep
  Bunschoten-Spakenburg
  40 uur
  € 2271,11 - € 3939,21 per maand (bruto)
  Salaris is afhankelijk van ervaring en leeftijd

  Als accountmanager in de uitzendbranche in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg speel je een belangrijke rol tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. Door jouw werk zijn bedrijven in staat te groeien en vinden werknemers de baan van hun dromen. Word jij gelukkig van een baan met veel verantwoordelijkheid? Heb je lef, ben je ondernemend en heb je zin om met een flinke portie enthousiasme samen doelen te bereiken?

 • Vacature Accountmanager omgeving Nunspeet | Axxent Groep
  Nunspeet
  40 uur
  € 2271,11 - € 3939,21 per maand (bruto)
  Salaris is afhankelijk van ervaring en leeftijd

  De vacature accountmanager omgeving Nunspeet is er voor wie graag een belangrijke rol speelt tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. Dat doe je bij ons in de uitzendbranche. Door jouw werk zijn bedrijven in staat te groeien en vinden werknemers de baan van hun dromen.

 • Vacature Relatiebeheerder omgeving Kampen | Axxent Groep
  Mastenbroek
  40 uur
  € 2271,11 - € 3939,21 per maand (bruto)
  Salaris is afhankelijk van ervaring en leeftijd

  Praktijkervaring in bouw of grond,- weg en waterbouw? Dat maakt jou een ideale kandidaat voor onze vacature relatiebeheerder omgeving Kampen. Ben je snel in jouw communicatie? Kun je goed overleggen en meedenken met mensen uit de branche?

  Voor de vacature relatiebeheerder omgeving Kampen zoeken wij iemand die wij zelf kunnen opleiden of iemand met ervaring.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Meer over de Axxent Groep

Vanuit 7 vestigingen in Midden Nederland, met 30 vaste medewerkers bemiddelt de Axxent Groep dagelijks ruim 500 arbeidskrachten van 16 verschillende nationaliteiten. In juli 2021 werd De Axxent Groep overgenomen door Flexcraft Group. De Axxent Groep blijft werken onder eigen label. Je leest meer over de overname in dit artikel.

De bedrijfscultuur binnen de Axxent Groep

We houden van hard werken en resultaten behalen. Niet vanuit een gedwongen structuur maar juist vanuit de passie voor het vak. De juiste persoon matchen op de goede plek. Dat kan alleen als je een team bent en als team goed functioneert. De Axxent Groep gelooft in Good Work Good Life. Een goede balans tussen je werk en privé leven.

In de bedrijfscultuur rust een natuurlijk respect voor elkaar. Open, eerlijk en opbouwend. Ook vind je er een flinke portie gezelligheid. Kunnen en mogen leren, jezelf ontwikkelen en shinen op het moment dat je een super mooi resultaat behaalt. De vrijmibo is gezellig, we gamen zo af toe, inclusief de collega's die er niets van bakken. Ook zijn er collega's die in hun vrije tijd met elkaar sporten en/of samen leuke events bezoeken.

De zeven vestigingen zijn alles behalve eilanden. We komen bij elkaar over de vloer, overleggen samen en vinden elkaar uiteraard ook via de digitale wereld.

Wat collega's vertellen

Merken van de Axxent Groep

Axxent NL-workers

Axxent matcht Nederlandse alleskunners voor praktisch elk project- en personeelsvraagstuk. Denk aan opleiden, uitzenden, de werving & selectie van vaste en uitzendmedewerkers en HR-diensten op alle niveaus.

DutchDays EU-workers

DutchDays matcht Europese arbeidskrachten op plekken waar hun inzet hard nodig is. Elk bedrijf is gebaat bij medewerkers die goed in hun vel zitten. DutchDays ondersteunt Europese kandidaten daarom zo goed mogelijk om een goed leven te bieden in de tijd dat ze in Nederland werkzaam zijn. 

Visament

Visamet International is een Europees wervingsbureau dat gevestigd is in Nederland. Wij helpen hoger opgeleide individuen en groepen bij het vinden van een baan. En werkgevers bij hun zoektocht naar het geweldige talent dat zij nodig hebben voor de Nederlandse arbeidsmarkt.

Zie jij kansen voor jezelf bij de Axxent Groep?

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen en zou je wel graag aan de slag willen bij de Axxent Groep? Neem dan contact met ons op. Wie weet hebben we alsnog een goede match voor je. Je inschrijven voor een vacature alert kan natuurlijk ook. Je bent daarmee direct op de hoogte wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Neemt contact op Ontvang Vacature Alerts

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Wouter van Asselt
Wouter van Asselt
Directie
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.