Flexcraft Group neemt Axxent Groep over

Flexcraft uitzendbureau (Horizon Holding) heeft eind vorige maand de Axxent Groep overgenomen. De overname past in de groeistrategie. Met deze overname breidt Flexcraft Group haar positie verder uit op de Nederlandse uitzendmarkt. Flexcraft Group is – sinds de overname door Horizon Holding begin vorig jaar – een van de dochtermaatschappijen die vallen onder Horizon Holding.

Uitbreiden

Moba Aoulad Ben Arroun, CEO van Horizon Holding, ziet grote voordelen in de combinatie van Flexcraft Uitzendbureau en Axxent Groep. “Met het toevoegen van Axxent aan de Flexcraft-familie wordt ons verzorgingsgebied binnen Nederland nog verder uitgebreid. Door de knowhow en het netwerk van beide organisaties te combineren kunnen we onze klanten en uitzendkrachten nog beter bedienen. Gezamenlijk krijgen we meer mogelijkheden om structureel te investeren in mensen en middelen”. Eerder heeft Flexcraft ook al MC-Do-It overgenomen.

Uitzendlabels Axxent en Dutch Days
Axxent Groep voert de uitzendlabel Axxent en DutchDays. Beide labels zijn onderdeel van de transactie. Axxent Groep heeft zeven vestigingen in het midden en oosten van het land. Beide organisaties hebben een lange historie in uitzenden en vertegenwoordigen een grote groep uitzendkrachten in de productie, food, techniek, transport en logistiek. 

Axxent en Dutch Days blijven in de huidige vorm zelfstandig bestaan en blijven aangestuurd door het huidige management Cees Noorderijk en Wouter van Asselt.

Lees ook

Dit is waarom je kiest voor een uitzendbureau met een SNA-keurmerk
Dit is waarom je kiest voor een uitzendbureau met een SNA-keurmerk

Vanwege de inleners- en keten aansprakelijkheid is het voor bedrijven verstandig te kiezen voor een uitzendbureau dat gecertificeerd is volgens de nationale NEN 4400 norm.

Goed nieuws: Axxent heeft deze norm opnieuw behaald door een positieve toetsing van Stichting Normering Arbeid.

Arbeidscontract getekend door David Bleijenberg.
Arbeidscontract getekend door David Bleijenberg.

Na een mooie stage in 20/21 zien we David vanaf half augustus terug bij Axxent in de rol van Junior Accountmanager.

Good Work verhaal van Leszek Kopec
Good Work verhaal van Leszek Kopec

Good Work, Good Life daar hoort dan ook een vast contract bij! Leszek Kopec kreeg zo’n contract in april bij Axxent.