Parttime en fulltime horeca vacatures

De échte horecatoppers zijn zich ervan bewust dat alles draait om het naar de zin maken van de gast. In de keuken of in het directe contact met de gast en van laag-, midden- tot hoogsegment. Gasten verblijven in horeca om zakelijke of recreatieve redenen. De sfeer is van groot belang, de kwaliteit en gastvrijheid tellen mee in de totaalbeleving van het bezoek. Dat maakt het een van de gezelligste branches om in te werken. Elke medewerker draagt bij aan het succes. Van afwasser tot chef en van barman tot terrashulp.

Wij zoeken wat bij jou past

Bij Axxent hebben we een groot netwerk met horecabedrijven. De vacatures belanden niet altijd in onze vacaturebank. Wil je werken in de horeca, neem dan contact met ons op. We bellen de partner waarvan wij denken dat jij daar het beste past. Want om een gast op een oprecht vriendelijke manier te ontvangen moet je in basis zelf ook een Happy Worker zijn.

Contact

Vacatures

Geen vacatures gevonden

Staat de horeca vacature van jouw dromen er nog niet tussen?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw ideale baan in de gezellige horecasector nog niet in de lijst met vacatures? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.

Wij zoeken door tot jij een Happy Worker bent en daarna proosten we samen op je nieuwe baan!

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment