Vacatures metaalbewerking

Werken in metaal gaat over: metaal buigen, ponsen, bedienen van lasrobots of plaatwerkmachines, lassen, sleutelen, construeren, onderhoud en nog veel meer.

Metaalbewerking is een ambacht. Een samenspel van vakmanschap en techniek. Door het toepassen van de juiste kennis in combinatie van creatief-oplossingsvermogen worden producten en projecten gerealiseerd. Van seriematig tot uniek werk. Een prachtig vak voor mannen en vrouwen!

Vacatures

 • Productiemedewerker metaal Ermelo
  Ermelo
  40 - 44 uur
  € 12,50 - € 15,00 uurloon
  Werken aan een mooi eigen ontwikkeld product voor in de vee-industrie. Makkelijk bereikbaar, heel veel afwisseling in het werk en een goed salaris.
 • Allround cnc verspaner Bunschoten - Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2500,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Het bedrijf zoekt een collega, die graag zelfstandig werkt en het prettig vindt om een product van A tot Z te produceren op onze CNC gestuurde draai- en freesbanken. Dit betekent dat je van af de tekening of het model tot het kant en klaar, afgewerkte, eindproduct zelf produceert .Uiteraard word je volledig geïnstrueerd en vertrouwd gemaakt met de Style machines en besturingen. Mede door jouw inbreng willen ze de kwaliteit van de geleverde producten en service hoog houden.
 • productiemedewerker metaal Terwolde
  Terwolde
  € 12,00 - € 15,00 uurloon
  Jouw opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervaardigen van ijzerdraadproducten, ze produceren een tussenproduct voor andere fabrikanten. Ieder product is maatwerk, echt uniek dus! Je werkt in een vast team met enthousiaste collega's. Doordat jij een echte aanpakker bent met technisch inzicht kan jij je bij dit bedrijf helemaal uitleven. Jij houdt van een ijzersterk stukje werk! 😊
 • Kant-operator Metaal Barneveld
  Barneveld
  40
  € 11,16 - € 14,66 uurloon
  Kom maar op met die tekening! Jij bedient de kantbank als geen ander. Aan de hand van tekening stel je de kantbank op de juiste manier in. Jij zorgt ervoor dat de onderdelen zo gemaakt worden zoals op de tekening staat beschreven. Je controleert hierna alle onderdelen op maatvoering en kwaliteit.
 • Allround metaalbewerker Putten
  Putten
  32 - 38 uur
  € 14,01 - € 20,00 uurloon
  Met jouw passie voor metaal kan je jezelf in deze functie helemaal uitleven. Als allround metaalbewerker/lasser bij dit kleine maar veelzijdige bedrijf is geen dag hetzelfde. Je gaat aan het werk bij een bedrijf in Putten dat zich bezighoudt met de techniek en service in de industrie en agrarische sector. Hierbij kun je denken aan stalcontstructies, knip-,zet- en laswerkzaamheden. Je gaat aan het werk bij een klein bedrijf middenin de natuur.
 • Constructiebankwerker Nieuwleusen
  Nieuwleusen
  32 - 40 uur
  € 14,00 - € 22,00 uurloon
  Als constructiebankwerker zal je verantwoordelijk zijn voer je reparatie/revisie werkzaamheden uit aan verschillende soorten machines Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het oplossen van technische problemen en het controleren van technische tekeningen. Ook help je mee bij het bouwen van nieuwe machines. In deze baan als constructiebankwerker wordt een beroep gedaan op je vakmanschap, creativiteit en kennis. Kortom je bent een echte vakman of wilt dit graag worden. Er heerst een open leercultuur. Vragen stellen mag, zoveel als je wilt. Er is ruimte voor ontwikkeling, uitdaging en innovatie.
 • Operator Harderwijk
  Harderwijk
  40 - 40 uur
  € 15,00 - € 20,00 uurloon
  afhankelijk van ervaring
  Dé schakel in het proces. Degene die er voor zorgt dat storingen snel worden opgelost. 06.00 uur starten, 15.00 uur klaar. Heb je ook nog iets aan de rest van jouw dag.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Staat de metaal vacature van jouw dromen er nog niet tussen?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw ideale baan in metaalbewerking nog niet in de lijst met vacatures? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.

Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager Elspeet