Wil je werken als werkvoorbereider?

Ben je een alleskunner? Dan zou je weleens dé geschikte kandidaat voor een baan als werkvoorbereider kunnen zijn. Realiseer wat klant of opdrachtgever vraagt binnen het gestelde budget en de planning. Zorg dat het team kan blijven werken en stem inkoop en levering van materiaal keurig af met je partners.

Snel kunnen schakelen, overzicht houden en vooral niet in de stress schieten zijn basisvaardigheden voor deze baan. Kortom, door flexibel en creatief te denken bereik je mooie resultaten. Iets voor jou? Bekijk dan eens ons vacature aanbod waarin we werkvoorbereiders zoeken.

Vacatures

 • Calculator/ Werkvoorbereider Houtbewerking Elspeet
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 13,15 - € 16,50 uurloon
  Stel je eens voor, je bent een creatieve geest met een passie voor hout. Je houdt van het ruiken van vers gezaagd hout en het bewonderen van prachtig vervaardigde houten meubels. Maar je wilt meer doen dan alleen maar genieten van de schoonheid van hout, je wilt er actief mee aan de slag! Dat is waar een werkvoorbereider/calculator houtbewerking om de hoek komt kijken.
 • Calculator / werkvoorbereider omgeving Zwolle
  Hattem
  32 - 40 uur
  € 2900,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Werken aan uitdagende civiele projecten waarbij er ook naar jouw inbreng geluisterd wordt, dat is waar jij energie van krijgt. Dit mag jij gaan doen in een organisatie waar samenwerken nog écht samen is!
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Zoek je een andere vacature als werkvoorbereider?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw ideale baan als werkvoorbereider nog niet in de lijst met vacatures? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.

Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager Bunschoten & Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.