Wil je werken als werkvoorbereider?

Ben je een alleskunner? Dan zou je weleens dé geschikte kandidaat voor een baan als werkvoorbereider kunnen zijn. Realiseer wat klant of opdrachtgever vraagt binnen het gestelde budget en de planning. Zorg dat het team kan blijven werken en stem inkoop en levering van materiaal keurig af met je partners.

Snel kunnen schakelen, overzicht houden en vooral niet in de stress schieten zijn basisvaardigheden voor deze baan. Kortom, door flexibel en creatief te denken bereik je mooie resultaten. Iets voor jou? Bekijk dan eens ons vacature aanbod waarin we werkvoorbereiders zoeken.

Vacatures

 • Calculator / werkvoorbereider omgeving Zwolle
  Hattem
  32 - 40 uur
  € 2900,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Werken aan uitdagende civiele projecten waarbij er ook naar jouw inbreng geluisterd wordt, dat is waar jij energie van krijgt. Dit mag jij gaan doen in een organisatie waar samenwerken nog écht samen is!
 • Werkvoorbereider Harderwijk
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 3625,00 per maand (bruto)
  Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Zoek je een andere vacature als werkvoorbereider?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw ideale baan als werkvoorbereider nog niet in de lijst met vacatures? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.

Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.