Logistiek vacatures - stap in een wereld vol kansen

Of je nu droomt van een rol als logistiek manager, magazijnmedewerker, transportcoördinator of iets daartussenin. Bij Axxent hebben we een breed aanbod met vacature in de wereld van logistiek.

Je werkt in een sector die de wereld draaiende houdt. Elke stap die jij zet, heeft invloed op de dagelijkse beweging van goederen en mensen. Werkgevers staan de springen om aanpakkers die het logistieke proces van het bedrijf ondersteunen zodat het bedrijf zo goed mogelijk kan presteren.

Bekijk onze actuele vacatures en zet jouw logistieke carrière in beweging!

Vacatures

 • Vacature logistiek medewerker Kampen
  Kampen
  32 - 38 uur
  € 2500,00 - € 2850,00 per maand (bruto)
  De vrijheid van een logistiek medewerker binnen een mooi bedrijf als Wijma! Hier doe jij niet elke dag hetzelfde rondje, maar is de afwisseling enorm. Dit is een baan misschien wel voor het leven...
 • Verhuizers Regio Amersfoort
  Amersfoort
  24 - 40 uur
  € 1800,00 - € 2200,00 per maand (bruto)
  Onze klant, met locatie in Amersfoort, is op zoek naar een verhuizers. De verhuizers is verantwoordelijk voor het verplaatsen van meubels, persoonlijke bezittingen, elektronische apparatuur en andere voorwerpen. De verhuizer moet ook helpen bij het in- en uitpakken van vrachtauto's, het laden en lossen van de lading op de juiste plaats en het verpakken van goederen. We zoeken iemand met een technische achtergrond en ervaring met verhuizingen.
 • Magazijnmedewerker regio Lemelerveld
  Lemelerveld
  € 1700,00 - € 2400,00 per maand (bruto)
  Onze klant in Lemelerveld is op zoek naar een magazijnmedewerker. Bij deze locatie ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederen. Samen in teamverband zorgen dat de bestellingen klaarstaan.
 • Pendelchauffeur
  Lemelerveld
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Als Pendelbestuurder zal je verantwoordelijk zijn voor het vervoer tussen verschillende locaties, waarbij je altijd op tijd en veilig op je bestemming aankomt. Je zult ook verantwoordelijk zijn voor het controleren van de voertuigen, het geven van informatie.
 • Vacature hoogwerker machinist Axxent
  Chauffeur hoogwerker machinist Zutphen
  Zutphen
  € 2250,00 - € 2900,00 per maand (bruto)
  Jij bent niet uit de hoogte, maar jij werkt op hoogte. Bij deze opdrachtgever bedien jij hoogwerkers tot wel 75 meter hoog. Afwisselende klussen door het hele land. Een gezellige en informele sfeer in de werkplaats.
 • Expeditiemedewerker Ermelo
  Ermelo
  38 uur
  € 12,50 - € 15,00 uurloon
  Ik zie jou! Dit familiebedrijf laat jou niet voor een dichte deur staan. Als uitzendkracht tel jij 100% mee. Terwijl jij luxe deuren in het laatste deel van het productieproces afmaakt, mag je ondertussen nieuwe dingen leren binnen het bedrijf.
 • Vacature terminal chauffeur Epe
  Epe
  40 uur
  € 13,00 - € 17,50 uurloon
  Jij zorgt ervoor dat de productielijnen optimaal kunnen draaien door op tijd de producten aan te voeren
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Staat de logistieke baan die jij zoekt er nog niet tussen?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw ideale baan in de logistiek nog niet in de lijst met vacatures? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.

Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment