Wil je werken in de GWW-sector?

Als jij graag buiten werkt zonder je zorgen te maken over over zon, wind of regen, dan wachten er geweldige kansen op je in de grond- weg- en waterbouwsector (GWW). Denk aan werkzaamheden zoals kolken zuigen, straten leggen, grondwerk, kabels trekken of landmeten. De projecten kunnen zowel dicht bij huis als verder weg zijn. Je inzet wordt zeker gewaardeerd, niet alleen door je werkgever, maar ook door de samenleving als geheel. 

Werken in de GWW-sector draagt bij aan de belangrijke infrastructuur die ons land iedere dag draaiende houdt. Het zorgt ervoor dat we elektriciteit hebben, kunnen internetten en dat er meer is dan alleen zandwegen in Nederland.

Bekijk onze vacatures in de GWW-sector (vacatures GWW) hieronder en ontdek welke mooie en uitdagende mogelijkheden er voor jou zijn. 

Vacatures

 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De boormeesters kunnen een assistent gebruiken. Welke nieuwe collega’s die met of zonder ervaring zouden graag deel willen uitmaken van deze enthousiaste opdrachtgever. Natuurlijk hebben wij een profiel van deze functie maar belangrijker nog vinden wij dat je past binnen die organisatie.
 • Opperman/vrouw stratenmaker Harderwijk
  Ermelo
  40
  € 12,50 - € 17,50 uurloon
  Zelfstandigheid, flexibiliteit en een no-nonsense mentaliteit. Dat zoeken wij in onze medewerkers. Onze klant biedt een prettige werksfeer, een goed salaris en steeds weer een nieuwe uitdaging in het werk.
 • Projectleider Bronbemaling en Grondboring Amersfoort
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 3300,00 - € 5000,00 per maand (bruto)
  Als Projectleider heb jij een coördinerende functie naar het bedrijfsbureau ,inkoop, de tekenkamer, de werkplaats tot aan de uitvoering toe.
 • vacature grondwerker
  Grondwerker Barneveld
  Barneveld
  € 2520,00 - € 2835,00 per maand (bruto)
  De bouw op en met je poten in de klei. Gave projecten maken door het hele land bij dit mooie familiebedrijf waar volop aandacht is voor jou en je ontwikkeling!
 • Mobiele Kraanmachinist Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 12,12 - € 15,02 uurloon
  Het planten van bomen, het machinaal snoeien van hagen, graafwerkzaamheden voor een particulier, het kan allemaal. Nog belangrijker, jij kan dit allemaal! Veel afwisseling in jouw werkzaamheden, op verschillende plekken door het hele land. Onze opdrachtgever heeft een klein familiebedrijf in grondwerk en cultuurtechnische werkzaamheden. Vooral actief in de groensector.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Staat de GWW-vacature die jij zoekt er nog niet tussen?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw ideale baan in deze grond- weg- en waterbouwsector (GWW banen) nog niet in de lijst met vacatures? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.

Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager Hattemerbroek