Wil je werken in de GWW-sector?

Als jij graag buiten werkt zonder je zorgen te maken over over zon, wind of regen, dan wachten er geweldige kansen op je in de grond- weg- en waterbouwsector (GWW). Denk aan werkzaamheden zoals kolken zuigen, straten leggen, grondwerk, kabels trekken of landmeten. De projecten kunnen zowel dicht bij huis als verder weg zijn. Je inzet wordt zeker gewaardeerd, niet alleen door je werkgever, maar ook door de samenleving als geheel. 

Werken in de GWW-sector draagt bij aan de belangrijke infrastructuur die ons land iedere dag draaiende houdt. Het zorgt ervoor dat we elektriciteit hebben, kunnen internetten en dat er meer is dan alleen zandwegen in Nederland.

Bekijk onze vacatures in de GWW-sector (vacatures GWW) hieronder en ontdek welke mooie en uitdagende mogelijkheden er voor jou zijn. 

Vacatures

 • Projectleider Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 4000,00 - € 5500,00 per maand (bruto)
  Wil jij de koers uitzetten in een wereld die snakt naar duurzame oplossingen? Als Projectleider krijg je de kans om de toekomst van energie-efficiëntie te vormen en tegelijkertijd bij te dragen aan een schonere planeet.
 • Calculator / werkvoorbereider omgeving Zwolle
  Hattem
  32 - 40 uur
  € 2900,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Werken aan uitdagende civiele projecten waarbij er ook naar jouw inbreng geluisterd wordt, dat is waar jij energie van krijgt. Dit mag jij gaan doen in een organisatie waar samenwerken nog écht samen is!
 • Calculator / Uitvoerder Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2850,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Een avontuurlijke carrière in de wereld van Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), waarbij je leiding geeft aan een team om de beste resultaten te behalen.
 • Vacature kraanmachinist
  Hasselt
  32 - 40 uur
  € 2450,00 - € 2950,00 uurloon
  Een heerlijke vrije baan, waarbij jij als kraanmachinist mooie dingen maakt. Mooi weer is de deur open en slecht weer, zit je dus binnen. En dat allemaal in de omgeving van Hasselt en Zwolle.
 • Grondwerker Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 14,00 - € 17,50 uurloon
  Met jouw inzet de basis leggen voor infrastructuur die de samenleving verbindt en verbetert? Als grondwerker in de GWW kun je deel uitmaken van een team dat letterlijk de grondvesten legt voor een betere toekomst.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Staat de GWW-vacature die jij zoekt er nog niet tussen?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw ideale baan in deze grond- weg- en waterbouwsector (GWW banen) nog niet in de lijst met vacatures? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.

Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager