Waarom kiezen voor Axxent?

  • Thuis in diverse branches en disciplines
  • Praktisch ingesteld, betrokken en slagvaardig
  • We verdiepen ons in uw organisatie
  • Centraal vanuit zeven locaties in Midden-Nederland
Neem direct contact op

Wij zijn gespecialiseerd in werving voor o.a.

Administratie

Administratieve vacatures zijn er voor mensen die graag nauwkeurig en precies werk leveren. We stellen je met alle plezier onze kandidaten voor.

Bouw

Bouwers en slopers, mensen die van aanpakken houden. Wij selecteren harde werkers op basis van hun ervaring én drive om in de bouwwereld aan de slag te gaan.

Commercieel

Specialisten in sales, marketing, accountmanagement of binnendienst. De juiste kandidaat past bij de cultuur van jouw bedrijf. We gaan graag voor je aan de slag!

Groen

Hoveniers, medewerkers groenvoorziening, mensen die van aanpakken houden. Wij selecteren harde werkers op basis van hun ervaring én drive om in de groenwereld aan de slag te gaan.

Grond- Weg en Waterbouw

Grondwerkers, stratenmakers, kolkenzuigers. De mensen die het zware werk aanpakken en daar iedere dag werkplezier uit halen. Jij zoekt ze, wij vinden ze.

Horeca

De mensen die jouw gasten een topbeleving bieden in de horeca. Bar, afwassers, bediening en chef-koks. Wie zet jij in?

Logistiek

Van ervaren chauffeurs tot laders & lossers, inpakkers en orderpickers. We stellen jou de kandidaten voor die het beste passen bij jouw bedrijfscultuur.

Productie

Wij leveren snel ervaren productiemedewerkers. Iemand met specifieke competenties of juist grote groepen om productiepieken op te vangen.

Schoonmaak

Schoonmakers, industrieel reinigers, interieurverzorgers. Alles spic en span op de plek waar jij dat het hardste nodig hebt in jouw bedrijf.

Techniek

Wij hebben veel ervaring met het vinden van goede monteurs, spuiters, metaalbewerkers, loodgieters, elektriciens en andere technische aanpakkers.

Veelzijdige, betrouwbare en deskundige medewerkers nodig?

Axxent biedt alleskunners voor praktisch elk project- en personeelsvraagstuk. Wij geloven in oplossingen. Met de juiste mensen, op de goede plek, op het gewenste moment. Snel bijschakelen in goede tijden, doorlenen als het even wat minder gaat. Dat vergroot de slagkracht van jouw organisatie.

Een greep uit onze opdrachtgevers