Waarom kiezen voor Axxent?

  • Thuis in diverse branches en disciplines
  • Praktisch ingesteld, betrokken en slagvaardig
  • We verdiepen ons in uw organisatie
  • Centraal vanuit zeven locaties in Midden-Nederland
Neem direct contact op

Wij zijn gespecialiseerd in werving voor o.a.

Productie

Wij leveren snel ervaren productiemedewerkers, van één met specifieke competenties tot grote groepen om productiepieken op te vangen.

Bouw

Bouwers en slopers, mensen die van aanpakken houden. Wij selecteren harde werkers op basis van hun ervaring én drive om in de bouwwereld aan de slag te gaan.

Grond- Weg en Waterbouw

Wij hebben veel ervaring met het vinden van goede grondwerkers, stratenmakers en andere aanpakkers.

Techniek

Wij hebben veel ervaring met het vinden van goede monteurs, spuiters, metaalbewerkers, loodgieters, elektriciens en andere technische aanpakkers.

Logistiek

Van ervaren chauffeurs tot laders & lossers, inpakkers en orderpickers, Wij kennen ze en stellen ze binnen 48 uur aan je voor.

Agrarisch

Agrarisch werk is een vak apart. Wij hebben een netwerk van agrarische medewerkers, die beschikken over de nodige ervaring en kennis.

Groen

Hoveniers, medewerkers groenvoorziening, mensen die van aanpakken houden. Wij selecteren harde werkers op basis van hun ervaring én drive om in de groenwereld aan de slag te gaan.

Schoonmaak

Ook kan je bij ons terecht voor schoonmakers, industrieel reinigers etc.

Commercieel

Ben je op zoek naar echte salestijgers, marketing-specialisten, accountmanagers of medewerkers binnendienst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Werken bij team Axxent Groep

Vanuit 7 vestigingen met 30 vaste medewerkers bemiddelen we dagelijks ruim 500 arbeidskrachten van 16 verschillende nationaliteiten. Eveneens uniek aan de nieuw gevormde Axxent Groep – waar buiten DutchDays en Axxent ook nog wervingsbureau Visamet onderdeel van uitmaakt – is het brede portfolio dat aangeboden wordt. Denk hierbij aan het opleiden, uitzenden, de werving & selectie van vaste en uitzendmedewerkers en HR-diensten op alle niveaus.

Werken bij team Dutch Days

DutchDays biedt harde en slimme werkers uit heel Europa een leuke tijd aan in Nederland. Dit doen we onder ons label Good work, Good life. Wij werken met de nieuwste methodes op het gebied van social branding, digitale marketing en mond-tot-mondreclame. Dit doen we inmiddels voor ruim 350 uitzendkrachten uit 16 verschillende landen.

Veelzijdige, betrouwbare en deskundige medewerkers nodig?

Axxent biedt alleskunners voor praktisch elk project- en personeelsvraagstuk. Wij geloven in oplossingen. Met de juiste mensen, op de goede plek, op het gewenste moment. Snel bijschakelen in goede tijden, doorlenen als het even wat minder gaat. Dat vergroot de slagkracht van uw organisatie.

Lees meer

Een greep uit onze opdrachtgevers