Waarom kiezen voor Axxent?

  • Thuis in diverse branches en disciplines
  • Praktisch ingesteld, betrokken en slagvaardig
  • We verdiepen ons in uw organisatie
  • Centraal vanuit zeven locaties in Midden-Nederland
Neem direct contact op

Wij zijn gespecialiseerd in werving voor o.a.

Productie

Wij leveren snel ervaren productiemedewerkers, van één met specifieke competenties tot grote groepen om productiepieken op te vangen.

Horeca

Aanpakkers die ervan houden om gasten een topbeleving te bieden in de horeca. Afwassers, bediening en chef-koks: iedereen draagt zijn of haar steentje bij.

Agrarisch

Agrarisch werk is een vak apart. Wij hebben een netwerk van agrarische medewerkers, die beschikken over de nodige ervaring en kennis.

Administratie

Administratieve vacatures zijn er voor mensen die graag nauwkeurig en precies werk leveren. We stellen je met alle plezier onze kandidaten voor.

Bouw

Bouwers en slopers, mensen die van aanpakken houden. Wij selecteren harde werkers op basis van hun ervaring én drive om in de bouwwereld aan de slag te gaan.

Grond- Weg en Waterbouw

Wij hebben veel ervaring met het vinden van goede grondwerkers, stratenmakers en andere aanpakkers.

Techniek

Wij hebben veel ervaring met het vinden van goede monteurs, spuiters, metaalbewerkers, loodgieters, elektriciens en andere technische aanpakkers.

Logistiek

Van ervaren chauffeurs tot laders & lossers, inpakkers en orderpickers, Wij kennen ze en stellen ze binnen 48 uur aan je voor.

Groen

Hoveniers, medewerkers groenvoorziening, mensen die van aanpakken houden. Wij selecteren harde werkers op basis van hun ervaring én drive om in de groenwereld aan de slag te gaan.

Schoonmaak

Ook kan je bij ons terecht voor schoonmakers, industrieel reinigers etc.

Commercieel

Ben je op zoek naar echte salestijgers, marketingspecialisten, accountmanagers of medewerkers binnendienst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Werken bij Axxent Groep

Vanuit 7 vestigingen met 30 vaste medewerkers bemiddelen we dagelijks ruim 500 arbeidskrachten van 16 verschillende nationaliteiten. 

Veelzijdige, betrouwbare en deskundige medewerkers nodig?

Axxent biedt alleskunners voor praktisch elk project- en personeelsvraagstuk. Wij geloven in oplossingen. Met de juiste mensen, op de goede plek, op het gewenste moment. Snel bijschakelen in goede tijden, doorlenen als het even wat minder gaat. Dat vergroot de slagkracht van uw organisatie.

Lees meer

Een greep uit onze opdrachtgevers