Bekijk onze vacatures

Direct inschrijven?


Schrijf je nu in en we gaan samen op zoek naar een passende job.

Na je inschrijving nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Zo leren we elkaar gelijk goed kennen.

Inschrijven


Zoek via Axxent een baan die bij je past!
We helpen niet zomaar bij het zoeken naar werk. Wij zorgen ook voor de beste arbeidsvoorwaarden zodat we lang bij elkaar betrokken blijven.

Ik zoek werk

Op dit moment heb ik geen werk of wil ik ander werk

Bij Axxent Personeel kan je aan het werk op verschillende manieren en binnen verschillende branches. Of je nu één dag aan het werk gaat, een aantal weken of jaren, je krijgt bij ons altijd een contract. Weet je (nog) niet wat je wilt gaan doen? bij ons kan je door het werken in de diverse branches ontdekken wat je (later) wilt worden en waar je kwaliteiten liggen!

Zoek je werk in bijvoorbeeld de bouw, techniek of in het groen?

Dan variëren de klussen van een aantal dagen, weken, maanden of er kan zelfs uitzicht zijn op een vast dienstverband. Wij werken het liefst samen met een vaste groep medewerkers, zo weten wij wat onze medewerkers kunnen en willen. Dus ga jij voor ons aan het werk en is de klus na een aantal weken afgelopen? Dan gaan wij meteen op zoek naar een volgende baan of klus. Daardoor hebben wij een vaste club medewerkers die al jaren voor ons aan het werk is.

Liever in de bouw, groenvoorziening, of in de productie werken?

Dan kan het zijn dat het opdrachten voor een aantal weken, maanden of met uitzicht op een vast dienstverband zijn. Bij vacatures met uitzicht op een vast dienstverband is het mogelijk dat je eerst een aantal maanden via ons bij de opdrachtgever werkt en dat je vervolgens bij de opdrachtgever in dienst gaat. Wat ook tot de mogelijkheden behoort is dat je vanaf dag één bij de opdrachtgever in dienst gaat. Dit zijn zaken die wij allemaal met jou doornemen met een kop koffie bij ons kennismakingsgesprek.

Werken binnen een ander vakgebied? Ook dan kunnen wij jou helpen!

Onze tip is om onze vacaturepagina in de gaten te houden of je in te schrijven voor de vacature alert. Heb je een specifieke vraag over jouw vakgebied? Bel ons, wij staan je graag te woord. Kortom bij Axxent Personeel & Projecten kun je terecht voor werk voor een aantal dagen, weken, maanden of voor werk met uitzicht op een vast dienstverband. Wij houden rekening met jouw huidige situatie en samen met jou kijken we naar de mogelijkheden. Zoals al eerder genoemd, wij hebben een vaste club medewerkers die al jaren voor ons aan het werk is. Graag verwelkomen wij jou bij deze club!

Axxent Personeel & Projecten werkt samen met