Meld uw vacature


Bij Axxent kunt u geheel vrijblijvend uw vacatures aanmelden. Wanneer wij u vacature aanvraag ontvangen hebben nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vacature melden

Flexibel personeel in Overijssel en Gelderland

Axxent is een dienstverlener die zich onderscheidt door betrokkenheid, daadkracht en eerlijkheid. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat invulling te geven aan uw wensen. Daarnaast kennen we de dienstverleningsmarkt als geen ander en kunnen we voor u een meerwaarde creëren door transparant en efficiënt te opereren, boordevol ambitie.

Veelzijdige, betrouwbare en deskundige medewerkers nodig? Axxent biedt alleskunners voor praktisch elk project- en personeelsvraagstuk. Wij geloven in oplossingen. Met de juiste mensen, op de goede plek, op het gewenste moment. Snel bijschakelen in goede tijden, doorlenen als het even wat minder gaat. Dat vergroot de slagkracht van uw organisatie.

Axxent is thuis in diverse branches en disciplines, centraal vanuit drie locaties in Midden-Nederland. Letterlijk nabij onze klanten, maar ook figuurlijk: we verdiepen ons in uw organisatie. Zo leren we u het beste kennen en kunnen we u optimaal van dienst zijn. Uiteindelijk draait het erom wat het u oplevert; dat is onze inzet. Praktisch ingesteld, betrokken en slagvaardig. Schakel over op Axxent!

axxent groep