Chapeau voor Henk!

De Axxent Groep is een goede verzuimcoach rijker. Henk Drost is geslaagd! Een studie volgen in coronatijd en daarna slagen is écht een compliment waard. We vertellen er graag meer over in deze blog.

In april dit jaar begon Henk aan de studie ‘Regie op verzuim’.  Met die papieren op zak ben je in staat verzuim- of arbeidsongeschiktheidstrajecten goed te begeleiden zonder kennis van medische dossiers. Dat kan, want het gaat erom samen te bekijken wat iemand nog wél kan.

Henk vertelt: “Vanwege de pandemie werden de lessen online aangeboden. Je mist daardoor interactie met studiegenoten. Toch was het op deze manier nog goed te volgen. Om goed op de lessen te kunnen focussen kon ik vanuit huis werken tijdens de studiedagen. Het mondeling- en schriftelijkexamen was wél op locatie.”

Henk heeft zelf voorgesteld deze opleiding te willen volgen. “Ik dacht er al een tijdje over na mijn kennis en vaardigheden op dit vlak te willen vergroten. De directie vond dat gelukkig ook een goed plan. Het volgen en behalen van mijn examen voor deze opleiding heeft mij groei opgeleverd op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Spannend en super leuk tegelijk.” Axxent Groep vindt het belangrijk dat mensen zich ontwikkelen. Dat komt altijd ten gunste van het iedereen binnen het bedrijf.

Henk: “ik heb geleerd mij goed te kunnen verplaatsen in zowel de situatie van werkgever als werknemer/uitzendkracht. Met deze kennis zijn we als Axxent in staat sneller te schakelen zonder extra tussenpartijen. Dat maakt de communicatie makkelijker en een werknemer weet sneller waar hij of zij aan toe is.”

Lees ook

Flexcraft Group neemt Axxent Groep over
Flexcraft Group neemt Axxent Groep over

Flexcraft uitzendbureau (Horizon Holding) heeft eind vorige maand de Axxent Groep overgenomen. Met deze overname breidt Flexcraft Group haar positie verder uit op de Nederlandse uitzendmarkt. We vertellen je er graag meer over in dit artikel.

Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand
Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand

Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand! 

Dieneke Bronkhorst 10 jaar in dienst bij Axxent
Dieneke Bronkhorst 10 jaar in dienst bij Axxent

30 september staat in het teken van Nationale Broer en Zus-dag! Een mooie gelegenheid voor ons om Dieneke Bronkhorst eens extra in de schijnwerpers te zetten. Zus van directeur Wouter van Asselt en deze maand 10 jaar is dienst bij Axxent.