Ik vind het super dat ik deze kans heb gekregen!

Dennie Mulder, geluksbrenger voor werknemers en opdrachtgevers is half februari gestart aan de cursus ‘samen naar de commerciële top’ van Kenneth Smit. In vijf cursusdagen werkt hij aan verbetering van gesprektechnieken met als doel inhoudelijk nog meer uit de gesprekken te halen. Dat betekent concreet voor werknemers een juiste plek vinden. Een plek waar zij langdurig een Happy Worker kunnen zijn. Tegelijk betekent dat de juiste persoon vinden voor de opdrachtgever. Alleen zo creëer je beste match voor iedereen!

Dennie vertelt: “tijdens mijn jaargesprek kwam het thema ontwikkeling naar voren. Ik wil graag groeien en nog beter worden in mijn werk. Mijn leidinggevenden stelden deze cursus voor omdat het goed aansluit op de rol die ik bij de Axxent Groep heb. Ik vind het super dat ik deze kans heb gekregen!”

Axxent Groep vindt investeren in mensen belangrijk. Dat geldt voor de Happy Workers op de vestigingen en voor de uitzendkrachten. Wanneer iemand zich graag wil ontwikkelen dan denken we mee. Die drive moet je koesteren, het geeft werkgeluk en dat zie je altijd terug op de werkvloer.

“Donderdag 17 februari was de kick-off. Belangrijk onderdeel was doelen en ambities vormgeven. We speelden al direct een rollenspel waarin we een klantgesprek moesten nabootsen. Zo’n rollenspel wordt opgenomen om samen met de andere cursisten te evalueren. Er wordt gekeken naar de opbouw en of je goed luistert om nauwkeurig aan te sluiten op de ander. Jezelf terugzien is harstikke leerzaam! Verder kwam aan bod wanneer een klantgesprek geslaagd is en wat je eigenlijk nodig hebt om een effectief gesprek te voeren. Zo kan er onbedoeld ruis in een gesprek ontstaan, dat is te voorkomen.”

Dennie verwacht in augustus de cursus af te ronden. Spreekt investeren in talent je aan? Ben of ken je iemand in jouw netwerk die je een Happy Werkplek wenst bij Axxent Groep? Check dan de vacatures bij Axxent Groep zelf: axxentgroep.nl/werkgeluk

Dennie Mulder

Lees ook

Dieneke Bronkhorst 10 jaar in dienst bij Axxent
Dieneke Bronkhorst 10 jaar in dienst bij Axxent

30 september staat in het teken van Nationale Broer en Zus-dag! Een mooie gelegenheid voor ons om Dieneke Bronkhorst eens extra in de schijnwerpers te zetten. Zus van directeur Wouter van Asselt en deze maand 10 jaar is dienst bij Axxent.

Good Work verhaal van Leszek Kopec
Good Work verhaal van Leszek Kopec

Good Work, Good Life daar hoort dan ook een vast contract bij! Leszek Kopec kreeg zo’n contract in april bij Axxent. 

Axxent sponsort Jeugd G-team IJsselmeervogels
Axxent sponsort Jeugd G-team IJsselmeervogels

De talenten van het Jeugd G-team zijn blij met hun stoere trainingspakken. Onlangs werden we sponsor van dit team van de IJsselmeervogels.