Vandaag - 12 maart 2021 - is het precies een jaar geleden dat in ons land werd opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken vanwege corona. Thuiswerken is niet vanzelfsprekend bij alle beroepen. Wij zijn ontzettend trots op hoe onze opdrachtgevers zich al een jaar weten aan te passen aan de omstandigheden! Dat vraagt flexibiliteit van zowel werkgevers als werknemers.

Ook als HR partner meedenken in deze personeelsvraagstukken vraagt om extra inspanning, dat doen wij met liefde. Kunnen we jou of iemand in jouw netwerk helpen met zo’n personeelsvraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees ook

Het verhaal van...François
Het verhaal van...François

Een cadeautje voor François!

Benieuwd waar hij dat aan te danken heeft? In de blogserie 'Het verhaal van...' vertellen we de verhalen van onze Axxent medewerkers.

Een eerbetoon aan onze Praktische Helden!
Een eerbetoon aan onze Praktische Helden!

Laten we eens stilstaan bij de, wat ons betreft nog vaak ongeziene, Praktische Helden. Nee, we hebben het niet over Superman. Deze helden dragen geen emblemen, maar hun bijdrage aan onze samenleving is ongekend. We hebben het over de Praktische LBO- en MBO-ers. De stille krachten die de ruggengraat vormen van onze maatschappij.

De vier succesfactoren van een topscorer in recruitment!
De vier succesfactoren van een topscorer in recruitment!

Wat onderscheidt een topscorer van de gemiddelde voetballer? Het antwoord zit in factoren zoals het percentage aangenomen passes, de efficiency van de schoten op doel, enzovoort. Hetzelfde geldt bij recruiters.