Woensdag 22 juni en vrijdag 24 juni waren wij als partner van de Inclusief Groep aanwezig bij de open huis dagen in Ermelo en Nunspeet. De Inclusief Groep heeft ruim 1.200 mensen in dienst waarvan de ruime meerderheid een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Een groot deel van de medewerkers is in dienst bij de Inclusief Groep zelf. Ook is er een groep medewerkers die gedetacheerd worden naar andere bedrijven.

Als partner van de Inclusief Groep vinden wij het ontzettend belangrijk om de doorstromers goed te begeleiden. Medewerkers van de Inclusief Groep krijgen een fantastische liefdevolle begeleiding op hun werkplek. Vanuit een warme en veilige omgeving stromen zij door naar werkplekken die daar in eerste instantie niet altijd op ingericht zijn. Vanuit Axxent Groep bereiden wij zowel werkgever als werknemer voor op de nieuwe werkplek. Met extra en zorgvuldige aandacht, zodat de overgang ook daadwerkelijk lukt voor iedereen. Happy Workers creëren reëren is ons uitgangspunt, ook als dat wat meer inzet vanuit onze kant vraagt. Werken gaat over mensen, ieder mens wil gelukkig zijn.

De open huis dagen waren een succes. Het geeft een mooie blik in de wereld waar veel mensen dagelijks met plezier naartoe gaan om te werken en in contact te komen met anderen.

Lees ook

Axxent Groep opnieuw gecertificeerd volgens de nationale NEN 4400-1 norm
Axxent Groep opnieuw gecertificeerd volgens de nationale NEN 4400-1 norm

Vanwege de inleners- en keten aansprakelijkheid is het voor bedrijven verstandig te kiezen voor een uitzendbureau dat gecertificeerd is volgens de nationale NEN 4400-1 norm.

Happy Workers aan de slag bij inloophuis ’t Buurtpalet
Happy Workers aan de slag bij inloophuis ’t Buurtpalet

In samenwerking met Stichting Present Apeldoorn zochten we een project dat goed past bij ons Good Work, Good Life principe. Daar kwam een mooie opdracht uit bij inloophuis ’t Buurtpalet in Apeldoorn. Medewerkers van alle vestigingen van Axxent Groep hielpen mee.

Tijd voor nieuwe avonturen met nog véél meer gelukkige werkuren!
Tijd voor nieuwe avonturen met nog véél meer gelukkige werkuren!

Axxent en DutchDays Wezep verhuizen in de tweede helft van dit jaar naar een nieuw pand. Je leest er alles over in dit blogbericht.