Yeah, een tussenjaar!

Je neemt een tussenjaar na jouw tijd op de middelbare school! Maar, wat ga je nu doen? De mogelijkheden voor een tussenjaar zijn eindeloos en het is daarom goed om (van te voren) een plan te maken voor het invullen van jouw tussenjaar zodat je je tijd goed besteedt en het maximale uit je tussenjaar kan halen.

 Je kan keihard gaan chillen, je rijbewijs halen, een nieuwe taal leren of de hele wereld over reizen... maar je kan natuurlijk ook bakken met geld gaan verdienen! En dit is precies wat onze uitzendkracht Jochem Sprenger heeft gedaan. En ohja... bijkomend voordeel: je hebt ook nog eens ruim de tijd om een toffe vervolgstudie te kiezen, zoals Jochem. Hij kiest voor de opleiding Vliegtuigtechniek.

Zomer 2018

Jochem klopte in de zomer van 2018 bij Dutch Days aan voor een baan waar hij met zijn handen kon werken.
Een jongen met passie voor vliegtuigen, auto's en alles wat met techniek te maken heeft. Het bleek dat hij een tussenjaar had en wilde werken om geld te verdienen en zijn passie te ontwikkelen! 

Op dat moment had Eric Noorderijk, eigenaar van van der Horst Aanhangwagens, een vacature openstaan voor (leerling) onderhoudsmonteur voor aanhangwagens. Het bleek uiteindelijk een gouden match te zijn! 

Eric Noorderijk:  ''Jochem is een introverte jongen die goed weet hoe hij een motorblok moet reviseren, maar niet weet hoe je een kippenhok moet slopen. Ik heb veel geleerd van Jochem. Waar ik zelf een echte doener/aanpakker ben, zie ik Jochem meer als een dromer/denker. Hij overziet eerst de boel voordat hij aan de slag gaat. Jochem heeft gezorgd voor diversiteit binnen ons team en heb nog nooit een klant horen klagen over de uitvoering van zijn werkzaamheden. Dit was altijd tot in de puntjes perfect uitgevoerd. Ik denk dat Jochem veel heeft kunnen leren in het afgelopen jaar en zeker een ervaring rijker is.''

Bedankt

Na al dat gezwoeg en gezweet is het nu eerst tijd voor een welverdiende vakantie om vervolgens in september een nieuwe opleiding te starten. Jochem, heel erg bedankt voor jouw inzet en veel succes met jouw vervolgopleiding. 
Een mooie opleiding waar jouw geduld en kwaliteiten goed van pas zullen komen! Geniet van je bierpakketje ;)

Lees ook

Roparun 2023
Roparun 2023

We zijn trots op mensen die zich inzetten voor het Good Work Good Life principe!

Blijven proberen en zoeken tot je écht werkgeluk vindt
Blijven proberen en zoeken tot je écht werkgeluk vindt

Blij zijn op en met je werk is niet altijd vanzelfsprekend. In dit interview vertelt Axxent uitzendkracht Menno Kuiper over zijn zoektocht naar werkgeluk. Om je te inspireren dat het wél kan en met 3 handige tips uit ervaring.

Axxent Nunspeet samengevoegd met Axxent Elspeet
Axxent Nunspeet samengevoegd met Axxent Elspeet

Axxent Nunspeet is per 1 juli samengevoegd met Axxent Elspeet.