Nieuw - Premium vacaturepagina voor werkgevers

Axxent biedt vanaf nu bedrijven de mogelijkheid om meer van zichzelf te laten zien aan wie op zoek is naar een nieuwe baan. Een werkzoekende probeert in zijn oriëntatiefase een gevoel te krijgen of de werkgever bij hem/haar past en welke vacatures er openstaan bij het bedrijf.

Een premium vacaturepagina op de website van Axxent biedt in een combinatie van tekst, beeld en eventueel film een goede sfeerimpressie van het bedrijf en toont de openstaande vacatures. Wanneer de werkzoekende twijfelt tussen meerdere werkgevers kan zo'n werken-bij pagina net het verschil maken.

De eerste werken-bij pagina is gemaakt in opdracht van Wijma Kampen: https://www.axxent.nl/werk/wijma-kampen
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag je accountmanager naar de mogelijkheden.

Lees ook

Axxent Groep en Huisvesting.nl tekenen hoofdsponsorcontract VV Elspeet
Axxent Groep en Huisvesting.nl tekenen hoofdsponsorcontract VV Elspeet

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn Axxent Groep en Huisvesting.nl de nieuwe hoofdsponsoren van VV Elspeet. Directeuren Wouter van Asselt en Cees Noorderijk tekenden in de maand april een driejarige overeenkomst. “Wullie viendn het prachtig dat wullie kunn biedragn an ut geluk deur een bietje sponsoring,”

Welkom Martijn Iesberts
Welkom Martijn Iesberts

Begin juni is Martijn Iesberts gestart bij de Axxent Groep. Martijn gaat aan de slag als accountmanager voor de vestiging Bunschoten-Spakenburg.

Direct vanaf de eerste werkdag proberen wij er alles aan te doen om Martijn zo snel en goed mogelijk thuis te laten raken in de het bedrijf, de werkzaamheden en de branche. We vroegen Martijn naar zijn ervaring over de eerste twee weken na zijn start.

Dieneke Bronkhorst 10 jaar in dienst bij Axxent
Dieneke Bronkhorst 10 jaar in dienst bij Axxent

30 september staat in het teken van Nationale Broer en Zus-dag! Een mooie gelegenheid voor ons om Dieneke Bronkhorst eens extra in de schijnwerpers te zetten. Zus van directeur Wouter van Asselt en deze maand 10 jaar is dienst bij Axxent.