Gisteren organiseerde de Business Club Noord Veluwe een meet-and-greet bij verschillende bedrijven. Ook bij Axxent Hattemerbroek was er de mogelijkheid om een kijkje te nemen.

Na een korte introductie over de Axxent Groep hebben we aan de hand van een interactieve werkvorm een inkijkje gegeven in het uitzendproces. Dit omvatte het gehele traject, van aanvraag tot plaatsing van een kandidaat. Er ontstonden interessante discussies, eyeopeners en waardevolle gesprekken over goed omgaan met je personeel en de rol van de werkgever en uitzender.

Was je er niet bij, maar ben je wel geïnteresseerd in de inhoud van het verhaal? Neem dan gerust eens contact op met team Hattemerbroek of een van onze andere vestigingen.

038 375 8330
hattemerbroek@axxent.nl

Duurzaamheidstraat 13
8094 SC Hattemerbroek

Lees ook

Dit is waarom je kiest voor een uitzendbureau met een SNA-keurmerk
Dit is waarom je kiest voor een uitzendbureau met een SNA-keurmerk

Vanwege de inleners- en keten aansprakelijkheid is het voor bedrijven verstandig te kiezen voor een uitzendbureau dat gecertificeerd is volgens de nationale NEN 4400 norm.

Goed nieuws: Axxent heeft deze norm opnieuw behaald door een positieve toetsing van Stichting Normering Arbeid.

Welkom Martijn Iesberts
Welkom Martijn Iesberts

Begin juni is Martijn Iesberts gestart bij de Axxent Groep. Martijn gaat aan de slag als accountmanager voor de vestiging Bunschoten-Spakenburg.

Direct vanaf de eerste werkdag proberen wij er alles aan te doen om Martijn zo snel en goed mogelijk thuis te laten raken in de het bedrijf, de werkzaamheden en de branche. We vroegen Martijn naar zijn ervaring over de eerste twee weken na zijn start.

Netwerken Werkt
Netwerken Werkt

Vind je netwerkbijeenkomsten tijdrovend en duurt het je te lang voor je resultaat ziet? Sta dan eerst eens stil bij de vraag vanuit welke innerlijke overtuiging jij participeert in zo’n netwerk. Wanneer is zo’n netwerk geslaagd voor je en hoe moet je zelf handelen om die verwachting van jezelf waar te maken? Zou de ander jouw aanpak ook zo waarderen?