Good Work verhaal van Leszek Kopec

Good Work, Good Life daar hoort dan ook een vast contract bij! Leszek Kopec kreeg zo’n contract in april bij Axxent. Binnengekomen via DutchDays en nu werkzaam via Axxent. Hij werkt 40 uur per week bij een opdrachtgever in Elburg. Vanuit Nunspeet pakt hij de fiets en het maakt hem niet uit of dat ’s morgensvroeg of  ‘s avondlaat is. Zowel opdrachtgever als wij van Axxent zijn ontzettend blij en tevreden met het werk dat Leszek doet. Leszek zelf was blij verrast toen we hem verraste met het contract.

Werken via de Axxent Groep betekent oprecht gezien worden als mens in werk en privé situatie. Happy Workers, dat is  waar het om draait.

Lees ook

Dieneke Bronkhorst 10 jaar in dienst bij Axxent
Dieneke Bronkhorst 10 jaar in dienst bij Axxent

30 september staat in het teken van Nationale Broer en Zus-dag! Een mooie gelegenheid voor ons om Dieneke Bronkhorst eens extra in de schijnwerpers te zetten. Zus van directeur Wouter van Asselt en deze maand 10 jaar is dienst bij Axxent.

Axxent Groep vanaf december VCU gecertifieerd
Axxent Groep vanaf december VCU gecertifieerd

Als uitzendorganisatie vinden wij veilig en gezond werken belangrijk en vanzelfsprekend. Daar hoort als bevestiging het VCU certificaat bij.

Axxent Groep stemadvies
Axxent Groep stemadvies

2021 is het jaar met maar liefst drie dagen verkiezingen. Werk en arbeid is een belangrijk thema.  Bekijk ons stemadvies.