David over zijn ervaring bij Axxent:

Eind augustus ben ik begonnen met stage lopen bij Axxent. Inmiddels zit er al weer 5 maanden stage lopen op. De tijd is voorbij gevlogen, ik heb het uitstekend naar mijn zin gehad bij Axxent. Voordat ik begon met mijn stage had ik geen ervaring binnen de uitzendbranche. Ik kwam hier dus binnen zonder enige ervaring, de eerste week was voor mij een beetje wennen. Maar ik merkte na een tijdje dat ik direct goed op mijn plek zat hier. Door mijn stagebegeleider Reinard Schouten en collega Robert van de Bosch werd ik gelukkig meteen goed ontvangen, en voelde ik mij meteen op m’n gemak.

Mijn werkzaamheden: 

Als stagiair heb ik erg veel werkzaamheden kunnen en mogen doen voor Axxent. Hier was ik uiteraard erg blij mee, mijn taken waren erg divers met werkzaamheden zoals: vacatures opstellen, blogs schrijven, kandidaten werven, mailen en bellen, gesprekken voeren. Maar ook het bijwonen van vergaderingen, ik werd dus in de meeste werkzaamheden betrokken en dat gaf mij een fijn gevoel. Uiteraard had ik ook mijn eigen schoolopdrachten die gemaakt moesten worden, hierin heb ik erg veel vrijheid gekregen. Zelf mocht ik inplannen wanneer ik voor school aan de slag ging en wanneer voor Axxent. Als junior accountmanager ga je natuurlijk ook veel op pad en dat hebben we dus ook veel gedaan. Onder andere het bezoeken van medewerkers en klanten. Helaas hebben de strengere coronamaatregelen aan het einde van de stage ons hierin een beetje belemmerd.

Wat heb ik geleerd?

Doordat ik dus nog geen ervaring had binnen de uitzendbranche had ik erg veel om te leren. Allereest heb ik geleerd om in het CRM systeem te werken. Ook mocht ik vanaf het begin direct vacatures maken en blogs schrijven, hierin heb ik dus ook erg veel stappen gemaakt. Na de eerste 10 weken was het ook bedoeling om een aantal gesprekken met klanten en medewerkers te voeren. In het begin vond ik dit nog best lastig, maar ik merkte na verloop van tijd dat ik ook hierin progressie boekte. Waarin ik ook veel geleerd heb is het in kaart brengen van potentiële bedrijven voor Axxent, ik heb hiervan een overzicht gemaakt met alle benodigde informatie. Je leert hierdoor het filteren van verschillende bedrijven. Al met al heb ik dus een erg leerzame en leuke stageperiode gehad bij Axxent. Hiervoor wil ik Axxent bedanken dat ze mij deze kans gegeven hebben, ik kan dan ook terug kijken op een geslaagde stage!

Stagebegeleider Reinard over het traject:

We hebben David leren kennen als een enthousiaste, leergierige jongeman. Hij heeft in zijn periode bij ons ontzettend veel geleerd op het gebied van accountmanagement, ook al werd het maken van fysieke afspraken wat bemoeilijkt. Inmiddels beschouwen we hem als zeer gewaardeerde collega en vinden we het jammer dat hij weer verder gaat met zijn studie. We wensen hem natuurlijk veel succes toe in zijn verdere loopbaan en we zullen hem zeker niet uit het oog verliezen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Axxent? Neem gerust contact op met een vestiging bij jou in de buurt, ga hiervoor naar https://www.axxent.nl/vestigin...

Lees ook

Netwerken Werkt
Netwerken Werkt

Vind je netwerkbijeenkomsten tijdrovend en duurt het je te lang voor je resultaat ziet? Sta dan eerst eens stil bij de vraag vanuit welke innerlijke overtuiging jij participeert in zo’n netwerk. Wanneer is zo’n netwerk geslaagd voor je en hoe moet je zelf handelen om die verwachting van jezelf waar te maken? Zou de ander jouw aanpak ook zo waarderen?

Flexcraft Group neemt Axxent Groep over
Flexcraft Group neemt Axxent Groep over

Flexcraft uitzendbureau (Horizon Holding) heeft eind vorige maand de Axxent Groep overgenomen. Met deze overname breidt Flexcraft Group haar positie verder uit op de Nederlandse uitzendmarkt. We vertellen je er graag meer over in dit artikel.

Geluk op de Werkvloer: De Ultieme Hack voor Ongelooflijke Winst?
Geluk op de Werkvloer: De Ultieme Hack voor Ongelooflijke Winst?

Axxent is een strijder voor werkgeluk en daarom delen we graag een paar praktische tips voor werkgevers om werkgeluk te realiseren bij eigen personeel. Ook handig als je met uitzendkrachten werkt en ze wilt behouden op de langere termijn.