Axxent en DutchDays Wezep verhuizen in de tweede helft van dit jaar naar een nieuw pand.

Na bijna vijftien jaar Rondweg 25 in Wezep, verhuist deze vestiging deze zomer naar industrieterrein H2O in Hattemerbroek. De bouw van het pand verloopt vlot! Samen met ontwerp en ingenieursbureau Ter Velde & Den Besten delen wij straks de benedenverdieping.

Wij kijken er zelf enorm naar uit om vanuit de nieuwe locatie de groeiregio Zwolle goed te kunnen bedienen. Happy Workers (NL en EU aanpakkers) bij mooie bedrijven, daar doen we het voor!

Er is trouwens nog kantoorruimte te huur in het pand. Check het voor jezelf of tip iemand uit je netwerk: duurzaamheidstraat13.nl

Lees ook

Een jaar na de oproep zoveel mogelijk thuis te werken
Een jaar na de oproep zoveel mogelijk thuis te werken

Vandaag - 12 maart 2021 - is het precies een jaar geleden dat in ons land werd opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken vanwege corona. We vertellen je graag op wie en waarom wij zo trots zijn!

Waarom Axxent besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen
Waarom Axxent besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen

Begin augustus staat het aantal geregistreerde vluchtelingen uit Oekraïne op ruim 73.000. Axxent Groep besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen. Om over hun rug geld te verdienen? In geen geval! We nemen je in dit blog mee in het proces, onze ervaring en ons waarom.

Welkom Martijn Iesberts
Welkom Martijn Iesberts

Begin juni is Martijn Iesberts gestart bij de Axxent Groep. Martijn gaat aan de slag als accountmanager voor de vestiging Bunschoten-Spakenburg.

Direct vanaf de eerste werkdag proberen wij er alles aan te doen om Martijn zo snel en goed mogelijk thuis te laten raken in de het bedrijf, de werkzaamheden en de branche. We vroegen Martijn naar zijn ervaring over de eerste twee weken na zijn start.