Wie is Robbie en waarom kiest hij voor Axxent?

Mijn naam is Robbie Maatman en eind September 2020 ben ik begonnen bij Axxent. Nadat ik mijn diploma als Junior Accountmanager gehaald heb, ben ik op zoek gegaan naar een baan in de uitzendbranche. Mijn eindstage heb ik gelopen bij een ander uitzendbureau dat zich niet kon permitteren mij een contract aan te bieden. Het samenbrengen van 2 partijen, die beide baat hebben bij de overeenkomst, zonder daarbij iemand te benadelen, dat is wat mij heeft doen besluiten voor de uitzendbranche te gaan. Uiteindelijk heb ik voor Axxent gekozen door de prettige werksfeer die er hangt, door de leuke collega’s en de goede ontwikkelingsmogelijkheden waar ik gebruik van kan maken.

Waarom kiest Axxent voor Robbie?

Cees Noorderijk (Directeur / Eigenaar Axxent Groep):

Robbie kwam op mij over als een betrouwbare en sociale jongen die zich goed in kan leven in andere mensen, in ons geval de werkzoekenden. Daarbij geloven wij dat hij dit kan combineren met zijn commerciële vaardigheden. Hij komt uit Wezep, lekker no nonsens dus. Voetbalt in zijn vrije tijd wat, zorgt voor fitheid en houdt van gezelligheid wat ook van pas kan komen hier 😉

Bart van der Steege (Teamleider Sales vestiging Wezep):

In de gesprekken die ik met Robbie gevoerd heb, was het snel duidelijk dat Robbie een gedreven jongeman is, die bewust kiest voor de uitzendbranche. Zijn studie Junior Accountmanager in combinatie met zijn interesse in Recruitment maken het dat hij zeer geschikt is voor deze functie. Ik ga er vanuit dat hij helemaal zijn plek bij ons vindt en dat hij de komende jaren veel mooie matches gaat maken. Welkom Robbie!

Wat wil Robbie bereiken bij Axxent?

Het doel is om mij in een zo kort mogelijke tijd te ontwikkelen tot een volledig en professioneel intercedent binnen de Axxent Groep. Over het vak zelf zal ik veel moeten leren, maar wel kan ik vanuit een ander perspectief kijken naar bepaalde situaties. Samen met de collega’s uit Wezep en de gehele Axxent Groep zal ik mij inzetten vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar te brengen. Dus ben jij op zoek naar een baan of ben jij als werkgever juist opzoek naar goed personeel? Neem dan contact op met mij of één van mijn collega’s!

rmaatman@axxent.nl
06-86898907

Lees ook

Axxent Groep lanceert Onboarding App
Axxent Groep lanceert Onboarding App

Happy Workers creëer je door aandacht te hebben voor goede werkomstandigheden voor je mensen. Het verplichte papierwerk zo makkelijk en leuk mogelijk maken draagt daar aan bij. Daarom werkt vanaf nu, naast DutchDays óók Axxent met de onboarding app.

Weten wat dat inhoudt? Je leest het in deze blog.

Axxent Groep opnieuw gecertificeerd volgens de nationale NEN 4400-1 norm
Axxent Groep opnieuw gecertificeerd volgens de nationale NEN 4400-1 norm

Vanwege de inleners- en keten aansprakelijkheid is het voor bedrijven verstandig te kiezen voor een uitzendbureau dat gecertificeerd is volgens de nationale NEN 4400-1 norm.

Axxent zet geslaagden in het zonnetje 😎
Axxent zet geslaagden in het zonnetje 😎

Een luid applaus voor alle middelbare scholieren die dit jaar eindexamen deden.

Het is écht geen eitje om je examens voor te bereiden in een jaar vol coronamaatregelen… Axxent ging op pad om geslaagden in de regio te spotten en te verrassen.