Patrick Berghorst en collega's over kansen pakken en werkgeluk

“De tijd vliegt! Sinds maart ben ik bij de Axxent Groep werkzaam als accountmanager, hoog tijd om mijzelf hier eens voor te stellen”, vertelt Patrick Berghorst. “Ik werk vanuit het pittoreske Twello. En als je zin hebt om persoonlijk kennis te maken ben je daar dus meer dan welkom. Ik zet hele goede koffie 😉”

Patrick vervolgt: “ik ben 39 jaar en woonachtig in Apeldoorn. Daar woon ik samen met mijn vrouw Laura, onze mooie dochter Iris van (bijna) 4 en sinds mei onze prachtige zoon Leon. Thuis klus ik graag in en om ons huis, volg ik Formule 1 op de voet en steek ik graag de barbecue aan. Sporten doe ik op de squashbaan (wie daagt me uit?) of aan de waterkant. Nico Haak zong ooit “Als ze me missen, dan ben ik vissen”, dat geldt voor mij ook. Ik gooi graag een hengeltje uit rondom Apeldoorn en zoek af en toe verdere oorden op.”

Nick Dobbenberg, Teamleider Recruitment over Patrick Berghorst:

“Ik had de eer om het eerste kennismakingsgesprek te voeren met Patrick op ons hoofdkantoor in Nunspeet. Het cv sloot niet aan bij het werk, maar bij Axxent kijken we verder dan het cv. Hoewel hij geen ervaring heeft opgebouwd in de uitzendbranche zag ik door zijn enthousiaste, open en commerciële houding wel wat in hem. Ik dacht dat hij goed bij de nuchtere bedrijfscultuur van Axxent zou passen! In het tweede gesprek heeft hij zich definitief weten te verkopen. Ook kan hij gezien zijn ervaring in de horeca iets betekenen voor Axxent in het verder uitbouwen van onze HR diensten in deze branche.

Squash is voor ons beide een favoriete hobby. We hebben ook al een potje tegen elkaar gespeeld. Helaas met 6-5 verloren 😂 het drankje wat ik daarna kreeg van Patrick maakte alles weer goed.”

Prachtig avontuur

Patrick vervolgt zijn verhaal: “werken bij de Axxent Groep is tot nu toe een prachtig avontuur. Een rol als accountmanager was nieuw voor mij, maar mijn eerste maanden voelden als een warm bad. Ik werd met open armen ontvangen, heb heel veel geleerd en we boeken inmiddels al aardig wat succes.“

Reinard Schouten, Accountmanager Elspeet over Patrick Berghorst

“Ik vind de samenwerking met onze nieuwe collega Patrick erg soepel gaan. Hij is enthousiast, heeft een enorme drive en bijt zich als nieuwkomer in de uitzendbranche vast in alles wat er speelt. Ik heb er vertrouwen in dat hij onze vestiging in Twello nog succesvoller maakt.”

Dat smaakt naar meer!

Patrick: “de eigen verantwoordelijkheid spreekt mij enorm aan. Ik krijg veel vrijheid om deze baan op mijn manier in te vullen, dat past goed bij me. Ik heb veel aan mijn sociale vaardigheden. Het gesprek aangaan en de persoonlijke band met klanten opbouwen. Daar komt mijn ervaring in de horeca, retail en vrijetijdssector goed van pas. Mensen de juiste aandacht geven werkt, en daarom heb ik vanaf mijn start bij Axxent bewust veel tijd en energie geïnvesteerd in de business clubs waar we als bedrijf binnen in de regio aan verbonden zijn. Daar ontmoet ik ondernemers met hun eigen dromen, vanuit Axxent help ik graag om die waar te maken met HR oplossingen. En het is ook nog eens hartstikke leuk! Zo zag ik volleybalclub Dynamo in een uitverkocht huis de play-offs halen en zat ik bij de (voorlopig) laatste Eredivisiewedstrijd van PEC Zwolle op de tribune. Dat smaakt naar meer!

Bart van der Steege – Teamleider Sales over Patrick Berghorst

“Aan Patrick zie je dat hij dagelijks geniet van zijn werk. Hij ziet dit als een kans die hij gekregen heeft. Het is erg mooi om iemand die zo gedreven is te helpen bij het realiseren van deze kans. Voor een lolletje kun je bij Patrick ook goed terecht. Een leuke anekdote of Paashazen verstoppen op de vestigingen… hij zorgt ervoor dat het nooit saai is. Gelukkig weet Patrick ook wanneer het serieus is, dan gaat hij vol voor zijn kandidaat en opdrachtgever.”Bij Axxent vinden we het belangrijk dat mensen een kans krijgen iets nieuws te leren. Een nieuwe baan starten in een nieuwe branche is lef tonen. Dat vraagt van beide kanten tijd en energie om het te laten slagen. En met een Happy Worker als resultaat win je uiteindelijk beide! 

Lees ook

Hoe gaat Axxent Groep om met het Coronavirus?
Hoe gaat Axxent Groep om met het Coronavirus?

De piek van het coronavirus ligt gelukkig al weer achter ons. Ook Axxent Groep en onze medewerkers hebben hier mee te maken gehad. Hoe gaan wij op dit moment om met de huidige omstandigheden?

Het verhaal van...François
Het verhaal van...François

Een cadeautje voor François!

Benieuwd waar hij dat aan te danken heeft? In de blogserie 'Het verhaal van...' vertellen we de verhalen van onze Axxent medewerkers.

Exclusief inkijkje in het uitzendproces van Axxent Groep
Exclusief inkijkje in het uitzendproces van Axxent Groep

Axxent Hattemerbroek geeft leden van Business Club Noord Veluwe tijdens een meet-and-greet een exclusief inkijkje in het uitzendproces van Axxent Groep.