Het verhaal van...François

Een cadeautje voor François! Benieuwd waar hij dat aan te danken heeft? In de blogserie 'Het verhaal van...' vertellen we de verhalen van onze Axxent medewerkers.

Het is ruim drie jaar geleden dat we voor François een werkplek mochten regelen. De voorwaarden waren: werk waar hij blij van wordt op een plek waar hij met plezier naartoe kan gaan.

Deze maand is extra bijzonder. Na ruim drie jaar via Axxent gewerkt te hebben is François overgenomen door de opdrachtgever. We wensen François heel veel werkgeluk!

Lees ook

Netwerken Werkt
Netwerken Werkt

Vind je netwerkbijeenkomsten tijdrovend en duurt het je te lang voor je resultaat ziet? Sta dan eerst eens stil bij de vraag vanuit welke innerlijke overtuiging jij participeert in zo’n netwerk. Wanneer is zo’n netwerk geslaagd voor je en hoe moet je zelf handelen om die verwachting van jezelf waar te maken? Zou de ander jouw aanpak ook zo waarderen?

Axxent Groep stemadvies
Axxent Groep stemadvies

2021 is het jaar met maar liefst drie dagen verkiezingen. Werk en arbeid is een belangrijk thema.  Bekijk ons stemadvies.

Flexcraft Group neemt Axxent Groep over
Flexcraft Group neemt Axxent Groep over

Flexcraft uitzendbureau (Horizon Holding) heeft eind vorige maand de Axxent Groep overgenomen. Met deze overname breidt Flexcraft Group haar positie verder uit op de Nederlandse uitzendmarkt. We vertellen je er graag meer over in dit artikel.