Het verhaal van...François

Een cadeautje voor François! Benieuwd waar hij dat aan te danken heeft? In de blogserie 'Het verhaal van...' vertellen we de verhalen van onze Axxent medewerkers.

Het is ruim drie jaar geleden dat we voor François een werkplek mochten regelen. De voorwaarden waren: werk waar hij blij van wordt op een plek waar hij met plezier naartoe kan gaan.

Deze maand is extra bijzonder. Na ruim drie jaar via Axxent gewerkt te hebben is François overgenomen door de opdrachtgever. We wensen François heel veel werkgeluk!

Lees ook

Axxent Groep lanceert Onboarding App
Axxent Groep lanceert Onboarding App

Happy Workers creëer je door aandacht te hebben voor goede werkomstandigheden voor je mensen. Het verplichte papierwerk zo makkelijk en leuk mogelijk maken draagt daar aan bij. Daarom werkt vanaf nu, naast DutchDays óók Axxent met de onboarding app.

Weten wat dat inhoudt? Je leest het in deze blog.

Het waren bijna 8 geweldige jaren met Martin Visser!
Het waren bijna 8 geweldige jaren met Martin Visser!

We hebben een fijne werkplek voor Martin gevonden. Nu neemt de opdrachtgever hem over. Een nieuwe fase en wat ons betreft: missie voltooid!

Google for Jobs in Nederland!
Google for Jobs in Nederland!

Google for jobs is nu ook beschikbaar in Nederland! Axxent heeft hier begin van het jaar rekening mee gehouden bij het bouwen van onze nieuwe website. Door de website optimaal in te richten voor Google for Jobs kan Axxent gebruik maken van deze nieuwe functie binnen de uitzendbranche. Wat betekent dit voor Axxent? Lees snel verder!