2021 is het jaar met maar liefst drie dagen verkiezingen. Werk en arbeid is een belangrijk thema.  Ons stemadvies: ga stemmen!

Inzet van uitzendbureaus biedt werkgevers de broodnodige wendbaarheid, het belang daarvan laat de huidige coronacrisis helder zien.

Happy Workers zijn mensen die kwaliteit leveren en daarvoor eerlijk beloond worden.

Ook het belang van kwalitatieve arbeidsmigratie is groot voor de toekomst van ons land. Malafide behandeling van deze mensen in onze branche willen en moeten we niet toestaan. Ons DutchDays EU-workers devies: 'Good Work Good Life'.

Lees ook

De vier succesfactoren van een topscorer in recruitment!
De vier succesfactoren van een topscorer in recruitment!

Wat onderscheidt een topscorer van de gemiddelde voetballer? Het antwoord zit in factoren zoals het percentage aangenomen passes, de efficiency van de schoten op doel, enzovoort. Hetzelfde geldt bij recruiters.

Blijven proberen en zoeken tot je écht werkgeluk vindt
Blijven proberen en zoeken tot je écht werkgeluk vindt

Blij zijn op en met je werk is niet altijd vanzelfsprekend. In dit interview vertelt Axxent uitzendkracht Menno Kuiper over zijn zoektocht naar werkgeluk. Om je te inspireren dat het wél kan en met 3 handige tips uit ervaring.

Doorzettingsvermogen wordt beloond
Doorzettingsvermogen wordt beloond

Hij had geen ruime ervaring, sprak de Nederlandse taal niet en moest starten in de beginperiode van Corona. Toch zagen wij en Roukens Steellife een mooie toekomst voor Mateusz.