2021 is het jaar met maar liefst drie dagen verkiezingen. Werk en arbeid is een belangrijk thema.  Ons stemadvies: ga stemmen!

Inzet van uitzendbureaus biedt werkgevers de broodnodige wendbaarheid, het belang daarvan laat de huidige coronacrisis helder zien.

Happy Workers zijn mensen die kwaliteit leveren en daarvoor eerlijk beloond worden.

Ook het belang van kwalitatieve arbeidsmigratie is groot voor de toekomst van ons land. Malafide behandeling van deze mensen in onze branche willen en moeten we niet toestaan. Ons DutchDays EU-workers devies: 'Good Work Good Life'.

Lees ook

Wat is werkgeluk?
Wat is werkgeluk?

Het creëren van werkgeluk is onze reden van bestaan. Waarom? Heel simpel: werkgeluk draagt bij aan positieve resultaten thuis en op het werk. Daar wordt uiteindelijk iedereen beter van! Wat betekent werkgeluk nu eigenlijk in de praktijk. We vertellen je in deze blog over het wat, hoe en waarom.

Jan gaat met pensioen!
Jan gaat met pensioen!

Genieten van welverdiende pensioen gunnen we onze Happy Workers! En zeker iemand als Jan!

Het verhaal van… Bart Greveling
Het verhaal van… Bart Greveling

In de serie ‘het verhaal van…’ delen we het verhaal van een Happy Worker uit de Axxent Groep. Het zijn de verhalen van onze mensen die ons inspireren om iedere dag weer de juiste match te vinden tussen persoon en werk. In deze blog delen we het verhaal van Bart Greveling.


Twee jaar geleden gooide Bart het roer volledig om. Je leest zijn verhaal in deze blog.