Eind april is ABB Flexwork overgenomen door Axxent B.V. De klanten en medewerkers van ABB Flexwork zijn ondergebracht bij Axxent.Na ruim 12 jaar met plezier en toewijding te hebben gebouwd aan ABB Flexwork heeft Ab van Beek besloten een nieuwe richting in te slaan.

Happy Workers

Axxent Groep is onderdeel van Flexcraft Uitzendbureau, een grote speler in de uitzendbranche. Happy Workers creëren met oprechte persoonlijke aandacht staat voorop. Alleen zo werk je aan een duurzame relatie met de opdrachtgever en de werknemer.

Een nog betere service

De uitbreiding van het klanten- en werknemersbestand is een geweldige kans. Op deze manier wordt ons verzorgingsgebied in Nederland vanuit de Flexcraft Group en Axxent Groep nog verder uitgebreid. Dit stelt ons in staat om klanten en uitzendkrachten nog beter van dienst te zijn met behulp van de uitgebreide kennis en het netwerk van onze grote organisatie.

Lees ook

Het verhaal van… Bart Greveling
Het verhaal van… Bart Greveling

In de serie ‘het verhaal van…’ delen we het verhaal van een Happy Worker uit de Axxent Groep. Het zijn de verhalen van onze mensen die ons inspireren om iedere dag weer de juiste match te vinden tussen persoon en werk. In deze blog delen we het verhaal van Bart Greveling.


Twee jaar geleden gooide Bart het roer volledig om. Je leest zijn verhaal in deze blog.

Vrijwilligersdag Axxent - Stichting Present (verplaatst)
Vrijwilligersdag Axxent - Stichting Present (verplaatst)

Op donderdag 17 december steken de collega's van de Axxent Groep de handen uit de mouwen. In samenwerking met Stichting Present gaan we vrijwilligerswerk uitvoeren in de regio. Juist in deze tijd is het belangrijk om naar elkaar om te zien en zo hopen wij hier ons steentje aan bij te dragen.

Zo draagt Axxent bij aan een zomer zonder jeuk.
Zo draagt Axxent bij aan een zomer zonder jeuk.

In 2019 werden we allemaal geplaagd door de eikenprocessierups. Kijk hoe de medewerkers van Axxent werken aan de bestrijding.