Eind april is ABB Flexwork overgenomen door Axxent B.V. De klanten en medewerkers van ABB Flexwork zijn ondergebracht bij Axxent.Na ruim 12 jaar met plezier en toewijding te hebben gebouwd aan ABB Flexwork heeft Ab van Beek besloten een nieuwe richting in te slaan.

Happy Workers

Axxent Groep is onderdeel van Flexcraft Uitzendbureau, een grote speler in de uitzendbranche. Happy Workers creëren met oprechte persoonlijke aandacht staat voorop. Alleen zo werk je aan een duurzame relatie met de opdrachtgever en de werknemer.

Een nog betere service

De uitbreiding van het klanten- en werknemersbestand is een geweldige kans. Op deze manier wordt ons verzorgingsgebied in Nederland vanuit de Flexcraft Group en Axxent Groep nog verder uitgebreid. Dit stelt ons in staat om klanten en uitzendkrachten nog beter van dienst te zijn met behulp van de uitgebreide kennis en het netwerk van onze grote organisatie.

Lees ook

Welkom Martijn Iesberts
Welkom Martijn Iesberts

Begin juni is Martijn Iesberts gestart bij de Axxent Groep. Martijn gaat aan de slag als accountmanager voor de vestiging Bunschoten-Spakenburg.

Direct vanaf de eerste werkdag proberen wij er alles aan te doen om Martijn zo snel en goed mogelijk thuis te laten raken in de het bedrijf, de werkzaamheden en de branche. We vroegen Martijn naar zijn ervaring over de eerste twee weken na zijn start.

Axxent Groep lanceert Onboarding App
Axxent Groep lanceert Onboarding App

Happy Workers creëer je door aandacht te hebben voor goede werkomstandigheden voor je mensen. Het verplichte papierwerk zo makkelijk en leuk mogelijk maken draagt daar aan bij. Daarom werkt vanaf nu, naast DutchDays óók Axxent met de onboarding app.

Weten wat dat inhoudt? Je leest het in deze blog.

Het verhaal van Henk Binnekamp
Het verhaal van Henk Binnekamp

Backoffice medewerker Henk Binnekamp werkt nu bijna een jaar voor de Axxent Groep. Hoog tijd om hem een warm applaus te geven en hem eens in schijnwerpers te zetten tijdens een kort interview.