10 jaar in dienst!

Op 1 november 2010 zij BertJan Bos en Bart van der Steege gestart bij Axxent. Beide heren zijn vanaf het begin werkzaam op onze vestiging in Wezep. Het afgelopen decennium hebben ze als accountmanager ontzettend veel medewerkers aan mooie banen geholpen en tal van opdrachtgevers geholpen met hun personeelsvraagstukken.

Namens Axxent willen we jullie hartelijk bedanken voor de afgelopen 10 jaar, en we hopen in de toekomst nog veel mooie jaren tegemoet te gaan samen.

Lees ook

Wat is werkgeluk?
Wat is werkgeluk?

Het creëren van werkgeluk is onze reden van bestaan. Waarom? Heel simpel: werkgeluk draagt bij aan positieve resultaten thuis en op het werk. Daar wordt uiteindelijk iedereen beter van! Wat betekent werkgeluk nu eigenlijk in de praktijk. We vertellen je in deze blog over het wat, hoe en waarom.

Open huis Inclusief Groep
Open huis Inclusief Groep

Woensdag 22 juni en vrijdag 24 juni waren wij als partner van de Inclusief Groep aanwezig bij de open huis dagen in Ermelo en Nunspeet. Happy Workers creëren is ons uitgangspunt, ook als dat wat meer inzet vanuit onze kant vraagt. We kijken terug op twee mooie dagen.

Dit is waarom je kiest voor een uitzendbureau met een SNA-keurmerk
Dit is waarom je kiest voor een uitzendbureau met een SNA-keurmerk

Vanwege de inleners- en keten aansprakelijkheid is het voor bedrijven verstandig te kiezen voor een uitzendbureau dat gecertificeerd is volgens de nationale NEN 4400 norm.

Goed nieuws: Axxent heeft deze norm opnieuw behaald door een positieve toetsing van Stichting Normering Arbeid.