10 jaar in dienst!

Op 1 november 2010 zij BertJan Bos en Bart van der Steege gestart bij Axxent. Beide heren zijn vanaf het begin werkzaam op onze vestiging in Wezep. Het afgelopen decennium hebben ze als accountmanager ontzettend veel medewerkers aan mooie banen geholpen en tal van opdrachtgevers geholpen met hun personeelsvraagstukken.

Namens Axxent willen we jullie hartelijk bedanken voor de afgelopen 10 jaar, en we hopen in de toekomst nog veel mooie jaren tegemoet te gaan samen.

Lees ook

Blijven proberen en zoeken tot je écht werkgeluk vindt
Blijven proberen en zoeken tot je écht werkgeluk vindt

Blij zijn op en met je werk is niet altijd vanzelfsprekend. In dit interview vertelt Axxent uitzendkracht Menno Kuiper over zijn zoektocht naar werkgeluk. Om je te inspireren dat het wél kan en met 3 handige tips uit ervaring.

Axxent Groep lanceert Onboarding App
Axxent Groep lanceert Onboarding App

Happy Workers creëer je door aandacht te hebben voor goede werkomstandigheden voor je mensen. Het verplichte papierwerk zo makkelijk en leuk mogelijk maken draagt daar aan bij. Daarom werkt vanaf nu, naast DutchDays óók Axxent met de onboarding app.

Weten wat dat inhoudt? Je leest het in deze blog.

Complimentje?! Bedankt
Complimentje?! Bedankt

Stop even met waar je mee bezig bent, bedenk wie jij een compliment met aandacht schenkt, zet jezelf in actie en herhaal dat gewoon morgen weer.