Axxent zet geslaagden in het zonnetje 😎

Wachten op je examenuitslag is voor de ene scholier meer zenuwslopend dan voor de ander. Op 10 en 16 juni kwam die spannende boodschap voor de middelbare scholieren. Vandaag op 2 juli voor de herkansers.

Dat felbegeerde papiertje is een ticket naar een vervolgopleiding of de start van een eerste baan en een feestje waard!

In verschillende plaatsen gingen de recruiters van Axxent en DutchDays op jacht naar de bekende vlaggen met tassen. Geslaagden werden verrast met een zomerse Festival Zonnebril en het aanbod om deze zomer aan de slag te gaan om goed geld te verdienen met een vakantiebaan 💰

Met alle spontane en enthousiaste reacties vanuit de scholieren weten wij zeker dat er weer een super gemotiveerde groep gaat doorstuderen of de arbeidsmarkt komt versterken.


 Happy Workers werken bij Axxent

Lees ook

Blijven proberen en zoeken tot je écht werkgeluk vindt
Blijven proberen en zoeken tot je écht werkgeluk vindt

Blij zijn op en met je werk is niet altijd vanzelfsprekend. In dit interview vertelt Axxent uitzendkracht Menno Kuiper over zijn zoektocht naar werkgeluk. Om je te inspireren dat het wél kan en met 3 handige tips uit ervaring.

Dit is waarom je kiest voor een uitzendbureau met een SNA-keurmerk
Dit is waarom je kiest voor een uitzendbureau met een SNA-keurmerk

Vanwege de inleners- en keten aansprakelijkheid is het voor bedrijven verstandig te kiezen voor een uitzendbureau dat gecertificeerd is volgens de nationale NEN 4400 norm.

Goed nieuws: Axxent heeft deze norm opnieuw behaald door een positieve toetsing van Stichting Normering Arbeid.

Vrijwilligersdag Axxent - Stichting Present (verplaatst)
Vrijwilligersdag Axxent - Stichting Present (verplaatst)

Op donderdag 17 december steken de collega's van de Axxent Groep de handen uit de mouwen. In samenwerking met Stichting Present gaan we vrijwilligerswerk uitvoeren in de regio. Juist in deze tijd is het belangrijk om naar elkaar om te zien en zo hopen wij hier ons steentje aan bij te dragen.